ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מזון וציוד לתוכים במפגש
מנהל: מפקחים
מזון וציוד לתוכים במפגש
חברים יקרים,
לקראת המפגש אנו מציעים לכם מזון וציוד ,חלק מהמוצרים ילוו בתוספות מזון או במזון מתנה, למעוניינים התוספות ינתנו
במפגש עצמו ויהיו תקפים אך ורק ליום בו יתקיים המפגש.
פירוט המזון שיוצע:
כופתיות,תערובת ג'אקו, תערובת קוקטילים וציפורי אהבה, דייסות להאכלת יד, סבידות, מזון ביצים ועוד.
נשמח לקבל הזמנות מראש על מנת שנוכל להתארגן בהתאם לנדרש.
נשמח לעמוד לרשותכם ביום המפגש ולהביא ציוד נוסף ומזון באיכות מעולה במחירים טובים ובכמות שתבקשו מראש. כך שאם ישנם חברים המגיעים ומעונינים במזון מיוחד שאינו מופיע ברשימה הינכם מוזמנים לפנות אלינו ותקבלו מחיר טרם ההזמנה למפגש.
בנוסף כפי שהבטחנו יהיה מבחר כלובים מסוגים וגדלים שונים במחירים מעולים, אנו נפרסם מראש את המידות של הכלובים ומחיריהם.
תמונות כלובים דגמים מידות ומחירים בהמשך...
לקראת המפגש, הנחות לחברים שירכשו במפגש.
לדוגמה:
1.כל הרוכש 4 קילו כופתיות פריטי בירד יקבל- או סבידה, או 100 גרם מזון ביצים בנלוקס טורבו.
2.כל הרוכש 8 קילו כופתיות פריטי בירד יקבל או זוג סבידות או קילו תערובת ג'אקו/קוקטיילים.
3.כל הרוכש קילו מזון ביצים יקבל סבידה.
4.כל הרוכש 5 קילו תערובת ג'אקו/קוקטייל יקבל סבידה או 100 גרם מזון ביצים בנלוקס טורבו.
על הכלובים כולם מלבד כלובי רבייה יהיו 10% הנחה מהמחירים שמופיעים באתר .
*התוספים וההטבות עד גמר המלאי.
לידיעת החברים, כל ההכנסות ממכירת הציוד והמזון הינם קודש לתחזוקת האתר והפעלתו.
לקראת המפגש אנו מציעים לכם מזון וציוד ,חלק מהמוצרים ילוו בתוספות מזון או במזון מתנה, למעוניינים התוספות ינתנו
במפגש עצמו ויהיו תקפים אך ורק ליום בו יתקיים המפגש.
פירוט המזון שיוצע:
כופתיות,תערובת ג'אקו, תערובת קוקטילים וציפורי אהבה, דייסות להאכלת יד, סבידות, מזון ביצים ועוד.
נשמח לקבל הזמנות מראש על מנת שנוכל להתארגן בהתאם לנדרש.
נשמח לעמוד לרשותכם ביום המפגש ולהביא ציוד נוסף ומזון באיכות מעולה במחירים טובים ובכמות שתבקשו מראש. כך שאם ישנם חברים המגיעים ומעונינים במזון מיוחד שאינו מופיע ברשימה הינכם מוזמנים לפנות אלינו ותקבלו מחיר טרם ההזמנה למפגש.
בנוסף כפי שהבטחנו יהיה מבחר כלובים מסוגים וגדלים שונים במחירים מעולים, אנו נפרסם מראש את המידות של הכלובים ומחיריהם.
תמונות כלובים דגמים מידות ומחירים בהמשך...
לקראת המפגש, הנחות לחברים שירכשו במפגש.
לדוגמה:
1.כל הרוכש 4 קילו כופתיות פריטי בירד יקבל- או סבידה, או 100 גרם מזון ביצים בנלוקס טורבו.
2.כל הרוכש 8 קילו כופתיות פריטי בירד יקבל או זוג סבידות או קילו תערובת ג'אקו/קוקטיילים.
