שיהיה ברור לכם כשמקבלים מתנה בעיקבותיו יש תמיד הוצאות. אני כבר מכירה את ההתרחשות כיון כששואלים אותי האם אני מוכנה לקחת תחת חסותי בעל חיים זה או אחר, אף פעם אני לא אמרת לא
.הכאב ראש מתחילה אחר כך, שמה עושים. ברור אם מדובר בתוכי אני ממש קופצת עד הגג.גם כך קרה עכשיו.
האקלקטוס השתכן בסלון אצלי, ואחרי בירורים אין סופיים וניפוח משבון בזק הצלחתי לאתר בצפון נקבה מתאימה. אבל אליה וקוץ בה , לפני הצהריים כשדיברתי עם האיש אמר שיש לו נקבה בגיל שאני מחפשת, כי הזכר שלו צעיר מדי ולא יוצא מהם כלום.אחרי הצהריים הוא מתקשר ושואל אולי במקום לקנות נקבה אני מוכנה למכור לו את הזכר
.ברור שעניתי לו לא, כי אני לא מוכרת מתנה שקיבלתי. אז נאלצתי להמשיך את הצלצולים לכל הארץ.לבסוף מצאתי אצל סמג'ה גברת, וגם הבאנו אותה.נדמה לי שכבר כתבתי על כך.
אז הנה סיימתי להם ארמון יפה, צד אחד שלהם, השכנים היהיו זוג תמנה שזקוקים להחלפת מקום נגד עצלנות
הכל מעשה ידיי לתפארת

הרכבתי לבד את הרשתות, חתכתי פלטה של דיקט, והרכבתי את הארגזים, גם הצלחתי לתלות אותם לבד במעמקי הכלוב (אוףף הארגזים האלה כבדים נורא,עשויים מדיקט 17, שוקלות טונה
). עבדתי בשיטה שאני קוראת לה שיטת האדם הקדמון.לומדים להיעזר בכל חלקי הגוף כדי לתת תמיכה לרשת שלא תפול לך על הראש
אולי אפילו הצמחתי עוד כמה זוגות ידיים

כיון שאין לי רכב צריך לתמרן איך מקבלים הביתה את הרשתות, או ממי מבקשים טרמפ ולנסוע איתו להביא את הפוליגל לגג, או פלטת פח להפרדה בין הכלובים.
מה שאני עשיתי,זה שתיכננתי את הכל הרבה לפני שהתחלתי לבנות, וחזרתי על התוכנית עוד כמה פעמים.בדקתי מה אני צריכה לקנות, כמה יעלה, ואולי אפשר להשיג יותר בזול אצל מישהו אחר

כאשר הכל היה אצלי מהדיקט, רשתות עד הברגים עבור הגג, הקליפסים להרכבת הרשתות התחלתי בעבודה.
דרך אגב גיליתי את הפוליגל השקוף במקרה, כי רציתי לקנות לבן שהוא אטום.כשאלתי את המוכר אם יש לו משהו יותר זול, כי הלבן די יקר, אמר כן והראה לי את השקוף. חברה זה עולם אחר לגמרי. אור בכלוב פשוט מדהים, שמש מרצדת בין הענפים ממש שגעון.
כבר החלטתי שלאט לאט לפי אפשרויות הכיס אני הולכלת להחליף את כל הגגות בכלובים. אני בטוחה שזה יתן תוצאות גם ברבייה.
שכחתי לציין המסגרת היא של מיטה 200*100 ועל הרגליים הרכבתי רגלי תותבות,
שיהיה מספיק גבוה.אז סליחה שוב על המגילה, קצת נסחפתי