ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תכירו את ג'רי
מנהל: מפקחים
Re: תכירו את ג'רי

-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
קיוויתי שהסטנד יחזיק יותר משלושה ימים לפני שיפורק לגורמים אבל תוך יומיים הוא הצליח להוריד אותו לרצפה ביום השלישי נשארה רק ערמת חוטים ומקלות
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
מעולה, זה רק מראה כמה התוכי זקוק לתעסוקה הזאת ולפירוק ענפים.ג'ארדין נחשב לתוכי שזקוק לחומרי לעיסה וזה מצויין שאתה מאפשר לו.
גם ענפים טריים של עצי פרי הדר יכולים לשמש אותו ולא חייבים להכין מתקנים שלמים אם לא יוצא.
גם ענפים טריים של עצי פרי הדר יכולים לשמש אותו ולא חייבים להכין מתקנים שלמים אם לא יוצא.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

אלי יש לו ענפים של עצי הדר תות וזית מהגינה של אבא שלי את התות הוא אוהב במיוחד כי זה עץ רך שהוא מצליח לפרק בקלות
מעבר לכך בניתי לו כבר כמה וכמה צעצועים שאת כולם הוא השמיד כל כמה ימים הוא מקבל צעצוע חדש לאוסף
מה שהוא לא מצליח להשמיד לגמרי אני מתקן ומחזיר לסבב הצעצועים שלו
בנתיים הוא כבר הספיק להפוך כמעט קילו עץ לנסורת ויש לו עוד כמה קילו מוכנים בצד בצורת ענפים בעוביים שונים חרוזי עץ גזירי עץ ועוד
מעבר לכך בניתי לו כבר כמה וכמה צעצועים שאת כולם הוא השמיד כל כמה ימים הוא מקבל צעצוע חדש לאוסף
מה שהוא לא מצליח להשמיד לגמרי אני מתקן ומחזיר לסבב הצעצועים שלו
בנתיים הוא כבר הספיק להפוך כמעט קילו עץ לנסורת ויש לו עוד כמה קילו מוכנים בצד בצורת ענפים בעוביים שונים חרוזי עץ גזירי עץ ועוד
מעולה, אחלה תעסוקה. 

כמה צחקתי.. "רד. רד" ממש.. תשכח מזה... לא יודעת איך הוא ירד בסוף אבל אני בטוחה שהוא לא היה מרוצה מזה/שלם עם ההחלטה
אתה רוצה לגרום לו לרדת בריצה אפילו בלי שתגיד מילה?
פשוט מאוד זה מה שעשיתי עם רמבו (שגם "רד, בבקשה" לא הוריד אותו מהכתף מרצונו)
עמדתי עם הכתף צמוד לכלוב והראתי לו צ'ופר מעל הכלוב, הוא ניסה להתמתח כמה שאפשר אבל לא הגיע,
לשים רגל על הכלוב ולהימתח ולא הגיע, ולבסוף ירד לגמרי מהכתף וקיבל את הצ'ופר.
ככה עשיתי כל פעם שהוא על הכתף כי עם היד ופקודה הוא לא ירד.
היום? אני רק הולכת לצנצנת עם הצ'ופרים, מוציאה צ'ופר והוא כבר מתחיל לעשות תנועות האכלה ואומר "עוד" (עוד/רוצה צ'ופר)
ואני עוד לא מספיקה להתקרב לכלוב והוא כבר מזנק עליו ואומר "עוד"
אז טיפ קטן, אם הוא עקשן כמו רמבו שלי (וככה נראה ל מהסרטון) לא צריך להתחנן, פשוט ללכת על צ'ופר.. זה יותר משכנע מאשר פקודה ויד..
ג'רי ממש חמוד,
אחלה צעצוע וסטנד

אתה רוצה לגרום לו לרדת בריצה אפילו בלי שתגיד מילה?
פשוט מאוד זה מה שעשיתי עם רמבו (שגם "רד, בבקשה" לא הוריד אותו מהכתף מרצונו)
עמדתי עם הכתף צמוד לכלוב והראתי לו צ'ופר מעל הכלוב, הוא ניסה להתמתח כמה שאפשר אבל לא הגיע,
לשים רגל על הכלוב ולהימתח ולא הגיע, ולבסוף ירד לגמרי מהכתף וקיבל את הצ'ופר.
ככה עשיתי כל פעם שהוא על הכתף כי עם היד ופקודה הוא לא ירד.
היום? אני רק הולכת לצנצנת עם הצ'ופרים, מוציאה צ'ופר והוא כבר מתחיל לעשות תנועות האכלה ואומר "עוד" (עוד/רוצה צ'ופר)
ואני עוד לא מספיקה להתקרב לכלוב והוא כבר מזנק עליו ואומר "עוד"
אז טיפ קטן, אם הוא עקשן כמו רמבו שלי (וככה נראה ל מהסרטון) לא צריך להתחנן, פשוט ללכת על צ'ופר.. זה יותר משכנע מאשר פקודה ויד..
ג'רי ממש חמוד,
אחלה צעצוע וסטנד

