ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תולעים שנוצרים בלשלשת
מנהל: מפקחים
תולעים שנוצרים בלשלשת
האם קיימת אפשרות שיצאו מלשלשת של תוכי תולעים?
Re: תולעים שנוצרים בלשלשת
תולעים יכולים להיווצר במזון מקולקל בתחתית הכלוב אם לא מנקים בתדירות גבוה. יתכן שיש לתוכי תולעים אם כי בדרך כלל לתוכי שנמצא בבית זה נדיר. אפשר לקחת את התוכי לוטרינר ללטיפול של תילוע (טיפות לפה ועל גבי הגוף) שזה תהליך פשוט .
במקרה שלי,יש לי תוכי מסוג גאקו בן שבעה-שמונה חודשים ואני מצאתי פעמיים תולעים קטנטנות בגוון צהוב על קיר צדדי במטבח (יש לציין שבאותו מקום בדיוק),אני הייתי בהלם ולא הצלחתי להבין מאיפה הם הגיעו ואני חוששת שהם הגיעו מהכלוב של התוכי .. אומנם הכלוב נמצא רחוק יחסית מהמטבח אבל אני לא יודעת מה לחשוב.... האם יש איזה שהם תסמינים נוספים שמעידים על תולעים מהתוכי? כי אני באמת לא בטוחה ואם תהיה לי דרך נוספת לדעת זה יעזור לי מאוד.
תודה רבה.
תודה רבה.
התולעים יכולים להתהוות גם ממזון של התוכי. אם המזון מכיל ביצים של תולעים אז יתכן שמשם הן מגיעות.
את יכולה לשים נייר לבן נקי (כמו של מדפסת) ולעקוב אחר הלשלשת של התוכי בתחתית הכלוב. לבדוק מקרוב מהיכן התולעים מגיעים.
את יכולה לשים נייר לבן נקי (כמו של מדפסת) ולעקוב אחר הלשלשת של התוכי בתחתית הכלוב. לבדוק מקרוב מהיכן התולעים מגיעים.
גם בתרנגולות יש תולעי מעיים כך שזה לא חדש וגם לתוכים יש ובכלל לכל בעלי-כנף יש תולעים
וזה קורה כשלא נקי מסביב ויש רטיבות מיותרת וטיפול לוקה וממחלות הנגרמות מהזנחה .
בעלי ציפורי שיר משתמשים עים חומר ששמו הוא > מוקסידקטין < לתילוע הציפורים אך לתוכים
וכאלה צריך לברר איך ומה עושים אבל לטפל ולא להזניח כי זה מדבק ...
( קח תמונה של תולעים שיש לתרנגולים במעיים - זאת תמונה שהועלתה ע''י מגדל עופות )
וזה קורה כשלא נקי מסביב ויש רטיבות מיותרת וטיפול לוקה וממחלות הנגרמות מהזנחה .
בעלי ציפורי שיר משתמשים עים חומר ששמו הוא > מוקסידקטין < לתילוע הציפורים אך לתוכים
וכאלה צריך לברר איך ומה עושים אבל לטפל ולא להזניח כי זה מדבק ...
( קח תמונה של תולעים שיש לתרנגולים במעיים - זאת תמונה שהועלתה ע''י מגדל עופות )
- קבצים מצורפים
-
- 2prwm6c[1].jpg (28.64 KiB) נצפה 3464 פעמים