ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית גידול של aviho
מנהל: מפקחים
Re: בית גידול של aviho
תודה הסלק צריך להיות מבושל
לא לא
חי
אני מקלף את הסלק לפי הגודל מחלק ל4 או 3 פרוסות ונותן להם
חי
אני מקלף את הסלק לפי הגודל מחלק ל4 או 3 פרוסות ונותן להם
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
ביצה ראשונהה חבריםםםם
מזל טוב תתחדש. לא להפריע, תהיה סבלני. מתכון להצלחה - הרבה מזון מים טריים ושקט.
תודה רבה רק בעיה שהתוכונית בחרה תא הטלה בלי שקע שבדרך כלל רצוי לתוכונים והביצה בפינה הזכר מאכיל תנקבה בכמיות מטרפותהאם צריך לעשות משהו בקשר לתא הטלה לרפד משהו?|
עדיף תא הטלה עם שקע, אבל גם אם אין האם תסתדר, היא אוספת את הביצים אליה ומחממת אותם ללא בעייה.
עכשיו לא כדאי להתערב. בדרך כלל כששמים נסורת האם מעיפה הכל החוצה. יתכן בכלל שהיא תיבהל פתאום לראות את הנסורת ותימנע מלהכנס לתא.
אני תמיד ממליץ לעשות את כל ההכנות מראש. להיות מוכנים לכל. אם כבר הנקבה החלה בהטלות עדיף לא להתערב.
עכשיו לא כדאי להתערב. בדרך כלל כששמים נסורת האם מעיפה הכל החוצה. יתכן בכלל שהיא תיבהל פתאום לראות את הנסורת ותימנע מלהכנס לתא.
אני תמיד ממליץ לעשות את כל ההכנות מראש. להיות מוכנים לכל. אם כבר הנקבה החלה בהטלות עדיף לא להתערב.
http://youtu.be/r9FEigFsC_8 סרטון + תגובה כן אני יודע אבל לא רציתי להפריע לה והיא ניכנסה לתא הטלה הזה באופן קבוע רק שבוע היא הייתה ניכנסת גם לשאר היותר קטנים עם השקע אני באמת מודה לך על כל התשובות שלך רואים שבאמת אחפת לך מהפורום ומאנשים ומחיות בכלל
אני לא רואה בעייה, הכל נראה תקין.
אני רואה שהנקבה בקשי ניכנסת לתא הטלה והיא ניכנס לתא הטלה אחר ועומדת על הסורגים ליד תא הטלה משהו מוזר הביצה לא יכולה למות
?