ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שבת שלום ומבורך
מנהל: מפקחים
שבת שלום ומבורך
שבת שלום שלום ומבורך לכל חברי תוכי אינפו ולכל עם ישראל 

קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
Re: שבת שלום ומבורך
שבת שלום ומבורך, שתהיה לכולנו שבת נפלאה 

איזה מתוקים..! רציתי להגיב מאוחר יותר כשאני אצלם תמונה עדכנית אבל לא יכולתי להתאפק
ממש פשושים, אחלה תמונות
שבת שלום לכולם
ממש פשושים, אחלה תמונות

שבת שלום לכולם

שבת שלום! תמונות יפות =]
אחרי מיקלחת!
אחרי מיקלחת!
- קבצים מצורפים
-
- Untitled-2.png (165.46 KiB) נצפה 4763 פעמים
נמשיך עם רצף הקוקטיילים... וקצת מהנוף הצפוני שלהם 

תמונה יפה שירלי 
אלי מתי תקנה זוג קוקטיילים בשביל לא להרוס לנו את הרצף?

אלי מתי תקנה זוג קוקטיילים בשביל לא להרוס לנו את הרצף?

קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
אחלה תמונות!
תמונות יפיפיות כל הכבוד.
שירלי בכל פעם הנוף משגע מחדש. בתמונה השנייה התמונה שצילמת נראית כמו מסך פלזמה עם המסגרת של התלון. תמונה מתוך סרט.
שירלי בכל פעם הנוף משגע מחדש. בתמונה השנייה התמונה שצילמת נראית כמו מסך פלזמה עם המסגרת של התלון. תמונה מתוך סרט.
לא בזמן הקרוב, אבל בשביל לא להרוס לך את הרצף אני מעלה תמונה של קוקטילים שגידלתי:7089 כתב: אלי מתי תקנה זוג קוקטיילים בשביל לא להרוס לנו את הרצף?