ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תמונה של צ'יף מנשק את המזוזה :)
מנהל: מפקחים
Re: תמונה של צ'יף מנשק את המזוזה :)
חחח אני סומך עליך שתחנך אותו כמו שצריך 

תקשיב, תלמד, תחכים, תפנים, תתנסה...אבל הכי חשוב תהנה!
חח מאוד חמוד!!!
חח תודה לכם 
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
צ'יף בקע ב 3.9.11
"הִסְתַּכֵּל בִּשְׁלשָׁה דְבָרִים וְאִי אַתָּה בָא לִידֵי עֲבֵרָה - דַּע מַה לְּמַעְלָה מִמְּךָ, עַיִן רוֹאָה וְאֹזֶן שׁוֹמַעַת, וְכָל מַעֲשֶׂיךָ בַּסֵּפֶר נִכְתָּבִין"
אחי אני מוכר שישיות וציציות לתוכים אם אתה רוצה גם תפילין
אני רואה שהוא נולד אם כיפה על הראש באמת צדיק אמיתי!
אני רואה שהוא נולד אם כיפה על הראש באמת צדיק אמיתי!
חח נולד עם כיפה על הראש 
אגב.. יש לו כבר תפילין, מה נראה לך? כל בוקר אנחנו מתפללים יחד. אם לא הוא אין מניין, הוא העשירי!
אשריו ואשרי חלקו

אגב.. יש לו כבר תפילין, מה נראה לך? כל בוקר אנחנו מתפללים יחד. אם לא הוא אין מניין, הוא העשירי!
אשריו ואשרי חלקו
קניתי את צ'יף הקוקטייל שלי ב 30.10.11
צ'יף בקע ב 3.9.11
צ'יף בקע ב 3.9.11