כנראה שהם מכירים אותה או כמו ששירלי אמרה היא מבקרת אותם הרבה.
לי מציק יותר בכל הסיפור העניין של המגע החופשי בתוכים.
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
טיפים להיתחברות עם תוכים...
מנהל: מפקחים
Re: טיפים להיתחברות עם תוכים...
היי שירלי לא באתי בצורה מהימת.. להפך באתי בצורה עדינה נתתי תפוח הם אכלו אבל לא עלו אז עזבתי אותם,
ויכול להיות שהם הכירו אותה.
ואלי למה אתה מתכון מציק לי המגע החופשי לא היו התעללויות כמו שאני ראיתי...
או שבעצם יתכן שכן כי הרמה של האכלת היד לפי שהם נשכו ירדה כי אז הם לא היו תוקפים כמו עכשיו...
אבל בגדול מה שאני ראיתי זה שאנשים יותר התנהגו בעדינות רק החזיקו שמו על הכתף יצתלמו וזהו בתוכים שלא רצו הם לא נגעו....
ויכול להיות שהם הכירו אותה.
ואלי למה אתה מתכון מציק לי המגע החופשי לא היו התעללויות כמו שאני ראיתי...
או שבעצם יתכן שכן כי הרמה של האכלת היד לפי שהם נשכו ירדה כי אז הם לא היו תוקפים כמו עכשיו...
אבל בגדול מה שאני ראיתי זה שאנשים יותר התנהגו בעדינות רק החזיקו שמו על הכתף יצתלמו וזהו בתוכים שלא רצו הם לא נגעו....

"
Re: טיפים להיתחברות עם תוכים...
לא התכוונתי לנושא של חוסר גישה שזה גם נושא בפני עצמו. אנשים שאין להם גישה נכונה מלחיצים את התוכי ועובדה היא שאתה אומר שהם נשכו. אני מדבר על כך שיש אפשרות להגיע לתוכים לגעת בהם להרים אותם וכו'. זו השיטה הטובה ביותר להעביר מחלות לתוכים. אנשים שנוגעים בתוכים חולים ולאחר מכן מגיעים לחווה ונוגעים בתוכים אחרים וחוזר חלילה.
אחר כך מתפלאים איך תוכים חולים ונשאי מחלות.
אחר כך מתפלאים איך תוכים חולים ונשאי מחלות.