ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

עזרה בזיהוי סוג של תוכי גדול בבקשה

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

נעול
lior155
ביצה
ביצה

עזרה בזיהוי סוג של תוכי גדול בבקשה

שליחה על ידי lior155 »

שלום חברים.
לפני כשעה הגיע אלי תוכי גדול והתחיל לצעוק במרפסת הבית מול הכלובים של התוכונים שלי, מרחוק כבר ידעתי שזה תוכי גדול שהגיע אלי מבחוץ ובאמת זה מה שמצאתי כשבאתי למשמע הרעש :)

אני מגדל רק תוכונים ואין לי מושג מה סוג התוכי הזה, אשמח אם משהו יוכל להגיד לי מה הזן של התוכי, כמו כן מה התוכי הזה אוכל כי בנתים נתתי לו גרענים, גזר וקצת מהאוכל של התוכונים כי זה מה שיש לי כרגע והוא אוכל קצת.
כמו כן נראה לי שהתוכי הזה בתת תזונה, הוא נראה חלש ועייף כנראה בגלל השהיה בחוץ ועקב כך לא ידע היכן להשיג לעצמו אוכל...

תודה לעוזרים ליאור
קבצים מצורפים
DSCF0637.jpg
DSCF0635.jpg
אליאורג
ביצה
ביצה

Re: עזרה בזיהוי סוג של תוכי גדול בבקשה

שליחה על ידי אליאורג »

התוכי הזה הוא קוואקר האם הוא האכלת יד? אם כן הוא ברח למישהו באיזור אם לא זה תוכי שדי התאקלם בארץ ומסתובב בה חופשי כניראה הוא היה חלש והגיע לכיוון הרעש מהתוכים שלך וחיפש אוכל כרגע אל תיגע בו תן לו להתאקלם
סמל אישי של משתמש
עידו
פלומה
פלומה
שם פרטי:: עידו

שליחה על ידי עידו »

תן לו מים ואוכל וקח אותו לווטרינר לבדיקה כללית
הוא מסוג קוואקר שמצוי מאוד בארץ (פולש)
בינתיים תרחיק אותו כמה שאפשר מהתוכונים מחשש למחלות
בהצלחה ותעדכן מה נסגר עם זה
תמונה
סמל אישי של משתמש
אהרון
גוזל
גוזל
שם פרטי:: אהרון אלבה

שליחה על ידי אהרון »

זהוא קוקר
הוא נתן לך לתפוס אותו?
תמונה
תוכים מגדלים רק מאהבה תמונה
lior155
ביצה
ביצה

שליחה על ידי lior155 »

[quote="784";p="44369"]התוכי הזה הוא קוואקר האם הוא האכלת יד? אם כן הוא ברח למישהו באיזור אם לא זה תוכי שדי התאקלם בארץ ומסתובב בה חופשי כניראה הוא היה חלש והגיע לכיוון הרעש מהתוכים שלך וחיפש אוכל כרגע אל תיגע בו תן לו להתאקלם[/quote]

תודה רבה תמונה
כרגע הוא ישן, אכל קצת ונרדם.... כנראה התעייף להיות בחופש (איזה ציפור משונה ).
מחר אני כבר אסע לכפר קאסם וארכוש לו אוכל, תגיד קופתיות כדאי להביא לו?

אחרי שהוא יתאושש אני אמכור אותו למי שירצה, הוא תוכי האכלת יד, הוא אכל מהיד שלי ולא בורח.

טוב תודה נתן לו לנוח קצת בכלוב החדש שלו ולהתאושש מהתראומה של החופש.
תודה רבה...
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

כרגע על פי התמונה אנ רואה שהוא מסודר,חשוב מאוד מים טריים ,וכפי שעשית מזון לתוכונים יכול לתת מענה מידי.

תן לו יום יומיים שישתה ויתחזק ולאחר מכן תבדוק כיצד הוא מגיב אליך,האם הוא מפחד או שהוא מוחתם וברח למישהו.
אני מציע במקביל לבדוק בלוחות השונים האם למישהו בסביבתך ברח קוואקר ויכול לתת לך סימני זיהוי,צריך לדעת ולהפנים
שאיבוד תוכי ולא חשוב גודלו יכול לגרום להרבה כאב ועצב לבעליו ולכן תמיד ראשית יש לנסות ולמצוא את בעליו.

בהצלחה והמשך לעדכן.
lior155
ביצה
ביצה

שליחה על ידי lior155 »

[quote="847";p="44377"]זהוא קוקר
הוא נתן לך לתפוס אותו?[/quote]

כן, הוא בא למרפסת היכן שכל התוכונים שלי והתחיל לצווח, אני הייתי בחדר שלי ושמעתי פתאום צווחה ענקית, ישר הבנתי שזה כנראה תוכי גדול שהגיע לתוכונים שלי כמו כל הזמן שבאים אלי תוכים משונים, התקרבתי אליו והבנתי לפי המראה שלו שהוא מותש ועייף... אז לקחתי קצת גרענים של המשחק כדורגל.. והבאתי לו מהיד שלי והוא אכל החמוד הזה .
אז הכנסתי אותו לכלוב שיש לי בנפרד מהתוכונים כמובן ובנתים עד שהוא יתאושש אני אטפל בו ואם משהו לא ידרוש אותו אני אמכור אותו כי אין לי מה לעשות בתוכי כזה גדול תמונה

אימא שלי עושה לו קטע של נשיקה והוא מחכה אותה או משהו כזה, מצחיק התוכים האלו .
lior155
ביצה
ביצה

שליחה על ידי lior155 »

[quote="55";p="44379"]כרגע על פי התמונה אנ רואה שהוא מסודר,חשוב מאוד מים טריים ,וכפי שעשית מזון לתוכונים יכול לתת מענה מידי.

תן לו יום יומיים שישתה ויתחזק ולאחר מכן תבדוק כיצד הוא מגיב אליך,האם הוא מפחד או שהוא מוחתם וברח למישהו.
אני מציע במקביל לבדוק בלוחות השונים האם למישהו בסביבתך ברח קוואקר ויכול לתת לך סימני זיהוי,צריך לדעת ולהפנים
שאיבוד תוכי ולא חשוב גודלו יכול לגרום להרבה כאב ועצב לבעליו ולכן תמיד ראשית יש לנסות ולמצוא את בעליו.

בהצלחה והמשך לעדכן.[/quote]

תודה אלי.
אני בטוח שהוא מוחתם כי הוא לא בורח או מפחד, רק קצת מוטרד כנראה בגלל שהפרעתי לו לישון קצת מהטראומה של החופש שהוא עשה לעצמו בחוץ...
כבר פרסמתי את התמונות שלו בעוד אתר של תוכים שאני חבר בו, שאם הוא שייך למשהו הוא יכול לבוא ולקבל אותו, אני לא מפרסם מאיזה איזור אני ויש עליו סימן שהסתרתי בצילום בכדי שאני אדע שאם מי שדורש אותו הוא באמת התוכי שלו.
אם אף אחד לא ידרוש אותו בקרוב לא תהיה לי ברירה ולמכור אותו או למסור אותו לגן הילדים אולי שליד הבית שלי, אולי הם ירצו תוכי כזה, אני לא יכול לגדל כזה גודל של תוכי...

תודה לכל מי שעזר ומי שבאמת מזהה את התוכי כשלו הוא יותר ממוזמן לקבל אותו, בתנאי שיתן זיהוי מאיזה איזור וסימן שיש עליו ולא רואים בתמונה.

תודה ליאור
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בהצלחה וכל הכבוד לך תמונה
נעול

חזור אל “מגדלים תוכים”