ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דררה לתפארת מדינת ישראל?!
מנהל: מפקחים
דררה לתפארת מדינת ישראל?!
כך נראה שבוע בחייו של תוכי עסוק:
יום ראשון בבוקר: קמים סופר מוקדם ויוצאים לצבא (נסיעה של כמעט 3 שעות באוטובוס שבה התנהגתי למופת!)
ראשון בצהריים-חמישי בערב: מסגרת צבאית, עבודה עם ילדים. זה יותר קשה ממה שזה נשמע. כל הזמן מעבירים אותי מיד ליד, מאכילים אותי , מפנקים אותי, ובכלל מתייחסים אליי כמו למלכה. אני רק צריכה להתנהג יפה כי אחרת אלמוג תכעס ותכניס אותי חזרה לכלוב, והרבה יותר כיף ונחמד בחוץ....
(המשך יבוא..)
יום ראשון בבוקר: קמים סופר מוקדם ויוצאים לצבא (נסיעה של כמעט 3 שעות באוטובוס שבה התנהגתי למופת!)
ראשון בצהריים-חמישי בערב: מסגרת צבאית, עבודה עם ילדים. זה יותר קשה ממה שזה נשמע. כל הזמן מעבירים אותי מיד ליד, מאכילים אותי , מפנקים אותי, ובכלל מתייחסים אליי כמו למלכה. אני רק צריכה להתנהג יפה כי אחרת אלמוג תכעס ותכניס אותי חזרה לכלוב, והרבה יותר כיף ונחמד בחוץ....
(המשך יבוא..)
- קבצים מצורפים

Re: דררה לתפארת מדינת ישראל?!
חחח איזו מותק
כל הכבוד אלמוג היא מקסימה

כל הכבוד אלמוג היא מקסימה

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
איזה מתוק! אחלה תמונות.. 

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
ממש חמודה..
מה זה היא הפכה להיות סלב.. חחחח
מה זה היא הפכה להיות סלב.. חחחח
"If you never try, you'll never know"
"לשמוע את הלב ואחריו ללכת "Re: דררה לתפארת מדינת ישראל?!
המשך:
חמישי בערב שוב נסיעה ארוכה באוטובוס, בחשיכה, בדרכינו הביתה אני נרדמת כמו תינוקת על הברכיים של אלמוג, ושנוסעיי האוטובוס לא יחשבו שאני לא שמה לב שהם בוהים בנו ומתלחששים!
שישי- מנוחה ומקחלת טובה...
שבת- היום האהוב ביותר! יש כדורגל!! מה? אלמוג נסעה בלעדיי?! אבל.... לא חשוב, פעם הבאה... ועד אז אני אשננן שירוק זה לא רק בנוצות!!
תודה לכולכם על התגובות! אתם ממש חמודים! כיף לי להיות חלק מהפורום הזה!!
חמישי בערב שוב נסיעה ארוכה באוטובוס, בחשיכה, בדרכינו הביתה אני נרדמת כמו תינוקת על הברכיים של אלמוג, ושנוסעיי האוטובוס לא יחשבו שאני לא שמה לב שהם בוהים בנו ומתלחששים!
שישי- מנוחה ומקחלת טובה...
שבת- היום האהוב ביותר! יש כדורגל!! מה? אלמוג נסעה בלעדיי?! אבל.... לא חשוב, פעם הבאה... ועד אז אני אשננן שירוק זה לא רק בנוצות!!
תודה לכולכם על התגובות! אתם ממש חמודים! כיף לי להיות חלק מהפורום הזה!!

- קבצים מצורפים

אלמוגי כל הכבוד ,אני בטוח שאת מורה חיילת למופת והילדים מתים עלייך
איזה מתוקה היא!
הפועלל,אלך תמיד אחרייך,אני מכור רק אלייך,את בשבילי כמו סם!
-
itsmadness
- בקיעה