ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
רק עוד פעם אחת? זוג תוכונים נוסף.
מנהל: מפקחים
רק עוד פעם אחת? זוג תוכונים נוסף.
רק עוד פעם אחת כל פעם אני אומר את זה ואני לא מצליח להיגמל מתוכים היום קניתי עוד זוג תוכונים בתקווה שלפחות מהם אני יהנה...

Re: רק עוד פעם אחת? זוג תוכונים נוסף.
שמח לשמוע שלא התייאשת, בהצלחה 

60על 40מתטים להרבות זוג תוכונים כלוב יד שנייה הוא אומר 90שקל זה לא הרבה בשביל יד שנייה?

אם הכלוב במצב טוב ללא חלודה עם כלי אוכל ומקלות עמידה זה סביר.
בינתיים אני חושב שאני ישאיר אותם פה עד שעם אזכה בעזרת ה להטלה ראשונה ואחרי זה אני יחליף כלוב בינתיים הם שקטים בבית לא עושים הרבה רעש אתמול התקנתי להם תא הטלה אחרי ששטפתי טוב טוב את התא אחרי התוכונים הקודמים והם לא ממש התייחסו אבל העיפו מבט מהצד כזה רציתי לקנות נקבה צהובה אבל מי שמכר לי הוא אמר שהיא נקבה טובהכי היא מטפלת ב4-5גוזלים אז עדיף אותה אני יעלה תמונות עוד רגע ובסהכ הם זוג למוד אחרי שעברתי דרך כלכך ארוכה בשביל להביא אותם רק בסוף הבנתי עד כמה אני אוהב תוכים...

איזה חמודים קטנטנים (:
הם זוג בטוח ? בני כמה הם ?
הם זוג בטוח ? בני כמה הם ?
קטנטנים קטנטנים אבל הוא אמר שהנקבה הזאת מגדלת 4-5 גוזלים חחח לקחתי את שתיהם בתקווה שיצאו לי דברים חמודים סוף סוף...ותודה גילי...

והזכר שהביא לך הוא בן הזוג שלה ? כי אם לא , ייקח לה זמן להתרגל וגם לזכר הזה כי הם רק הכירו ..
הנקבה זו הכחולה ?
ובבקשה חח
הנקבה זו הכחולה ?
ובבקשה חח
אממ ניראלי שכן הם דיי שקטים בכלוב לא זזים הרבה למרות ששמתי להם את התא וזמן כמה חודש חודשיים?