ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תחרות נושאת פרסים דצמבר 2011
מנהל: מפקחים
Re: תחרות נושאת פרסים דצמבר 2011
מרוב שהתוכים שלי לא רואים בכלל גרעינים,נראה לי שהם שחכו בכלל מה זה חחח..
כשפוקר ראתה מה יש על השולחן היא התחילה להתשגע וזה עוד במובן הטוב.. אולי אחרי 30 תמונות.. הצלחתי למצוא אותה
רגועה ושלא תקפוץ על השולחן..
כשפוקר ראתה מה יש על השולחן היא התחילה להתשגע וזה עוד במובן הטוב.. אולי אחרי 30 תמונות.. הצלחתי למצוא אותה
רגועה ושלא תקפוץ על השולחן..
"אהבה אמיתית לכאב נולדה"
אל תדאג SayZoR יצא לך טוב 

קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
איך היא שמה עין על ה U... 
תמונות יפות אחת אחת! בהצלחה לכולם

תמונות יפות אחת אחת! בהצלחה לכולם

צ'יקו הקוקטייל שלי בהשראת לוגו האתר :
חיסל לי את העלים של הבמבוקים
,
שתיהיה שבת שלום !
חיסל לי את העלים של הבמבוקים
,שתיהיה שבת שלום !
:)
אוקיי , אז אחרי הרבה עבודה קשה ומחשבה , קבלו את :
"מוקד תוכי אינפו" , המוקד הטוב ביותר לבעלי כנף , המוקד מנוהל על ידי שלג , קוקטייל אלבינו , המוקד היחיד בארץ , סניף נוסף נמצא ומצליח בחו'ל
לפרטים : תוכי05-7777777 אינפו
יש לציין כי :
*העבודה נעשתה בשיתוף פעולה מצד כל בני הבית

"מוקד תוכי אינפו" , המוקד הטוב ביותר לבעלי כנף , המוקד מנוהל על ידי שלג , קוקטייל אלבינו , המוקד היחיד בארץ , סניף נוסף נמצא ומצליח בחו'ל
לפרטים : תוכי05-7777777 אינפו
יש לציין כי :
*העבודה נעשתה בשיתוף פעולה מצד כל בני הבית

עד מתי ניתן לעלות תמונות?
שלום לכולם אני חדשה פה ורציתי לדעת עד מתי ניתן להעלות תמונות לתחרות (הקובץ לא ניפתח לי)
תודה נועה
תודה נועה
נועה ברוכה הבאה,
את תוכלי להשתתף רק בתחרות הבאה, שימי לב לכללים-
תמונות ממש יפות, בהצלחה לכולם
את תוכלי להשתתף רק בתחרות הבאה, שימי לב לכללים-
1) בכדי להשתתף בתחרות הינך חייב להיות בין חברי האתר (חבר רשום) וחבר שנרשם עד לתאריך 17/12/11 ועד לשעה 22:00.
מעבר לשעה ותאריך זה למען ההגינות לחברים באתרינו אין רשאים חברים חדשים להשתתף בתחרות זו ותהיה להם האפשרות להתחרות
בפעמים הבאות - כנ"ל לגבי הצבעות בהמשך.
תמונות ממש יפות, בהצלחה לכולם