ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
סיוע בהכנת סטנד
מנהל: מפקחים
Re: סיוע בהכנת סטנד
יצירתי ויפה....אבל זה מברזל לא?!....לא עדיף עץ?
כמו שאמרתי הנה הסטנד שעשיתי....
לפני צביעה כמובן...התוכי מפחד לעלות על זה הוא רק עולה הוא עף...כמו כן אני צריך להוסיף כלי אוכל ושתיה...
מה לעשות במקרא והוא מפחד לעלות?
לפני צביעה כמובן...התוכי מפחד לעלות על זה הוא רק עולה הוא עף...כמו כן אני צריך להוסיף כלי אוכל ושתיה...
מה לעשות במקרא והוא מפחד לעלות?
תשים את זה ו ממש ממש קרוב(צמוד מאוד) לכלוב תחזיק אותו ותנסה לשים אותו על זה.. איזה סוג הוא?
נערך לאחרונה על ידי גילי ב 21 ינואר 2010 17:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
ג'אקו
תחזיק ביד גרעין ותראה לו אותו ואז תשים אותו על הסטנד ותיתן לו אותו
נראה יפה, כל הכבוד.
גילי צודקת, חשוב שהמעמד יהיה יציב ולא יתנדנד כדי שהתוכי ירגיש בטוח, אם תצמיד את המעמד לכלוב הוא ירגיש בטוח יותר לעלות עליו.
בהמשך תוסיף כלי אוכל ובכלים תניח את הצ'ופרים והדברים הטעימים שהוא אוהב וזה יפתה אותו לעלות.
אתה יכול במקביל להעלות את התוכי על היד ולהניח את היד על המעמד כדי שיתרגל לתנוחה ולא יפחד.
הכל צריך להיעשות בסבלנות .
גילי צודקת, חשוב שהמעמד יהיה יציב ולא יתנדנד כדי שהתוכי ירגיש בטוח, אם תצמיד את המעמד לכלוב הוא ירגיש בטוח יותר לעלות עליו.
בהמשך תוסיף כלי אוכל ובכלים תניח את הצ'ופרים והדברים הטעימים שהוא אוהב וזה יפתה אותו לעלות.
אתה יכול במקביל להעלות את התוכי על היד ולהניח את היד על המעמד כדי שיתרגל לתנוחה ולא יפחד.
הכל צריך להיעשות בסבלנות .
אחלה תודה..
יפה צחי!שיחקתה אותה!
בהצלחה איתו!
ש.א
בהצלחה איתו!
ש.א
תודות...
אלי שמעתי בעצתך אני מראה לו תירס מההשריה הוא מהסס לוקח מהמקל וחוזר לגג הכלוב...הבנתי את התהליך
תודה.
וד"א אני פתוח לרעיונות לכלי אוכל שוב...
אלי שמעתי בעצתך אני מראה לו תירס מההשריה הוא מהסס לוקח מהמקל וחוזר לגג הכלוב...הבנתי את התהליך
תודה.
וד"א אני פתוח לרעיונות לכלי אוכל שוב...