ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
התוכי שלי חולה במחלת "המקור והנוצות"
מנהל: מפקחים
Re: התוכי שלי חולה במחלת "המקור והנוצות"
מסכנצ'יק... באמת כואב לראות 

לפי קריאות שלי בפורומים השונים אין לזה תרופה .
אני מקווה שבעל החווה יראה את התמונות אולי זה קצת יזעזע אותו.
עוד 2 :
אני מקווה שבעל החווה יראה את התמונות אולי זה קצת יזעזע אותו.
עוד 2 :
הדבר היחיד שמזעזע אותם זה כשאין מספיק הכנסות.
לראות את התוכי שלך ולדעת שהתוכי חווה כאב וסבל ושישנם אנשים שזה לא מעניין אותם בכלל.
לדעת שישנם כאלה שמוכרים תוכים ביודעין או שלא ביודעין וממשיכים להפיץ את המחלות ממגדל למגדל ומבית גידול למישנהו ללא רגע של חרטה או נקיפות מצפון.
בקיצור (עד כמה שאפשר) חבל שהענף של גידול תוכים בארץ נראה כך. בגלל מה שאנחנו רואים כאן בתמונות שעבורי כאוהב בעלי חיים הן קשות ביותר נמנע מהרבה מגלים ומשפחות את ההנאה שבגידול תוכים.
בכל מקרה אמיר מתוך היכרות אישית עימך אני יודע שאתה בחור לענין ואוהב מאוד את התוכי שלך ובעלי כנף בכלל. אני אישית יודע שאתה נותן לתוכי שלך את כל מה שאתה יכול לתת לו ועושה בשבילו את כל מה שאתה יכול כדי להקל עליו ועל כך תבורך.
לראות את התוכי שלך ולדעת שהתוכי חווה כאב וסבל ושישנם אנשים שזה לא מעניין אותם בכלל.
לדעת שישנם כאלה שמוכרים תוכים ביודעין או שלא ביודעין וממשיכים להפיץ את המחלות ממגדל למגדל ומבית גידול למישנהו ללא רגע של חרטה או נקיפות מצפון.
בקיצור (עד כמה שאפשר) חבל שהענף של גידול תוכים בארץ נראה כך. בגלל מה שאנחנו רואים כאן בתמונות שעבורי כאוהב בעלי חיים הן קשות ביותר נמנע מהרבה מגלים ומשפחות את ההנאה שבגידול תוכים.
בכל מקרה אמיר מתוך היכרות אישית עימך אני יודע שאתה בחור לענין ואוהב מאוד את התוכי שלך ובעלי כנף בכלל. אני אישית יודע שאתה נותן לתוכי שלך את כל מה שאתה יכול לתת לו ועושה בשבילו את כל מה שאתה יכול כדי להקל עליו ועל כך תבורך.
באמת כואב הלב...
קראתי מקרה אחד באתר avianweb באנגלית על ציפור אהבה ששרדה את המחלה
הבנתי שנתנו לה פרוביוטיקה או משהו כזה.. כי המחלה מחלישה את המערכת החיסונית
ודאגו לתזונה עשירה ויחס אוהב כמובן..
ואחרי תקופה היא הבריאה, הם כתבו שכנראה המערכת החיסונית שלה הייתה חזקה והצליחה לנצח את המחלה
כל הכבוד לך שאתה מטפל בו, אני מקווה ומחזיקה אצבעות שהוא ישרוד שיהיה נס
אבל בכל מקרה יש לו מזל שהוא הגיע אליך ושאתה מטפל בו ולא "זורק אותו" כמו שרבים היו עושים
מקווה שיהיה טוב
קראתי מקרה אחד באתר avianweb באנגלית על ציפור אהבה ששרדה את המחלה
הבנתי שנתנו לה פרוביוטיקה או משהו כזה.. כי המחלה מחלישה את המערכת החיסונית
ודאגו לתזונה עשירה ויחס אוהב כמובן..
ואחרי תקופה היא הבריאה, הם כתבו שכנראה המערכת החיסונית שלה הייתה חזקה והצליחה לנצח את המחלה
כל הכבוד לך שאתה מטפל בו, אני מקווה ומחזיקה אצבעות שהוא ישרוד שיהיה נס
אבל בכל מקרה יש לו מזל שהוא הגיע אליך ושאתה מטפל בו ולא "זורק אותו" כמו שרבים היו עושים
מקווה שיהיה טוב

אכן צודקת שירלי, יצא לי לדבר לא מזמן עם אמיר והצעתי לו לרכוש פריים שמכיל פרוביוטיקה לחיזוק. הבנתי שהזמנת.
גם אני מחזיק אצבעות ומקווה שבכל זאת התוכי יתגבר וישרוד את המחלה.
גם אני מחזיק אצבעות ומקווה שבכל זאת התוכי יתגבר וישרוד את המחלה.
כן, הזמנתי זה אמור להגיע במהלך השבוע אני מאמין.
שירלי גם לי יצא לקרוא את הסיפור על סוויטפייה , התוכי שהחלים מהמחלה, לפי מה שקראתי היא השתמשה גם בקפסולות שמן ויטמין E ומרחה אותו על המקומות העור היבש של התוכי שנראה דלקתי ומגורה וזה עזר לו במניעת גירוי העור.
היתרונות של הויטמין E הוא שיפור גמישות העור ושמירה על מראהו הבריא.
מממ מעניין אם זה באמת עוזר
בכל אופן תודה על התמיכה אני יעשה ככל שאני יכול כדי שיקרה נס ושהתוכי יבריא.
שירלי גם לי יצא לקרוא את הסיפור על סוויטפייה , התוכי שהחלים מהמחלה, לפי מה שקראתי היא השתמשה גם בקפסולות שמן ויטמין E ומרחה אותו על המקומות העור היבש של התוכי שנראה דלקתי ומגורה וזה עזר לו במניעת גירוי העור.
היתרונות של הויטמין E הוא שיפור גמישות העור ושמירה על מראהו הבריא.
מממ מעניין אם זה באמת עוזר

בכל אופן תודה על התמיכה אני יעשה ככל שאני יכול כדי שיקרה נס ושהתוכי יבריא.
נכון מרחה שמן באזור הפנים..
אני מאמינה שמלבד הקלה בגירויים בעור, הוויטמין יעיל יותר כשהוא נספג מבפנים כלומר במזון
יש ויטמין E בעיקר בדגנים מלאים, פולי סויה, ברוקולי, ירקות עלים ירוקים (חסה תרד), שקדים, אגוזים..
מקווה שתמשיך לעדכן

אני מאמינה שמלבד הקלה בגירויים בעור, הוויטמין יעיל יותר כשהוא נספג מבפנים כלומר במזון
יש ויטמין E בעיקר בדגנים מלאים, פולי סויה, ברוקולי, ירקות עלים ירוקים (חסה תרד), שקדים, אגוזים..
מקווה שתמשיך לעדכן

כואב הלב ... נראה שהוא סובל ...
אוי כמה שכואב לי לראות את התמונות האלה.
כל הכבוד לך על הטיפול המסור
.
הלוואי שיקרה נס. בבקשה תעדכן אותנו!
כל הכבוד לך על הטיפול המסור
. הלוואי שיקרה נס. בבקשה תעדכן אותנו!