ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
מלחמה בדרום מה עם התוכים?
מנהל: מפקחים
מלחמה בדרום מה עם התוכים?
שלום
אני תושב באר שבע,אנחנו כרגע בסוג של מלחמה כל 3 שעות אזעקה,ואני מגדל את התוכים שלי בווליר גדול מאוד והם להקה פרא ואני לא יודע מה לעשות איתם שיש אזעקה מצד אחד אין לי שום דרך להגן עליהם מכיוון שעד שאני יתפוס אותם כבר תגמר האזעקה והטיל יכול ליפול עלינו ומצד אחר אני דואג להם מאוד.
אולי לכם יש עצות או המלצות בשבילי?
אני תושב באר שבע,אנחנו כרגע בסוג של מלחמה כל 3 שעות אזעקה,ואני מגדל את התוכים שלי בווליר גדול מאוד והם להקה פרא ואני לא יודע מה לעשות איתם שיש אזעקה מצד אחד אין לי שום דרך להגן עליהם מכיוון שעד שאני יתפוס אותם כבר תגמר האזעקה והטיל יכול ליפול עלינו ומצד אחר אני דואג להם מאוד.
אולי לכם יש עצות או המלצות בשבילי?
Re: מלחמה בדרום מה עם התוכים?
יש לך אפשרות להזיז את הכלוב למקום בטוח ?(בבית,בחדר כלשהו..)

התוכי של יריו (:
אני בספק גדול אם מגדל תוכים בווליר יכול להתמודד עם המצב ולהגן על התוכים בצורה כלשהיא. מי שמגדל תוכים בכלובי ריבוי או כלובים קטנים יחסית ויכול להכניסם לבית מומלץ לעשות זאת.אני חושב שכל מגדל באיזור חווה את הפחד ועולה בליבו מחשבה שמה יפגעו התוכים ובעלי חיים שברשותו שאינם ממוגנים. נקווה שהכל יעבור בשלום וללא פגיעות ואבדות מצידנו.
אני מבין,הכלוב זה כמו חדר עשיתי להם משהו ענק.
וכן אלי אתה צודק אני רק מקווה
וכן אלי אתה צודק אני רק מקווה
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
אין הרבה מה לעשות למעט לתת להם תזונה איכותית ועשירה במיוחד שתאפשר להם להתגבר על הלחץ ביתר קלות
עם הזמן הם כבר יתרגלו לאזעקות ולרעש הפיצוצים (עם כמה שזה חולני לכתוב זאת)
עם הזמן הם כבר יתרגלו לאזעקות ולרעש הפיצוצים (עם כמה שזה חולני לכתוב זאת)
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
אולי תעביר אותם למרכז למשהו עם כלובים פנויים?
פדרבוש נולד ב 15 באוקטובר 2011
נקנה ב 1 במרץ 2012
נקנה ב 1 במרץ 2012
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
להעביר תוכים מווילר למקום אחר גם לא נראה לי מעשי וגם המעבר למקום אחר וטיפול ע"י מגדל אחר עלול לגרום לסטרס אפילו גדול יותר מאשר להיות בסביבה המוכרת.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
הם יתרגלו למצב (כל שלוש דקות -נסחפת קצת ) לתוכים שלי ב''ה ין בעיה עם זה ולגבי מרחב מוגן הסיכוי שיפול ליד הכלוב הוא אפסי , תדאג לעצמך ונראה לי שאנשים פה שוכחים שמדובר בתוכים .
חבר שמגדל זוגות קוקטיילים בוואילר גדול אמר לי שהם נורא נבהלו ודרסו\הפסיקו להאכיל
את הגוזלים שלהם.
את הגוזלים שלהם.
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
אני מאשקלון יש לי סה"כ קוקטילית אחת כמעט כל היום מחוץ לכלוב וזה פחות או יותר הפתרון שהיא בחוץ ורצים איתה לממד עקרונית בהתחלה תוכים שלא רגילים לאזעקות ולבומים נבהלים ופוחדים אבל הקוקטילית שלי לדוגמה התרגלה גם כן אז גם שלך כנראה יתרגלו בשלב כלשהו