ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שכבה נוספת בזפק
מנהל: מפקחים
Re: שכבה נוספת בזפק
בדיקת חום הדייסה יכול להיעשות על ידי מד חום או על ידי טיפטוף מהדייסה על שורש כף היד.
צריך להקפיד שהדייסה מעורבבת היטב מאחר ויתכן שינויי טמפרטורה.
שיטה טובה למאכילים במזרק הינה מילוי חלקי של המזרק נניח כחצי מזרק ולאחר מכן משיכת המזרק ופתיחתו והכנסת אויר
כדי מחציתו בערך,לאחר מכן חסימת הפייה ועירבוב מאסיבי של הדייסה בתוך המזרק לקבלת אחידות בחום הדייסה,לאחר
מכן הוצאת האויר וטיפטוף מהדייסה על שורש כך היד,במידה ועדיין חם לחזור על הפעולה עד להתקררות הדייסה.
צריך לקחת בחשבון שהדייסה נאגרת בזפק ועומדת שם ,דייסה חמה מידיי פשוט יוצרת כוויה בדרגה שונה על פי טמפרטורת הדייסה.
חימום דייסה במיקרוגל גם עלול להוות בעייה של כוויות מאחר ויתכן מצב בו יווצרו גושים קטנטנים של דייסה שיתחממו מאוד מעבר לחום
הכללי של הדייסה ודי קשה לעיתים לשים לב לכך.אני אישית לעולם לא מחמם דייסה במיקרו.
צריך להקפיד שהדייסה מעורבבת היטב מאחר ויתכן שינויי טמפרטורה.
שיטה טובה למאכילים במזרק הינה מילוי חלקי של המזרק נניח כחצי מזרק ולאחר מכן משיכת המזרק ופתיחתו והכנסת אויר
כדי מחציתו בערך,לאחר מכן חסימת הפייה ועירבוב מאסיבי של הדייסה בתוך המזרק לקבלת אחידות בחום הדייסה,לאחר
מכן הוצאת האויר וטיפטוף מהדייסה על שורש כך היד,במידה ועדיין חם לחזור על הפעולה עד להתקררות הדייסה.
צריך לקחת בחשבון שהדייסה נאגרת בזפק ועומדת שם ,דייסה חמה מידיי פשוט יוצרת כוויה בדרגה שונה על פי טמפרטורת הדייסה.
חימום דייסה במיקרוגל גם עלול להוות בעייה של כוויות מאחר ויתכן מצב בו יווצרו גושים קטנטנים של דייסה שיתחממו מאוד מעבר לחום
הכללי של הדייסה ודי קשה לעיתים לשים לב לכך.אני אישית לעולם לא מחמם דייסה במיקרו.
אבל יש כאלה שאומרים שאסור שייכנס אוויר למזרק
כי אז זה מנפח את הזפק גם בלי אוכל..
כי אז זה מנפח את הזפק גם בלי אוכל..
הפועלל,אלך תמיד אחרייך,אני מכור רק אלייך,את בשבילי כמו סם!
אופק שים לב למה שכתבתי, כתבתי "ועירבוב מאסיבי של הדייסה בתוך המזרק לקבלת אחידות בחום הדייסה,לאחר
מכן הוצאת האויר וטיפטוף מהדייסה על שורש כך היד" , בכל מקרה גם אם יש אויר האויר אינו נכנס לזפק אלא אם כן מדובר
בהאכלה ישירות לזפק עם צינורית דבר שאני אישית מתנגד לו.
מכן הוצאת האויר וטיפטוף מהדייסה על שורש כך היד" , בכל מקרה גם אם יש אויר האויר אינו נכנס לזפק אלא אם כן מדובר
בהאכלה ישירות לזפק עם צינורית דבר שאני אישית מתנגד לו.
לא קרה כלום,קורה לכולם 

תודה על התשובות.
אני מניח שאני אשתמש במד חום רק כדי להיות בטוח. (ביום ש.. כשסוף סוף.. וכו..)
אני מניח שאני אשתמש במד חום רק כדי להיות בטוח. (ביום ש.. כשסוף סוף.. וכו..)

- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
עדכון 
הוא מת 

אני עכשיו חוסך כסף לקנות חדש אבל ליבי שבור הוא היה כזה חמוד

הוא מת 

אני עכשיו חוסך כסף לקנות חדש אבל ליבי שבור הוא היה כזה חמוד

תוכים מגדלים רק מאהבה

אהרון אני מצטער מאוד לשמוע
מה אתה עושה איתו??? אני מציע לך לקבור אותו!!!
מקווה שלא יקרה יותר
תמיד מצער מאוד לשמוע שחיה נפטרת אבל עם ככה הגורל רצה אז הגורל עושה.
חבל מאוד
מה אתה עושה איתו??? אני מציע לך לקבור אותו!!!
מקווה שלא יקרה יותר
תמיד מצער מאוד לשמוע שחיה נפטרת אבל עם ככה הגורל רצה אז הגורל עושה.
חבל מאוד
- אהרון
- גוזל

- שם פרטי:: אהרון אלבה
כן הכל לטובה הוא אצל עדי אני לא נראה לי שאני יסע עד הרצליה וחזור רק כדי לקבור אותו

תוכים מגדלים רק מאהבה

לדעתילא היית צריך לעשות קפיצת מדרגה כל כך גדולה מציפור אהבה לגאק, באמצע היית צריך להתנסות בנים יותר קטנים מגאקו כגון קוניור שמש, לורי וכו'...
הוא מת מהחמצה בזמן שהיה אצל עדי או שלא הספקת לעשות את הניתוח בזמן?!
הוא מת מהחמצה בזמן שהיה אצל עדי או שלא הספקת לעשות את הניתוח בזמן?!