בוקר טוב לכם,
המון תודה על החיזוקים והתגובות , שמח להערותיכם המקצועיות
האמת שכן הם ממש נהנים מהמרווח שלהם , ויש את הלטינו שהבאתי אותו , אם תנסה להתקרב אליו מרחוק ינסה לנשוך, היום הוא בטוח ומתנהג יותר באדיבות ולא נרתע מכל מה שזז , ואפילו שמתי לב שהוא ישן עם הראש בין הכנפיים (מה שמצויין במידע בפורום שזה מיעיד על הרגשת ביטחון) ואני שמח שכך,
אכן קוקטיילים וגוזליהם הם משהו מיוחד אני שמח לגדל אותם , וכן אלי מבחינת התחביב זה כשהייתי צעיר כבן 10 התחלתי לגדל מכלוב גדול ברוחב כ4מטר וגובה 3 מטר ורוחב כ3 מטר(שאחרי זה גם העתקתי מקומו והגדלתי עוד יותר שלכל זן יהיה כלוב נפרד תכף תסיק למה- כלוב ענקי כמו בגני חיות עם מעבר שלא יברח אף תוכי נדמה לי שזה היה באורך מעל 10 מטר וגובה 3 מטר ורוחב בלי המעבר כ 4 מטר) , התחלתי עם ציפורי אהבה ופינקים שהתרבו אצלי ללא הפסקה והיה להם מרווח נפלא , הוספתי את הקוקטיילים ואז ראיתי שציפורי האהבה תמיד דומננטיים ומפריעים להם והם די שקטים , עשיתי להם מחיצה , וציפורי האהבה לא ישבו בשקט על זה וכל היום הייתי מוצא "פורץ חדש" לקוקטיילים מה שדרש ממני תמיד לשמור ולדאוג לקוקטיילים ושהיו גוזלים זה גם לאושר מרבי אז וממש כל הסיטואציה גרמה להתאהבות , היום אני נכנס לקוקטיילים לשים אוכל ואף ציפור לא נרתע ולא מנסה לעוף ולברוח ..
לגבי החומר אלי אתה צודק במידה מסויימת

, בהתחלה אבא בנה את הכלוב "הקטן" אחרי זה הרחבנו וקנינו חומר חדש והמון רשתות ופרופילים , נאלצנו לפרק אחרי זה אז שמרתי את הכל (מחלה בי אני אוהב לשמור כל מה ששייך לי לא משנה מה אפילו פתקית חניה) ,אז זה כרגע שמש אותי לבניה מחדש , הרשת לא חלודה כמו שנראה (זה צבוע באדום כזה) הכנסתי אותה בהתחלה לפני שהבאתי הקוקטיילים הפרדתי בין הארנבים כי הזכר הפריע לנקבה בהיריון תמיד והיו מריבות בין הנקבות..
אם בכל זאת אתם מתעקשים אני אוציא את הרשת הזאת פשוט הקוקטיילים כשאני בא "מתחבאים עליה" אז השארתי להם ואין לה תפקיד אחר כיום.
אני מקווה שיהיה לי זמן אני אחפש תמונות מהעבר ומהחוויות ואשתף , לא זכור לי שפעם עלה על דעתי לצלם (לא הייתי תחושה שזה יפורק ולא היו כלכך מצלמות זמינות ביד)
התואר לקראת סיום ,אני בסה"כ עושה פרוייקט סוף שזה גם דןרש המון זמן,אבל אולי התוכנים מושכים אותי יותר , בכל זאת חייב לעבוד ולסיים אותו כי כבר מצאתי עבודה בתחום ועוד כשבועיים מתחיל לעבוד בדרום .., וכן אני כמעט כל יום מבקר בפורום

, כמה פעמים מציץ פה וזה לא נגמר אך היום שלי נגמר חח
יש לי עוד מקום לגידול עוד ציפורים , רק צריך לסדר דלת פנימית שלא יברח לי איזה שובב, אבל עדיין אני חושב על איזה סוג ומתלבט אשמח להצעות מנסיונכם.