ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דררה לא מטילה אחרי זיווג
מנהל: מפקחים
Re: דררה לא מטילה אחרי זיווג
אוקיי אני אבדוק פעם בשלושה ימים, עכשיו הגוזלים נראים בריאים יחסית... באיזה גיל מתחיל ניצוי?
גוזלי דררה מתחילים להתנצות בסביבות גיל שבועיים שבועיים וחצי.
לאחר מספר ימים שלא בדקתי היום פתחתי את התא ולצערי ראיתי שהגוזל הקטן ביותר לא שרד האחרים שלו ממש גדולים ביחס אליו, גם שבוע שעבר מת אחד הגוזלים שבקעו אחרונים... עכשיו נשארו לי 4 גוזלים ממש גדולים....אני צריך להוציא את הגוזל המת כמה שיותר מהר?
עדיף להוציא את הגוזל המת שלא ירקב. תשתדל להוציא אותו עם כמה שפחות הפרעות.
בהצלחה עם שאר הגוזלים.
בהצלחה עם שאר הגוזלים.
זה נורמלי שהאמא לא מאכילה את הגוזלים האחרונים שבוקעים?
בטבע החזקים שורדים. לעיתים אפשר לראות סבב גדול שכולם שורדים בו ולא מעט סבבים שהחזקים מבין הגוזלים שורדים.
האם האכילה מאחר וגוזל בגיל יום לא ישרוד הרבה זמן ללא מזון. כנראה שלא האכילה מספיק כי שאר האחים דחקו אותו ו/או רמסו אותו כדי להגיע ראשונים לאוכל.
האם האכילה מאחר וגוזל בגיל יום לא ישרוד הרבה זמן ללא מזון. כנראה שלא האכילה מספיק כי שאר האחים דחקו אותו ו/או רמסו אותו כדי להגיע ראשונים לאוכל.
אני מעוניין להוציא את הגוזלים להאכלת יד בקרוב וקראתי שהטפרטורה של הדייסה צריכה להיות בין 39 ל42 מעלות צלזיוס, זה נכון לכל גיל של הגוזל?
כן בכל גיל. אסור לתת מעל 42 מעלות, ולא מתחת ל-39 מעלות
מה שרצוי זה 41 מעלות בדיוק
אם אתה מאכיל מספר גוזלים, אפשר לשים את הכוס עם הדייסה בתוך קערה עם מים חמים, כלומר כשאתה שם מים חמים באבקה,
תשים גם 2-3 ס"מ מים בקערה עצמה, וככה תשמור על חום הדייסה
כמובן שצריך לבדוק טמפרטורה, אם חם מדי, תוציא את הכוס מהקערה ותחכה כמה שניות ותבדוק שוב טמפ' עד שהיא מגיעה ל-41 מעלות
אחרי שתוציא דייסה במזרק, אפשר לשים את הכוס בחזרה בקערה כדי שהדייסה לא תתקרר בינתיים, ואז שוב להוציא ולמדוד טמפ'..
מה שרצוי זה 41 מעלות בדיוק
אם אתה מאכיל מספר גוזלים, אפשר לשים את הכוס עם הדייסה בתוך קערה עם מים חמים, כלומר כשאתה שם מים חמים באבקה,
תשים גם 2-3 ס"מ מים בקערה עצמה, וככה תשמור על חום הדייסה
כמובן שצריך לבדוק טמפרטורה, אם חם מדי, תוציא את הכוס מהקערה ותחכה כמה שניות ותבדוק שוב טמפ' עד שהיא מגיעה ל-41 מעלות
אחרי שתוציא דייסה במזרק, אפשר לשים את הכוס בחזרה בקערה כדי שהדייסה לא תתקרר בינתיים, ואז שוב להוציא ולמדוד טמפ'..