ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלת זיהוי מין אצל קוקטיילים
מנהל: מפקחים
Re: שאלת זיהוי מין אצל קוקטיילים
שניהם בוודאות בני שנה + אני מקווה שהם מספיק בוגרים בשביל רבייה.. בכל מקרה אני אשמח לקבל טיפים לגבי גידול של קוקטיילים כי כמו שאמרתי אני מגדל בעיקר ציפורי אהבה ותוכונים
הקוקטלים הם תוכים נוחים שאינם צריכים הרבה כדי לחיות טוב ולהתרבות.
תזונה:
התזונה צריכה להיות מבוססת על תערובת תוכונים עשירה בסוגי זרעים שונים,תוספת של סידן בצורת גיר/סבידה,מעט פירות ירקות(לברור מה
הם אוהבים מכל הסוגים) ןישנם המוסיפים מזון ביצים רך,אפשר בהחלט מידי פעם להוסיף חצי ביצה מבושלת עם הקליפה כתחליף.
הקוקטלים הינם תוכים נוחים ושוחרי שלום,הם יסתדרו בכלוב עם תוכונים ,עדיף שהכלוב יהיה מספיק רחב וגדול ויאפשר להם לחיות ברווחה
ואף לעוף ממקל אחד למישנהו.
תא הטלה:
מידות מומלצות לתאי הטלה וריבוי
חומר קינון - נסורת ,לפזר בתחתית התא בגובה של 1-1.5 ס"מ.
תזונה:
התזונה צריכה להיות מבוססת על תערובת תוכונים עשירה בסוגי זרעים שונים,תוספת של סידן בצורת גיר/סבידה,מעט פירות ירקות(לברור מה
הם אוהבים מכל הסוגים) ןישנם המוסיפים מזון ביצים רך,אפשר בהחלט מידי פעם להוסיף חצי ביצה מבושלת עם הקליפה כתחליף.
הקוקטלים הינם תוכים נוחים ושוחרי שלום,הם יסתדרו בכלוב עם תוכונים ,עדיף שהכלוב יהיה מספיק רחב וגדול ויאפשר להם לחיות ברווחה
ואף לעוף ממקל אחד למישנהו.
תא הטלה:
מידות מומלצות לתאי הטלה וריבוי
חומר קינון - נסורת ,לפזר בתחתית התא בגובה של 1-1.5 ס"מ.
תודה רבה אלי
Re: שאלה בהבדלי מין אצל תוכים
תראה פה בדף הראשון יש שתי תמונות של זכר ונקבה...
תודה לEli_Lea שעזר לי כששאלתי אני..
תראה פה בדף הראשון יש שתי תמונות של זכר ונקבה...
תודה לEli_Lea שעזר לי כששאלתי אני..