ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
תכירו את ג'רי
מנהל: מפקחים
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
תכירו את ג'רי
תכירו את ג'רי הג'רדין שלי בביצוע של טריק חדש שלמיטב ידיעתי עוד לא נראה
ביצוע אותם 4 הפקודות ב-7 שפות שונות
מצורף הקישור לסרטון
http://www.youtube.com/watch?v=GuVdMarOMus
ביצוע אותם 4 הפקודות ב-7 שפות שונות
מצורף הקישור לסרטון
http://www.youtube.com/watch?v=GuVdMarOMus
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
Re: תכירו את ג'רי
יפה 
לא יפה שאתה מחביא את גרי עד היום,
אהבתי את הרוסית, רק אני לא סגור מה יותר יפה גרי מבצע פקודות ברוסית, או אתה מדבר רוסית
אחלה גרי,

לא יפה שאתה מחביא את גרי עד היום,
אהבתי את הרוסית, רק אני לא סגור מה יותר יפה גרי מבצע פקודות ברוסית, או אתה מדבר רוסית

אחלה גרי,
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

יא ניה פנימיו פרוסקי הקטע המצחיק הוא שאני התבלבלתי בפקודות ג'רי זכר אותם ואפילו הבין אותי גם כשטעיתי
מקורי.. איזה חמוד ג'רי!
בטח הוא הבין לפי התנועות.. 
בן כמה הוא? כמה זמן אצלך?
בטח הוא הבין לפי התנועות.. 
בן כמה הוא? כמה זמן אצלך?
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

הוא בן חצי שנה בערך אצלי כבר כמעט 3 חודשים ואני ממש מרוצה מהבחירה שעשיתי איתו הוא מדהים
אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת להודות לכל מי שעזר וייעץ לאלי ועוזי ושאר המייעצים זה בהחלט כיוון אותי לתוכי האידיאלי בשבילי
אני רוצה לנצל את ההזדמנות הזאת להודות לכל מי שעזר וייעץ לאלי ועוזי ושאר המייעצים זה בהחלט כיוון אותי לתוכי האידיאלי בשבילי
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
זה לא "בטח הוא הבין לפי התנועות" אלא בטוח. בגלל זה לא משנה כמה תתבלבל בפקודות אם תשים את היד קרוב אליו הוא יעלה ואם תתרחק ותרים יד תוך כדי שאתה קורא לו \ או אומר דבר מה הוא יעוף אלייך.
האמת שאני מאוכזב. עם כל הפעמים "שיצאת" נגד גידול בכלובים בגדלים מסויימים ציפיתי כאשר שאתה תגדל נוכל לראות סוף סוף תוכי בכלוב של מספר מטרים.
כך או כך ג'רי מתוק. ובאמת לא בסדר שהחבאת אותו.
איך הוא מבחינת רעש?
האמת שאני מאוכזב. עם כל הפעמים "שיצאת" נגד גידול בכלובים בגדלים מסויימים ציפיתי כאשר שאתה תגדל נוכל לראות סוף סוף תוכי בכלוב של מספר מטרים.
כך או כך ג'רי מתוק. ובאמת לא בסדר שהחבאת אותו.
איך הוא מבחינת רעש?
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
תוכי מדהים אהבתי את הסרטון 
וכמו uzibu מה מידת הרעש שלו?

וכמו uzibu מה מידת הרעש שלו?
אני אישית יכול להגיד לך ארז שכשראיתי שיש לך תוכי שמחתי מאוד, שמחתי מהסיבה שאתה תקופה ארוכה איתנו באתר ללא תוכי משלך. אז קודם כל אני שמח עבורך מכל הלב , אין ספק שג'ארדין הינו תוכי נפלא אבל כמו שאנחנו יודעים לא מעט תלוי במגדל ואני מעריך שלא תהיה לך בעייה עימו ואם כן תדע להתמודד. אז אני מאחל לך הרבה הנאה עם התוכי החדש 
הערה: מצטרף לעוזי בנוגע לגודל הכלוב ובטוח שתשדרג בהמשך.

הערה: מצטרף לעוזי בנוגע לגודל הכלוב ובטוח שתשדרג בהמשך.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

עוזי ואלי אין לכם מה להתאכזב מדובר בסך הכל בכלוב השינה שלו שמאחר והוא טיפה נמוך יותר השתמשתי בו לצורך צילומים כי הוא נמוך יותר
עוזי מאחר והתוכי יוצא כמה פעמים ביום לטיסות בכל הדירה אז כלוב של מספר מטרים יהיה מיותר מעבר לעובדה שאין מקום בדירה שלי לכלוב כזה
כרגע הכלוב הרגיל שלו גדול משמעותית אולם הוא לא אסתטי מספיק בעיני אחרי שאני אתמקם בדירה החדשה אני אביא כלוב חדש
לגבי רעש מדובר בתוכי שקט שלמרות שקראתי עליו המון וידעתי שהוא שקט מאוד לפני שהבאתי אותו רמת השקט שלו בשבועיים הראשונים הייתה מפתיעה
הוא היה כל כך שקט שהייתי צריך ללכת ולבדוק אם הוא חי (נשמע מצחיק אבל הוא פשוט לא השמיע אף קול) לאט לאט הוא התחיל להיות יותר "רועש"
חוץ מכמה שריקות בסדר גודל נמוך יחסית (כחצי מצעקה של דררה) במהלך היום,בשאר הזמן הוא שקט או שהוא שורק לעצמו בצורה חלשה
ה"רעשים החזקים" שהוא משמיע זה אם מישהו צועק לידו או שמשהו מבהיל אותו וגם אז לא יותר משתיים שלוש צעקות
בסך הכל מדובר בתוכי מאוד יפה (הוידאו לא מעביר את הצבעים המדהימים שלו) שקט פעלתני ושובב שרק מחפש תשומת לב מכל מי שבא
עוזי מאחר והתוכי יוצא כמה פעמים ביום לטיסות בכל הדירה אז כלוב של מספר מטרים יהיה מיותר מעבר לעובדה שאין מקום בדירה שלי לכלוב כזה
כרגע הכלוב הרגיל שלו גדול משמעותית אולם הוא לא אסתטי מספיק בעיני אחרי שאני אתמקם בדירה החדשה אני אביא כלוב חדש
לגבי רעש מדובר בתוכי שקט שלמרות שקראתי עליו המון וידעתי שהוא שקט מאוד לפני שהבאתי אותו רמת השקט שלו בשבועיים הראשונים הייתה מפתיעה
הוא היה כל כך שקט שהייתי צריך ללכת ולבדוק אם הוא חי (נשמע מצחיק אבל הוא פשוט לא השמיע אף קול) לאט לאט הוא התחיל להיות יותר "רועש"
חוץ מכמה שריקות בסדר גודל נמוך יחסית (כחצי מצעקה של דררה) במהלך היום,בשאר הזמן הוא שקט או שהוא שורק לעצמו בצורה חלשה
ה"רעשים החזקים" שהוא משמיע זה אם מישהו צועק לידו או שמשהו מבהיל אותו וגם אז לא יותר משתיים שלוש צעקות
בסך הכל מדובר בתוכי מאוד יפה (הוידאו לא מעביר את הצבעים המדהימים שלו) שקט פעלתני ושובב שרק מחפש תשומת לב מכל מי שבא
הערה נוספת, מאחר והגר'אדין בעל כושר דיבור אני ממליץ לא להסב את תשומת ליבו ע"י שריקה, אגב,זה נכון לכל סוגי התוכים .מאחר ויצרת עימו קשר לא רע הקפד לגרום לו להגיב ע"י דיבור או תנועות יד בלבד.