ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

מספר שאלות בקשר לתוכונים.

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

ninka
בקיעה
בקיעה

Re: מספר שאלות בקשר לתוכונים.

שליחה על ידי ninka »

אז את זה שאני אשאיר לעצמי אני אנסה להאכיל..תשאר נראה לי שלא...שלא ניתרגל אחד לשניה,כבר יש 2 גוזלים...כואב לי הלב שהם לא ישארו אצלי כול ה6
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אין מה לעשות, זה חלק מהעניין, לא תמיד אפשר להחזיק את כולם והם מתרבים בקצב מהיר מאוד.
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

ניגמרה לי התערובת ביצים,כול עוד היא דוגרת שם והכול צריך לקנות לה עוד? ועוד שאלה אני שמה את התערובת קצת בכל כלי מעל האוכל,זה בסדר? או כמה בעצם שמים להם?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

בהחלט רצוי וחשוב לתת. את מזון הביצים מתחילים לתת כבר לפני שלב ההטלה, בטח ובטח כאשר יש בקיעות והאם צריכה להאכיל את הגוזלים. מוסיפים כפית מעט גדושה על האוכל או ששמים בכלי נפרד כפית גדושה לפי הצורך.
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

התחלתי להביא עוד לפני :),והיום הבאתי להם שאריות..והיום אלך לקנות להם עוד :),אני שמה להם דוחן נקי ובשני תתערובת ומעל שנהם מפזרת תמזון ביצים אבל פחות מכף...התחיל לשים בשנהם כפית גדושה..
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

מעולה בהצלחה.
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

http://xn--gebzbbce.co.il/3e7
המתוקים הראשונים :)))...איך הם מתהפכים תמיד מתוקים !!!!! ואז אני קוראת לה בפאניקה שתחזור כבר אליהם חחח
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אל תדאגי לה, היא יודעת היטב מתי לחזור.
אני מצרף לך את הקמע של תוכיאינפו להצלחה תמונה
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

חחחח תודה!!!! :),אני יודעת..אבל פתאום אני מציצה ורואה גוזל הפוך כזה שלא מצליח להיתהפך..מסכן קטן..מדהים אותי שיש בנהם הפרש של יום וממש רואים תהבדל בגודל...הפעם הם ישרדו! אני כלכך אוהבת אותםםםם!!! :))))
ninka
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי ninka »

יש כבר 5 גוזלים מתוקים ובריאים..לבכור כבר הופיע טיפה צבע בכנפיים..צהוב :))) אין מאושרת ממני :)))) רציתי לשאול..כול עוד היא מאכילה אותם מביאים מזון ביצים..וכשלא יהיו גוזלים עדיין לתת? כי אני מתלבטת עם לקנות קילו של התערובת מאשר עכשיו שאני קונה קצת קצת
ועוד שאלה התא מריח לא נעים...ויש צואה במיוחד בעיגול הזה באמצע התא מתחת לגוזלים...מה לעשות?
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”