ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מפגש חברי הקהילה
מנהל: מפקחים
Re: מפגש חברי הקהילה
אני מאמין שעוד יתווספו חברים ואולי גם תימצא לך הסעה, בכל מקרה המקום קרוב מאוד למתחם תחנות האוטובוסים כך שגם בתחבורה הציבורית לא צריכה להיות בעייה להגיע.
אבל זה יום שישי וקצת בעיה עם האוטובוסים וגם בגלל העבודה אם אני אצה באוטובוסם אני לא אספיק

היכן המקום באיזה עיר ובאיזה שעה

המפגש עצמו בפתח תקווה (פרטים בעמוד הראשון).המפגש יהיה בסביבות 11:00 בבוקר , אפשר להגיע גם מאוחר יותר .
אנו במשך השבוע הקרוב נעדכן לגבי התחבורה והמיקום המדויק.
ישנם הרבה חברים שלא נרשמו אני לא ארשום שמות כי בטוח אני אשכח מלא אבל גם ותיקים חדשים ובני נוער ..
לכל המתנדנדים, תעשו מאמץ ותגיעו, אפשר לצרף הורים,חבר/חברה וכו' כולם יתקבלו בברכה.
אנו במשך השבוע הקרוב נעדכן לגבי התחבורה והמיקום המדויק.
ישנם הרבה חברים שלא נרשמו אני לא ארשום שמות כי בטוח אני אשכח מלא אבל גם ותיקים חדשים ובני נוער ..
לכל המתנדנדים, תעשו מאמץ ותגיעו, אפשר לצרף הורים,חבר/חברה וכו' כולם יתקבלו בברכה.
אני מגיע בטוח מה בקשר לכלובים
שמח שאתה מגיע, הכלובים אמורים להגיע ביום ראשון, כמובן שזה לא תלוי בנו אבל בגדול למפגש יהיו כלובים ואני מאמין שקודם לכן
נפרסם גם כאן את הכלובים טיפה סבלנות יהיה משתלם.
נפרסם גם כאן את הכלובים טיפה סבלנות יהיה משתלם.
רציתי לעדכן שאני מגיעה +1, עם אחותי
שבת שלום
שבת שלום
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: מפגש חברי הקהילה
מעולה