ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

שאלה| רכשתי כלוב לאקלקטוסית שלי, האם הוא מספיק גדול?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
Go_Chargers
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

Re: שאלה| רכשתי כלוב לאקלקטוסית שלי, האם הוא מספיק גדול?

שליחה על ידי Go_Chargers »

רגוע, נראלי שהיא תשרוד שם חודשיים שלוש עד שאני יביא כלוב יותר גדול.
תודה [=
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

אני רוצה להוסיף שני דברים.
האחד זה שאם שואלים שאלה אז צריך לדעת לקבל ביקורת גם אם הן לא לרוחנו. כדי להעביר מסר ברור משתמשים לעיתים קרובות בדוגמאות כמו ששירלי עשתה ובצדק. אין בתגובות שלנו ניסיון לתקוף או להאשים ובסופו של יום כל מגדל יעשה כטוב בעיניו. מהרגע הראשון ששאלת ציפית לקבל תשובה שמתאימה לך ע"י העברת המסר של יכולתך להיכנס לכלוב ושהוא ענק אבל בכל זאת שאלת..
המטרה של האתר הינה להעשיר את הידע של המגדלים ובמקביל לדאוג לרווחת התוכים שברשותם.

הדבר השני הוא שבדרך כלל מוכרים למינהם לא יאירו את עיני הקונה בצרכיו של התוכי. לעיתים מחוסר ידע ולעיתים מתוך אינטרס.
לרוב מי שרוכש כלוב מינימלי יחליף אותו בשלב כזה או אחר מה שאומר הוצאה מיותרת. לא פעם התעקשו עימי שכלוב 9831 הינו כלוב מספק מאחר והתוכי ישהה מחוץ לכלוב רוב שעות היום. מתפקידי לומר את מה שאני חושב וההחלטה בידי הקונה.
תמר
ביצה
ביצה

שליחה על ידי תמר »

לי יש A11, שנקנה במקור למאייר ובסוף גדלה בו קייפ פארוט.
כרגע אין לי תוכי, אבל יהיה עוד קייפ במוקדם או במאוחר ואני פשוט מתה להחליף את הכלוב לA19-2
עשיתי שטות.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”