ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
גיל ומחיר לגוזלי אלכסנדרין ודררה
מנהל: מפקחים
Re: גיל ומחיר לגוזלי אלכסנדרין ודררה
אוקי אי לא מוצא .. אבל בכל מקרה, באיזה גיל רצוי לקחת אותו ? יהיה לי אומנת וכ'ו אין לי בעיה להאכיל אותו כמה פעמים שצריך במשך היום ... אבל אני רוצה לקחת אותו אחרי שהוא פתח את העיניים לפי הדעה וההמלצה שלך אני ילך או על הסנגל או על הראש חום במידה ואני ימצא .... מה המחירים פחות או יותר לגוזל ? באיזה גיל לקחת אותו וכמה ארוחות ביום אני צריך לעשות לו ? באמת תודה על הסבלנות והמעלה אלי \ לאה
ראיתי גוזלי סנגל בני שבועיים בערך במחיר של 500 ש"ח. בגיל שבועיים נותנים 5 ארוחות בממוצע.
אוקי תודה רבה רבה לכולם!!! ממש עזרתם לי .. וכנראה אני ירכוש ממש את המוצרים של האומנת לאחר שהמבנה יהיה מוכן או במהלך הבניה. . תוך כמה זמן זה מגיע אלי ? אני גר בחיפה .. במידה ויהיה לי עוד שאלות וכ'ו אני יפתח אשכול, תודה רבה על הסבלנות והעזרה אלי \ לאה!!
יום טוב
נ.ב. כנראה שאני ילך על הסנגל ...
יום טוב
נ.ב. כנראה שאני ילך על הסנגל ...
שאלות בנושא קנייה מכירה - בפרטי או בתוכי שופס.