נטליקי היי,
רק עכשיו ראיתי את האשכול ולא יכולתי שלא להגיב..
צר לי עלייך וצר לי על אובדנך, רוב רובם של המגדלים חובים מוות של תוכי , ובדר"כ לא ממשהו שידוע לנו או שיכולנו לעזור ולמנוע..
מי כמוני יודע!!! 5 תוכים מתו לי במהלך 7 שנים אחרונות.. אני מעולם לא גידלתי כמות ותמיד זה היה התוכי היחידי וכשהוא מת חשבתי שכל העולם קרס עליי...אני מאמין שהפסקה יכולה להועיל רק מעט אם בכלל, כי האובדן של התוכי "יושב" לך בראש ולא עוזב אותך.. אני מאמין שתוכי אחר יכול להוציא לך את המחשבה הזאת מהראש בכך שיהיה מישהו שיחליף לך את הצער בשמחה..
אמנם לי לא מת תוכי אחרי שבוע אבל הרבה יותר כואב, אחרי שנה שנה וחצי של גידול.. אבל אובדן הוא אובדן בלי קשר לזמן ולכן המלצתי לך היא לא לקחת ללב ,ולמרות הצער הכאב והבכי להמשיך ולגדל תוכים ואפילו להביא עוד אחד צעיר , לדעתי עדיף סוג אחר,שלא יזכיר לך את הקודם יותר מדי, ולהנות ממה שאת עושה, כי זה ברור כשמש שלא את אשמה וכל מה שאת עושה, בא מאהבה נטו!!!
ואני מצטרף ליתר בעידוד ובחיזוקים

וכבר אמרתי לך , אם את רוצה או צריכה עזרה, אז בכיף אל תהססי לפנות אליי, למרות שאני לא מכיר אותך אישית או שנפגשנו, יש אנשים שאין לי בעיה לעזור להם ואת נמנית עליהם

, אם את רוצה תוכי ספציפי תודיעי לי ונראה מה אפשר לעשות..
אני לא אוהב להלל את עצמי ולכן לא אעשה זאת פה, אבל כבר קניתי לא פעם ולא פעמיים , תוכים למי שהיה קשה להם לקנות לבד..
אדרבא, הארה שקניתי מבריאה יפה ואני עדיין חייב תמונות פה, אבל שוב ,תזכרי רק דבר אחד! תהיי חזקה והאהבה שלך לתוכים היא הדבר האמיתי והיחידי החשוב באמת!!!