-
אמת ואמונה
- בקיעה

חחחח... ארז הרגת אותי "תדגמן נדנדה" מקסים.
הנדנדה נהדרת.
כייף לעות צעצועים בבית.
והקטע שהם עולים על הכתף, תופסים פוזה, ולא רוצים לרדת.... חחח
כולם אותו דבר
הנדנדה נהדרת.
כייף לעות צעצועים בבית.
והקטע שהם עולים על הכתף, תופסים פוזה, ולא רוצים לרדת.... חחח
כולם אותו דבר
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

שירלי את לא יודעת כמה הם דומים ג'רי עקשן כמו פולניה זקנה וברגע שהוא מחליט משהו אי אפשר לשכנע אותו אחרת
את העניין עם הצ'ופרים ניסיתי לא פעם אבל הרבה פעמים הוא מעדיף לוותר על הצ'ופר העיקר להישאר על הכתף
באחת הפעמים הוא החליט לכרסם לי את הכיס של המכנסיים לא משנה מה ניסיתי לעשות לא הצלחתי להזיז אותו מהכיס
בסוף החלטתי לקום וללכת לאחר שהוא עזב את הכיס לשנייה זה לא מנע ממנו לעוף לכיס ולהמשיך לכרסם אותו עוד עשר דקות
הוא היה תלוי על הכיס עם רגל אחת והמקור שלו כאשר כל הזמן הזה אני מסתובב בבית ומסדר כל מיני דברים
זו אחת הסיבות שבחרתי בג'רדין יש להם אופי שובב מוחצן וחזק מאוד בניגוד לג'קו שיש לו אופי עדין וביישן מעט
טליה זה ממש כיף לעשות צעצועים במיוחד לג'רי שישר משחק בהם בלי לפחד מכלום אם הוא רואה אותי עושה אותם הוא ישחק איתם במהלך העשייה
את העניין עם הצ'ופרים ניסיתי לא פעם אבל הרבה פעמים הוא מעדיף לוותר על הצ'ופר העיקר להישאר על הכתף
באחת הפעמים הוא החליט לכרסם לי את הכיס של המכנסיים לא משנה מה ניסיתי לעשות לא הצלחתי להזיז אותו מהכיס
בסוף החלטתי לקום וללכת לאחר שהוא עזב את הכיס לשנייה זה לא מנע ממנו לעוף לכיס ולהמשיך לכרסם אותו עוד עשר דקות
הוא היה תלוי על הכיס עם רגל אחת והמקור שלו כאשר כל הזמן הזה אני מסתובב בבית ומסדר כל מיני דברים
זו אחת הסיבות שבחרתי בג'רדין יש להם אופי שובב מוחצן וחזק מאוד בניגוד לג'קו שיש לו אופי עדין וביישן מעט
טליה זה ממש כיף לעשות צעצועים במיוחד לג'רי שישר משחק בהם בלי לפחד מכלום אם הוא רואה אותי עושה אותם הוא ישחק איתם במהלך העשייה
ג'וני לי יש קוקטייל, ובאמת שגם הוא עקשן ממש.. הוא היה עולה לי על הכתף וגם פקודות שהייתי מנסה ללמד אותו לא היה עובד, לפעמים הוא היה נושך בשביל להישאר שם, הצעתי לו צ'ופרים - לא עזר אולי מידי פעם.
עכשיו הדבר הכי קל זה שהוא על הכתף אני מראה לו קיסם אני אפילו לא שם אצבע, הוא יורד לבד לכיוון הקיסם הוא פשוט חולה על זה
עכשיו הדבר הכי קל זה שהוא על הכתף אני מראה לו קיסם אני אפילו לא שם אצבע, הוא יורד לבד לכיוון הקיסם הוא פשוט חולה על זה

קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"