ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
עזרה בזיהוי תוכי
מנהל: מפקחים
Re: עזרה בזיהוי תוכי
עוד מישהו שיכול לתת קצת יותר פרטים על הסוג? או שאני צריך לצלם תמונה יותר ברורה קצת?
חברה זה לא תוכי רגיל, זה תוכי שלא רואים כל יום ולא בכל בית גידול. נראה לי זכר ואצטרך כנראה למצוא לו בת זוג בעזרתכם.
חברה זה לא תוכי רגיל, זה תוכי שלא רואים כל יום ולא בכל בית גידול. נראה לי זכר ואצטרך כנראה למצוא לו בת זוג בעזרתכם.
טוב שיחקת אותה, אומנם היה כאן רמז גס מצד התצפיתנית שלנו שירלי אבל בכל זאת זכית.
בכל מקרה שתדע לקח לי לא מעט זמן להרגיל אותו ליד
אתה מוזמן לקבל את התערובת מאחת משתי נקודות האיסוף עד סוף שבוע הבא בתיאום

ציפור יפיפייה אליאב, ממה היא עשויה?
חחחחח תאמת חשדתי שזה אוריגמי לפי הראש אבל אמרתי שאתה בחור רציני ואין לך זמן לשטוייות אז חשבתי שזה זווית מוזרה שתפסת בצילוםם חח
אוריגמי זה שטויות?
עוד לא ראית את הסוודר שאני סורג 
אבל עכשיו ברצינות. שירלי כתבה ואני מצטט:
הוא כל כך שקט שלפעמים אני בודק אם הוא חי. מעבר לזה אין, פשוט אין אבק נוצות, הוא לא מלשלש לי על הבגדים ולא נושך.
ממש תוכי מושלם למי שבאמת רוצה תוכי שלא מורגש. אני אישית ניקשרתי אליו מאוד. לקחתי אותו לוטרינר לבדיקה אתמול והוא אמר שהוא נראה בריא, ליתר ביטחון נתן לו טיפול נגד טפילים שיהיה.
מאחר ושירלי ציינה שהתוכי בוגר, וכמו שאתם רואים הוא קיבל את הפסים אני מחפש לו נקבה. נכון שעדיין לא הושג ריבוי בשבי אבל מי יודע אולי יתמזל מזלי והם יתרבו אצלי. אבל כמו שאתם יודעים קשה מאוד להשיג נקבה לזכר שלי ואני זקוק כאן לעזרתכם.
אז אני מבקש..עיזרו לאוריגמי שלי להקים בית ומשפחה בישראל, מיצאו לו בת זוג מתאימה (הסברתי לו את המצב שהוא לא יכול להתפנק )
שתהיה לצידו בטוב וברע. הראשון שיכין לאוריגמי שלי נקבה (בבקשה נקבה מושלמת לריבוי) יקבל2 קילו כופתיות של פריטי בירדעל המאמץ אותן יוכל לאסוף בתיאום עד סוף שבוע הבא בנקודות האיסוף של תוכי שופס.
טיפ קטן. ממש לא קשה, השתמשו בסירטון הוידאו בהודעה למעלה ופשוט עיצרו את הסירטון בכל שלב כך אני עשיתי.
אוריגמי ואני מחכים בכיליון עיניים לבת הזוג.
עוד לא ראית את הסוודר שאני סורג 
אבל עכשיו ברצינות. שירלי כתבה ואני מצטט:
והכל נכון, אני נהנה במיוחד מהשקט שלו. אנחנו יכולים לשבת אחד מול השני שעות ולשתוק, אנחנו מבינים אחד את השני ממבט.4007 כתב:התוכי נקרא אוריגמי פסי קשת ממשפחת הפרקיטים האוסטרלים. שמעתי שיש כאלה בארץ אבל לא יצא לי לראות עדיין.
הצעירים לבנים לגמרי, מקבלים את הפסים רק בגיל בגרות.
גודל: התוכי בגודל יחסית קטן, דומה לתוכון.
אופי: נוח מאוד, סקרן, לא פחדן, קל להרגלה.
רעש: הוא שקט יחסית, שקט מאוד אפילו.
ריבוי בשבי: עדיין לא הושג
נדיר ביופיו!
הוא כל כך שקט שלפעמים אני בודק אם הוא חי. מעבר לזה אין, פשוט אין אבק נוצות, הוא לא מלשלש לי על הבגדים ולא נושך.
ממש תוכי מושלם למי שבאמת רוצה תוכי שלא מורגש. אני אישית ניקשרתי אליו מאוד. לקחתי אותו לוטרינר לבדיקה אתמול והוא אמר שהוא נראה בריא, ליתר ביטחון נתן לו טיפול נגד טפילים שיהיה.
מאחר ושירלי ציינה שהתוכי בוגר, וכמו שאתם רואים הוא קיבל את הפסים אני מחפש לו נקבה. נכון שעדיין לא הושג ריבוי בשבי אבל מי יודע אולי יתמזל מזלי והם יתרבו אצלי. אבל כמו שאתם יודעים קשה מאוד להשיג נקבה לזכר שלי ואני זקוק כאן לעזרתכם.
אז אני מבקש..עיזרו לאוריגמי שלי להקים בית ומשפחה בישראל, מיצאו לו בת זוג מתאימה (הסברתי לו את המצב שהוא לא יכול להתפנק )
שתהיה לצידו בטוב וברע. הראשון שיכין לאוריגמי שלי נקבה (בבקשה נקבה מושלמת לריבוי) יקבל2 קילו כופתיות של פריטי בירדעל המאמץ אותן יוכל לאסוף בתיאום עד סוף שבוע הבא בנקודות האיסוף של תוכי שופס.
טיפ קטן. ממש לא קשה, השתמשו בסירטון הוידאו בהודעה למעלה ופשוט עיצרו את הסירטון בכל שלב כך אני עשיתי.
אוריגמי ואני מחכים בכיליון עיניים לבת הזוג.
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
הרגת אותי מצחוק 
ו-WOW!! אליאב איזה יפה זה! יש מדריך?
ו-WOW!! אליאב איזה יפה זה! יש מדריך?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
- AsifKah18
- ביצה

- אזור מכירה: אשקלון
- שם פרטי:: אסיף כחלון
אתה מתכוון אליי? אני זכיתי?55 כתב:טוב שיחקת אותה, אומנם היה כאן רמז גס מצד התצפיתנית שלנו שירלי אבל בכל זאת זכית.
אכן כן