חברים יקרים
רקע קצר תוכי אצלי רק שבוע
הוא בן שתיים +
מסוג גאקו
1.למה רק שהוא לבד ובעיקר בשעות הבוקר הוא מדבר ומלמל
2. הוא מאפשר ללטף אותו אחרי שעות רבות של מאמץ והוא נושך אך שבכל פעם שאני מתקרב לכלוב הוא עף בבית ורק שהוא נוחת אחרי תעופה קצרה הוא עולה ליד ללא התנגדות למה???
3. נחוץ לגזור לו את הכנפיים או לחכות קצת שהוא יתרגל יותר לסביבה החדשה
4. סתם רציתי להגיד תודה
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי מדבר רק שהוא לבד
מנהל: מפקחים
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
Re: התוכי מדבר רק שהוא לבד
הדיבור או כל תקשור אחר אצל תוכי הינו דווקא עם דגש כאשר אנחנו לא בסביבה, כפי שהם נוהגים בטע לתקשר
עם הלהקה ממרחקים לוודא שהכל בסדר. עם הזמן ורכישת הבטחון התוכי יתקשר איתך גם כשאתה נמצא לידו.
כשאתה לידו, עובר בסביבתו דבר אליו כמה שיותר ורצוי עם הקשר.
בנוגע לשעות, רוב הפעילות של התוכי הינו בשעות הבוקר והערב כך שזה טבעי.
בגלל גילו רכישת הבטחון של התוכי וההסתגלות שלוח תיקח יותר זמן מהרגיל. התוכי עף כעת מפחד (לפחות כך
זה נראה ממה שאתה מציג), הוא יתן לך להרים אותו מהריצפה כיוון שעל הריצפה הוא מרגיש מאוד חסר בטחון
ויעדיף שתרים אותו.
חבל שבעת הרכישה לא ביקשת שיבצעו קיטום נוצות, היה הופך את העניין ליותר טוב, בכל מקרה תוכי עף זה בהחלט
לא מומלץ מבלי להתייחס לזמן שהוא אצלך ו\או ההתנהגות שלו ושל הסביבה. אני מאוד ממליץ לקטום נוצות.
מעבר לסכנות האורבות לתוכי ואפשרות הבריחה זה יקל עלייך בהתקרבות לתוכי.
לסיכום, אני מציע לבצע קיטום נוצות ולתת את הזמן לתוכי להסתגל תוך נסיונות (לא לעיתים קרובות מידיי) לתקשרות
פיזית כגון: נתינה של אוכל תוך דגש על לתת אפשרות לתוכי להגיע אלייך. חשוב לתת לתוכי תחושת בטחון, לא לעשות
שום צעד שמראה לך שהתוכי נלחץ. לאט ובסבלנות זו הדרך הנכונה.
שיהיה בהצלחה.
עם הלהקה ממרחקים לוודא שהכל בסדר. עם הזמן ורכישת הבטחון התוכי יתקשר איתך גם כשאתה נמצא לידו.
כשאתה לידו, עובר בסביבתו דבר אליו כמה שיותר ורצוי עם הקשר.
בנוגע לשעות, רוב הפעילות של התוכי הינו בשעות הבוקר והערב כך שזה טבעי.
בגלל גילו רכישת הבטחון של התוכי וההסתגלות שלוח תיקח יותר זמן מהרגיל. התוכי עף כעת מפחד (לפחות כך
זה נראה ממה שאתה מציג), הוא יתן לך להרים אותו מהריצפה כיוון שעל הריצפה הוא מרגיש מאוד חסר בטחון
ויעדיף שתרים אותו.
חבל שבעת הרכישה לא ביקשת שיבצעו קיטום נוצות, היה הופך את העניין ליותר טוב, בכל מקרה תוכי עף זה בהחלט
לא מומלץ מבלי להתייחס לזמן שהוא אצלך ו\או ההתנהגות שלו ושל הסביבה. אני מאוד ממליץ לקטום נוצות.
מעבר לסכנות האורבות לתוכי ואפשרות הבריחה זה יקל עלייך בהתקרבות לתוכי.
לסיכום, אני מציע לבצע קיטום נוצות ולתת את הזמן לתוכי להסתגל תוך נסיונות (לא לעיתים קרובות מידיי) לתקשרות
פיזית כגון: נתינה של אוכל תוך דגש על לתת אפשרות לתוכי להגיע אלייך. חשוב לתת לתוכי תחושת בטחון, לא לעשות
שום צעד שמראה לך שהתוכי נלחץ. לאט ובסבלנות זו הדרך הנכונה.
שיהיה בהצלחה.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **