ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קוקו מת
מנהל: מפקחים
Re: קוקו מת
כל הכבוד שי,התגובות שלכם והיחס החברי החם זה לזה על אף שלעיתים בביכרות היחידה הינה על גבי האתר מחממת את הלב.
כן ירבו כמוכם ,פשוט כיף לקרוא את התגובות.
כן ירבו כמוכם ,פשוט כיף לקרוא את התגובות.
שי תודה רבה לך.. היה לי פשוט כיף לקרוא את התגובה שלך. אתה חבר אמיתי, אפילו שאנחנו לא מכירים אישית ויהיה לי הכבוד לפגוש אותך במפגש הבא.
לגבי תוכי חדש, אני לא יודעת לגבי זה.. וגם אם כן אביא זה יהיה רק תוכי קטן, ולמדתי מהתוכים הקטנים שהיו לי עד עכשיו שמאבדים אותם בקלות. ככה שלבינתיים ירדתי מזה.
באופן כללי, אמא שלי גם לא רוצה שאביא עוד תוכי כי היא רואה שקשה לי עם זה ושאני סובלת אז היא מעדיפה שאני ארד מזה..
בינתיים יש לי את אייס המלכה שלי שאני חולה עליה ואת התוכי של אחי שאני מטפלת בו בינתיים. אני לא אפסיק לגדל תוכים, אמרתי שאני מפסיקה זמנית אבל כשאני אחזור אני מעדיפה לחזור לזה עם תוכי גדול כמו אקלקטוס, וזה יקרה כשיהיה לי בית וכסף משלי. אין לי לאן למהר התוכים תמיד אצלי בנשמה ולא יעזבו לעולם.
בינתיים אני לוקחת הפסקה.
תודה לך על ההצעה שוב, אתר חבר אמיתי כמו כל החברים כאן בקהילה. אתם עוזרים לי לצאת קצת מהעצב הזה אם כי הוא עדיין בלב שלי ובראש שלי.
לגבי תוכי חדש, אני לא יודעת לגבי זה.. וגם אם כן אביא זה יהיה רק תוכי קטן, ולמדתי מהתוכים הקטנים שהיו לי עד עכשיו שמאבדים אותם בקלות. ככה שלבינתיים ירדתי מזה.
באופן כללי, אמא שלי גם לא רוצה שאביא עוד תוכי כי היא רואה שקשה לי עם זה ושאני סובלת אז היא מעדיפה שאני ארד מזה..
בינתיים יש לי את אייס המלכה שלי שאני חולה עליה ואת התוכי של אחי שאני מטפלת בו בינתיים. אני לא אפסיק לגדל תוכים, אמרתי שאני מפסיקה זמנית אבל כשאני אחזור אני מעדיפה לחזור לזה עם תוכי גדול כמו אקלקטוס, וזה יקרה כשיהיה לי בית וכסף משלי. אין לי לאן למהר התוכים תמיד אצלי בנשמה ולא יעזבו לעולם.
בינתיים אני לוקחת הפסקה.
תודה לך על ההצעה שוב, אתר חבר אמיתי כמו כל החברים כאן בקהילה. אתם עוזרים לי לצאת קצת מהעצב הזה אם כי הוא עדיין בלב שלי ובראש שלי.

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
אני משתתף בצערך
על תאשימי את עצמך
את לא אשמה
על תאשימי את עצמך
את לא אשמה
שי 

נטלי
מקווה שתתגברי מהר
מכיר את תחושה שמאבדים תוכי כל כך מהר וזה קשה!!!
אני בטוח שכשתחזרי לגדל זה יהיה בגדול ואייס עדיין תהיה איך לראות את זה!!!
בהצלחהההה

נטלי
מקווה שתתגברי מהר
מכיר את תחושה שמאבדים תוכי כל כך מהר וזה קשה!!!
אני בטוח שכשתחזרי לגדל זה יהיה בגדול ואייס עדיין תהיה איך לראות את זה!!!
בהצלחהההה
שוב תודה חברים.
אני הולכת כל יום למקום בו קברתי את קוקו ומבקרת אצלו. בשבילי הוא עדיין חי בלב
אני הולכת כל יום למקום בו קברתי את קוקו ומבקרת אצלו. בשבילי הוא עדיין חי בלב

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
שי, אתה מקסים!
נטלי, אני ממש משתתפת בצערך ואיתך בכאב.
גם אני, כמו רובינו פה, יודעת מה זה לאבד תוכי, כמה זה קשה..
בין אם זה מוות או מסירה..
אני מקווה שתהיי חזקה ותמשיכי הלאה, אל תתיאשי, כמו שעוזי אמר- לאבד תוכים זה חלק מהגידול.
אם את מחליטה לעשות הפסקה, זוהי בחירה שלך, אדרבא- תקדישי לאייס תשומת לב כפולה! היא תשמח.. וכשתרגישי שאת מוכנה נפשית תרכשי עוד אחד..
שיהיה בהצלחה.. ותמיד תחשבי חיובי!
נטלי, אני ממש משתתפת בצערך ואיתך בכאב.
גם אני, כמו רובינו פה, יודעת מה זה לאבד תוכי, כמה זה קשה..
בין אם זה מוות או מסירה..
אני מקווה שתהיי חזקה ותמשיכי הלאה, אל תתיאשי, כמו שעוזי אמר- לאבד תוכים זה חלק מהגידול.
אם את מחליטה לעשות הפסקה, זוהי בחירה שלך, אדרבא- תקדישי לאייס תשומת לב כפולה! היא תשמח.. וכשתרגישי שאת מוכנה נפשית תרכשי עוד אחד..
שיהיה בהצלחה.. ותמיד תחשבי חיובי!

נטליקי,
צר לי וליבי איתך ,
כל מה שאני יכולה לעשות זה לשלוח לך חיבוקיים (כן 2) ולקוות יחד איתך ועם כל החבר'ה
שלעולם לא יכאב לך בלב מכל סיבה שהיא.
שי-
כל מי שקורא/יקרא את האשכול הזה לא יוכל לפספס את האהבה הרבה שיש
כאן, הן לתוכים והן בין החבר'ה.
כל הכבוד לכם
צר לי וליבי איתך ,
כל מה שאני יכולה לעשות זה לשלוח לך חיבוקיים (כן 2) ולקוות יחד איתך ועם כל החבר'ה
שלעולם לא יכאב לך בלב מכל סיבה שהיא.
שי-

כל מי שקורא/יקרא את האשכול הזה לא יוכל לפספס את האהבה הרבה שיש
כאן, הן לתוכים והן בין החבר'ה.
כל הכבוד לכם

דברי חכמים
"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

"אל תחפש את הדרך אל האושר, חפש את האושר שבדרך" (אלמוני).

גם התוכי שלי ככה מת..
ושלי לא הביא כל כך סימנים. הוא התנהג רגיל..
ושלי לא הביא כל כך סימנים. הוא התנהג רגיל..
איזה באסה
אל תאשימי את עצמך במה שאת לא אשמה
וסתם שתדעי רוב האנשים כשקורה משהו הם מאשימים את כולם חוץ ממהם
את מאשימה את עצמך גם כשזה לא אשמתך
אני לא אומר שזה רע להפך זה יותר מדי טוב

אל תאשימי את עצמך במה שאת לא אשמה
וסתם שתדעי רוב האנשים כשקורה משהו הם מאשימים את כולם חוץ ממהם
את מאשימה את עצמך גם כשזה לא אשמתך
אני לא אומר שזה רע להפך זה יותר מדי טוב
אריאל מאיר תורג'מן
נחמד להיות חשוב אבל חשוב יותר להיות נחמד