עמיר**6561 כתב:תודה רבה אמיר ואלי,
שי,
לאחר ההחתמה הם היו מחוברים אליי מאוד ואף היום שאני מתקרב להביא להם אוכל הם קופצים על היד שלי,
בסבב הבא שלהם אני יוציא להחתמה ויצלם תמונות של כל התהליך ויעלה לפה
שבת שלום!
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של טל :)
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול של טל :)
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
האומנת החדשה שבניתי לקוקטיילים :]
כוללת בקר, גוף חימום ומאוורר

בעזרת השם ביום שבת אני מוציא 3-4 גוזלי קוקטייל מהוואליר, אעדכן בהתאם
כוללת בקר, גוף חימום ומאוורר

בעזרת השם ביום שבת אני מוציא 3-4 גוזלי קוקטייל מהוואליר, אעדכן בהתאם
:)
יפה כל הכבוד 

אני שם לב שהרגש אינו ממוקם טוב, מקם את הרגש כמו בתמונה המצורפת. שליש מהריצפה של האומנת בערך בגובה של הגוזלים.
יפה מאוד ושיהיה בהצלחה
מי יודע אני עוד אגדל לי מזמר כחול מוחתם
מי יודע אני עוד אגדל לי מזמר כחול מוחתם
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
פששש ממש יפה שי בהצלחה יהיה לך מזמר כחול תאמין לי
בוזי ממש יפה איך עשיתה את התמונה על האומנת ? מה המידות של מי הבקר האם זה מה שמכורים פה?
בהצלחה שוב
בוזי ממש יפה איך עשיתה את התמונה על האומנת ? מה המידות של מי הבקר האם זה מה שמכורים פה?
בהצלחה שוב

יש לי מזמר כחול
וגם רוביינו וגם אופליין וגם פייד וגם לבן, וגם פייד כחול,
רק לא מוחתם
כנס לבית הגידול שלי ותראה את התוכים שלי עם כל הצבעים
וגם רוביינו וגם אופליין וגם פייד וגם לבן, וגם פייד כחול,
רק לא מוחתם
כנס לבית הגידול שלי ותראה את התוכים שלי עם כל הצבעים
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
תודה שי ונועם!
נועם,
לקחתי מידות מדוייקות של הפאנל הזה ובאמצעות תוכנת הפוטושופ עיצבתי את התמונה והדפסתי,
ישנה אפשרות להכניס מידות מדוייקות בסנטימטרים בפוטושופ כך שזה ייצא בידיוק בגודל המבוקש, אשמח לעזור בעניין למעוניינים
נועם,
לקחתי מידות מדוייקות של הפאנל הזה ובאמצעות תוכנת הפוטושופ עיצבתי את התמונה והדפסתי,
ישנה אפשרות להכניס מידות מדוייקות בסנטימטרים בפוטושופ כך שזה ייצא בידיוק בגודל המבוקש, אשמח לעזור בעניין למעוניינים
:)