ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
איזה צ'ופר להביא לתוכי שלא ינשך
מנהל: מפקחים
איזה צ'ופר להביא לתוכי שלא ינשך
רציתי לשאול התוכי שלי נושך ואני רוצה ללמד אותו לא לנשוך אם צופרים אבל אני לא יודע מה להביא לו כצ'ופר כי יש לו בכלוב תערובת של גרעינים וכל מיני כאלה בקיצור מה אתם מציעים?
מאור המלך.....
Re: איזה צ'ופר להביא לתוכי שלא ינשך
אתה צריך למצוא צ'ופר שהוא אוהב אבל אין לו את הצ'ופר בתפריט היומי,אתה יכול להשתמש באגוזים שבורים לחתיכות קטנות וכו'.
הצ'ופר צריך להיות קטן כדי שלא יתעסק עימו המון זמן.
הצ'ופר צריך להיות קטן כדי שלא יתעסק עימו המון זמן.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
הצ'ופר צריך לענות על שלוש קריטריונים קטן טעים ואינו נמצא בתפריט היומי שלו
בעיקרון כל סוג של אגוז שמן או חמניה תוכי יאהב
אני אישית מעדיף לתת חמניות
פשוט מוציא אותם מהתפריט היומי ונותן לו אותם כשאני משחק איתו
בעיקרון כל סוג של אגוז שמן או חמניה תוכי יאהב
אני אישית מעדיף לתת חמניות
פשוט מוציא אותם מהתפריט היומי ונותן לו אותם כשאני משחק איתו
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
לפי דעתי הנשיכה היא תגובת שרשרת של בתוכי הכוונה כאשר הוא נושך ורואה את התגובה החדה שלך מיד זה נותן לו הרגשה שהוא משיג מה שהוא רוצה.
לי יש ארה והנשיכה שלה מאוד חזקה לכן אני רק מספר איך גמלתי אותה מנשיכות אבל לא מצפה ממך או כל אחד אחר לעשות כמוני שלא תתבעו אותי אחר כך על חוסר אצבעות.
מה שעשיתי פשוט נתתי לה לנשוך אותי בכונה זאת אומרת שהייתי מכניס לה לפה את האגודל שהוא החזק ביותר נותן לה לנשוך ומראה לה שהיא לא מסיגה בזה שום דבר והיא מהר מאוד הבינה את העיניין.
בהתחלה כמובן הייתי עושה את זה עם כפפה ושראיתי שהנשיכה נסבלת הורדתי את הכפפה והתקדמתי שלב.
כמובן שמדובר בתוכי האכלת יד שלא אמור לנשוך על מנת להרוג אלא רק על מנת לפצוע.
בכל מקרה ככה אני פעלתי אבל יש כאן בפורום אנשים עם נסיון יותר טוב משלי והייתי שמח לקבל את תגובתם על השיטה שלי.( אלי עופר נטליקי ועוד)
לי יש ארה והנשיכה שלה מאוד חזקה לכן אני רק מספר איך גמלתי אותה מנשיכות אבל לא מצפה ממך או כל אחד אחר לעשות כמוני שלא תתבעו אותי אחר כך על חוסר אצבעות.
מה שעשיתי פשוט נתתי לה לנשוך אותי בכונה זאת אומרת שהייתי מכניס לה לפה את האגודל שהוא החזק ביותר נותן לה לנשוך ומראה לה שהיא לא מסיגה בזה שום דבר והיא מהר מאוד הבינה את העיניין.
בהתחלה כמובן הייתי עושה את זה עם כפפה ושראיתי שהנשיכה נסבלת הורדתי את הכפפה והתקדמתי שלב.
כמובן שמדובר בתוכי האכלת יד שלא אמור לנשוך על מנת להרוג אלא רק על מנת לפצוע.
בכל מקרה ככה אני פעלתי אבל יש כאן בפורום אנשים עם נסיון יותר טוב משלי והייתי שמח לקבל את תגובתם על השיטה שלי.( אלי עופר נטליקי ועוד)