ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
זוג ציפורי אהבה למכירה+תמונות
מנהל: מפקחים
זוג ציפורי אהבה למכירה+תמונות
לצערי הרצל וקולומבוס נמכרים עקב בעיה של רעש. למי שאין בעיה של רעש, או למי שיש חצר/גינה זה יהיה טוב בשבילם.
אני מחפשת מגדל רציני שלא יזרוק אותם ויטפל בהם למשך תקופה וידאג להם.
המחיר הוא 150 לשניהם.
מי שמוכרת אותם היא חברה של אחי, ניתן לפנות אליה בפלאפון---> 0507777318, או בדיון זה, או אליי לפרטי.
לא ידוע המין. הונח שאלו זכר ונקבה אבל לא בטוח. שניהם באים ליד, אבל הרצל יותר חברותי, אמנם הוא פחדן ומידי פעם נושך.
אני מחפשת מגדל רציני שלא יזרוק אותם ויטפל בהם למשך תקופה וידאג להם.
המחיר הוא 150 לשניהם.
מי שמוכרת אותם היא חברה של אחי, ניתן לפנות אליה בפלאפון---> 0507777318, או בדיון זה, או אליי לפרטי.
לא ידוע המין. הונח שאלו זכר ונקבה אבל לא בטוח. שניהם באים ליד, אבל הרצל יותר חברותי, אמנם הוא פחדן ומידי פעם נושך.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
Re: זוג ציפורי אהבה למכירה+תמונות
היי מאור. הם פרא, אבל ניתן להחזיק אותם. מי שיודע לאלף לא תהיה לו בעיה.
למשל אחד מהם (הרצל) היה אצלי והוצאתי אותו כל הזמן ושיחקתי איתו. הוא נושך מידי פעם אבל זה עניין של הרגל, לי לא היה ממש הרבה זמן לתרגל איתו אבל מי שיקנה אותם ויהיה לו זמן לא תהיה לו בעיה.
כתבתי כמה הם- 150 לשניהם;)
למשל אחד מהם (הרצל) היה אצלי והוצאתי אותו כל הזמן ושיחקתי איתו. הוא נושך מידי פעם אבל זה עניין של הרגל, לי לא היה ממש הרבה זמן לתרגל איתו אבל מי שיקנה אותם ויהיה לו זמן לא תהיה לו בעיה.
כתבתי כמה הם- 150 לשניהם;)

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
הייתי קונה אחד
אך אין לי איך לבוא אלייך
אך אין לי איך לבוא אלייך
חוף הכרמל
ליד חיפה
ליד חיפה
וואי.. אם היית גר יותר קרוב הייתי יכולה להגיד לחברה של אחי שתבוא אליך אבל אני לא חושבת שהיא תצליח להגיע לבד לשם=/
חברים התוכים חייבים להימכר בהקדם האפשרי ואני לא רוצה שהם יגיעו לידיים לא טובות.
חברים התוכים חייבים להימכר בהקדם האפשרי ואני לא רוצה שהם יגיעו לידיים לא טובות.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
איפה את גרה?