ישנו סיפוק רב לראות כיצד קהילה מכל חתך הגילאים נעזרת בנו. ישנם בני נוער שהתחילו עם תוכון קטן ויש להם כיום בתי גידול לתפארת, כאשר הדגש הינו על רווחת התוכים מצד אחד ומצד שני למידה בכל התחומים הקשורים. הלוואי וחברים אלא יהיו המגדלים ובעלי החוות שבעתיד יישמו את שלמדו. אני בטוח שהכל יראה אחרת.
כל חבר בקהילת תוכי אינפו יכול בקלות לראות שהמגדלים המוכרים בתחום לא נמצאים כאן. דווקא אלה שיכלו ללמד לעזור ולייעץ לבני הנוער אינם עושים זאת. בתחילת דרכנו הם הגיעו לכאן אבל מהר מאוד כולנו הבנו שהדבר היחיד שהם מבקשים זה פירסום מבלי לתרום לקהילה דבר. וכשאני מדבר על תרומה אני מדבר כמובן על ייעוץ ועזרה מינימלית בתחום בו הם התמחו או שהיה מוכר להם. כאשר הפסקנו להם את האפשרות לפרסם כמובן שהם התנדפו. יש מביניהם על מי שמדבר על אינטרסים מצידי. שיבוסם להם. מי שחושב בטיפשותו שאני ומנהלים אחרים יושבים ומנסים לעזור ולתת מענה כדי שירכשו ממני או כדי שאמכור מוצר כזה או אחר כנראה שמנת המשכל שלהם שואפת לאפס.
לגבי הנושא של חוות שמאור. יש לי הרבה מה לומר וזה יבוא בוודאי בהמשך.
שוב תודה על הפירגון

noariel יתכן שנשקול זאת בזהירות לכאן ולכאן. זה בהחלט לא פשוט למיין את הממליצים מצד אחד ומצד שני את אלה שמעלים טענות ולוודא שאין אחרי התכתובות ניגוד עניינם ואינטרסים.