3.כל הרוכש קילו מזון ביצים יקבל סבידה.
4.כל הרוכש 5 קילו תערובת ג'אקו/קוקטייל יקבל סבידה או 100 גרם מזון ביצים בנלוקס טורבו.
על הכלובים כולם מלבד כלובי רבייה יהיו 10% הנחה מהמחירים שמופיעים באתר .
*התוספים וההטבות עד גמר המלאי.
לידיעת החברים, כל ההכנסות ממכירת הציוד והמזון הינם קודש לתחזוקת האתר והפעלתו.
Re: מזון וציוד לתוכים במפגש
מחיר הכלובים
גם במיבצע לאותו יום אם בכלל אתם עושים מיבצע על הכלובים?
דקל
גם במיבצע לאותו יום אם בכלל אתם עושים מיבצע על הכלובים?
דקל

יוזמה מבורכת.
בעניין המזון, להתייחס לעלויות המצויינות באשכול ציוד ומזון בפורום מכירה?
בעניין המזון, להתייחס לעלויות המצויינות באשכול ציוד ומזון בפורום מכירה?

אפשר להתייחס למחירים אבל לחלק מהמוצרים יחתווספו תוספים באותו מחיר , כגון סבידות ותערובות , תלוי מה רוכשים.
לגבי הכלובים, כמו בכל דבר שנתקע בדרך גם כאן היו עיכובים שונים, אני מקווה מאוד שתוך מספר ימים נוכל כבר להציג את הכלובים
ואת המחירים , המחירים יהיו מחירים מעולים וזולים ללא ספק .
לגבי הכלובים, כמו בכל דבר שנתקע בדרך גם כאן היו עיכובים שונים, אני מקווה מאוד שתוך מספר ימים נוכל כבר להציג את הכלובים
ואת המחירים , המחירים יהיו מחירים מעולים וזולים ללא ספק .
איך מזמינים כי אני רוצה מזון ביצים טורבואו משהו כזה שאתם המלצתם לפינקים שלי אני מאד רוצה את זה השמח עם תומר לי בבקשה איך להזמין
וואי ייהיה מפגש אני מתלבט לבוא כיאני בן 13 מי יבוא בגילאים האלו חח 
חח בן כמה אתה ?
שרי יש לך מזון ביצים שמור אצל עוזי למפגש. מזון ביצים מעולה והפינקים שלך יהנו ממנו.
אני השתמשתי במזון ביצים רגיל עד שעוזי ניסה את הבנלוקס, פיזור של מעט מזון על הירקות או על האוכל והציפורי אהבה שלו
הפכו ל"טורבו" ,אפשר לראות את הציפורים שהוא מכר לדיויד ולאחרים איך הם בריאים ומתרבים שלא לדבר על כך שההורים מאכילים את הגוזלים בזה וכמה זה תורם לבריאות והתפתחות הגוזל.
היום גם אני נותן פעמיים בשבוע מעט על הירקות .
בקיצור שווה , והפינקים שלך יהנו ממנו.
אני השתמשתי במזון ביצים רגיל עד שעוזי ניסה את הבנלוקס, פיזור של מעט מזון על הירקות או על האוכל והציפורי אהבה שלו
הפכו ל"טורבו" ,אפשר לראות את הציפורים שהוא מכר לדיויד ולאחרים איך הם בריאים ומתרבים שלא לדבר על כך שההורים מאכילים את הגוזלים בזה וכמה זה תורם לבריאות והתפתחות הגוזל.
היום גם אני נותן פעמיים בשבוע מעט על הירקות .
בקיצור שווה , והפינקים שלך יהנו ממנו.
מיכאל יבואו בגילך ובמפגש הקודם היו כמה חברים בגילאים אלה, אבל כדאי לנהל את השיחה על כך באשכול של המפגש ולא כאן:
מפגש חברי הקהילה
מפגש חברי הקהילה