ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

בית הגידול של אייל...

פורום המאפשר הצגה של בתי גידול תוכים של חברי האתר, להראות התקדמות גדילה,
לקבל הערות, הארות, הצעות ושאלות מחברי האתר בהקשר בית הגידול הספציפי בלבד.
פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

lomoon1
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי

Re: בית הגידול של אייל...

שליחה על ידי lomoon1 »

תודה לך בובאז ,אשמח להמלצה על זן מסויים שאתה מתכוון..

כן אתה צודק אלי זה מוזר , הננסי הוא ארנב מאד קטן (אם ראית פעם הסוג של הארנבים הקטנים שלא מגיעין למיימדים גדולים) , הבן שמתי אותו בתוך בית קטן ,

יש לה כד ויש לה גם צינורית שהיו פעם משמשות לארובות (אם אתה זוכר :) ) אז שמרתי מזמן וזה אחלה לארנבות ויש לה גם בית מעץ .. אז היא בפעם הראשונה שלה המליטה בתוך הכד וזה לא ממש הצליח לה ( לננסיים ההנקה וההצלחה מאד קשה) , הפעם היא דווקא ילדה בצינורית שמה את כל הצמר שלה וריפדה לכן אין לי נגישות לשם ואני לא מפריע נותן לה את החופשויות , התינוק הזה שמתי לו את הבית מהעץ עם הנסורת שלא יהיה לו קר מקווה שישרוד , בדר"כ כשהאם מוציאה אחד החוצה זה מעיד שהוא לא ישרוד די הרבה , אני לא יודע כמה זה נכון לנסיונה בגידול ולמצב אבל ההמלצה היא לא להתערב די הרבה אז אני מקווה שהפעם יצליח לה משהו איך שהוא וזה יתפוס שלא תירתע שוב הנקבה..

חשוב לציין שזאת המלטה שניה שלה בפחות מחודשיים , זה קצת מוזר , אני משקיע להם המון באוכל איכותי ומגוון כולל פירות וירקות שיתפנקו ויהיה להם כיף ויתרבו ..

אני אעדכן אם יהיה חדש אצלם.. רק שהקור אצלנו לא ישפיע הרבה , טוב שהם בתוך הצינורית זה יתן להם חום מספיק נראה לי עם הצמר של האמא
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

מסכן הקטן.. הוא בטוח לא ישרוד לבד כי הוא צריך חימום והאכלה מהאמא, הוא לא מסוגל לשמור על חום גוף לבד בדיוק כמו גוזל או גור כי הם
לא נולדים/בוקעים מפותחים.. אין להם פרווה/נוצות לשמור על חום גוף... כדי לחיות ולהתפתח הם צריכים שההורים יאכילו/יניקו ויחממו...

אני מניחה שהוא לא שרד את הלילה אבל אם זה היה אצלי אני הייתי "מפריעה" ומחזירה אותו...
תמונה
lomoon1
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי lomoon1 »

ברור שהחזרתי שירלי , הוא נולד נראה לי בלילה בבוקר הוא היה חי והוחזר לכיוון הקן פרווה שהאמא בנתה , מקווה שהסתדר עוד אין לי מידע זה בתוך מקום שאין גישה ישירה אליו כי היא החביאה אותם במקום חשוך וחמים..

תודה תמונה
סמל אישי של משתמש
שירלי87
ניצוי מלא
ניצוי מלא

שליחה על ידי שירלי87 »

בהצלחה, נחכה לעדכונים תמונה
שלח תגובה

חזור אל “בית הגידול שלי”