ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שלום בלי עזרה :-) מדהימה
מנהל: מפקחים
Re: שלום בלי עזרה :-) מדהימה
מדהימה פשוט, בטוח שנשמע עליה עוד הרבה. אין ספק שיש לה את היכולות ורק צריך ללמד אותה בצורה נכונה את הפקודות השונות.
ממש מרשימה, כל הכבוד.
ממש מרשימה, כל הכבוד.
-
botitheparrot
- ביצה

תודה רבה אלי, היא חכמה מאוד ואוהבת לתרגל.
אנחנו עושים כרגע טארגט, סיבוב, שלום, נשיקה, אליי כשהיא בכלוב.
אני חוזר איתה כל הזמן על התרגילים האלו. כמה זמן לחזור?? אני לא רוצה להעמיס או לבלבל אותה.
אנחנו עושים כרגע טארגט, סיבוב, שלום, נשיקה, אליי כשהיא בכלוב.
אני חוזר איתה כל הזמן על התרגילים האלו. כמה זמן לחזור?? אני לא רוצה להעמיס או לבלבל אותה.
לדעתי תתמקד כרגע בתרגילים שכבר היא מבצעת ואל תמשיך הלאה. תן לה תירגולים חוזרים עד אשר היא תמלא אחר הפקודות באופן מושלם מבחינתך. רק לאחר מכן כדאי להמשיך הלאה כדי לא להעמיס יתר על המידה ולבלבל אותה.
-
botitheparrot
- ביצה

אוקיי, תודה 
חחחחחחח איזה מותק היא לי לקח כמעט חודש עם הקוניור שמש שיעשה שלום 
פששש כישרונית לאללה

-
botitheparrot
- ביצה

תודה רבה רותם 
איך הוא עושה שלום בלי עזרה מה זאת אומרת בלי עזרה

-
botitheparrot
- ביצה

התרגיל מלומד בראשיתו משלב ראשון שבו בעצם אנו עוזרים לתוכי בכך שאנו מגישים את האצבע לרגל של התוכי כאילו מרימים אותו אבל לא
באמת מרימים, "עוזרים" לו להבין שהוא צריך להרים את הרגל ולא לעלות על היד, חוזרים על הפעולה מספר לא מעט של פעמים עד שהתוכי מבין
שהוא צריך לאחוז לך באצבע ולא לעלות. בשלב השני מרחיקים ממנו את האצבע כמה סנטימטרים וחוזרים על הפעולה עד שהוא מרים לבד כאשר
האצבע גם רחוקה ממנו ולא נוגעת בו. בשלב השלישי הוא עושה שלום בלי "עזרה" שזה בעצם השלב הסופי
מקווה שהסברתי ברור
באמת מרימים, "עוזרים" לו להבין שהוא צריך להרים את הרגל ולא לעלות על היד, חוזרים על הפעולה מספר לא מעט של פעמים עד שהתוכי מבין
שהוא צריך לאחוז לך באצבע ולא לעלות. בשלב השני מרחיקים ממנו את האצבע כמה סנטימטרים וחוזרים על הפעולה עד שהוא מרים לבד כאשר
האצבע גם רחוקה ממנו ולא נוגעת בו. בשלב השלישי הוא עושה שלום בלי "עזרה" שזה בעצם השלב הסופי
מקווה שהסברתי ברור