ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

איך אני מזהה אם הכלוב שקניתי הוא מקורי?

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

סמל אישי של משתמש
uzibu
ניצוי מלא
ניצוי מלא
אזור מכירה: מרכז
שם פרטי:: עוזי
איש קשר:

Re: איך אני מזהה אם הכלוב שקניתי הוא מקורי?

שליחה על ידי uzibu »

אמירוס,

ראשית אין אצלנו דחוף, אנחנו קהילת תוכים ולא חדר מיון.
שנית, אין אצלנו הקפצות. יש לחכות בסבלנות למענה כשיש לנו \ לחברי הקהילה את היכולת לענות.

בנוגע לקרטון, אני לא חושב שזו אינדקציה לברר האם הכלוב הוא זיוף כיוון שאין שום בעיה לזייף גם קרטון. בסופו של דבר האיכות היא תבדיל בין מקורי לזיוף. בכדי להיות בטוח שאתה קונה מקורי, צריך לקנות במקום אמין ולחסוך תהיות וספקות.

יחד עם זאת, אתה מציין שחלקים "מעוותים" ומתכת גמישה שזה מעורר חשד, אך כל זאת השערה בלבד לפי התיאורים שלך.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
סמל אישי של משתמש
אמירוס
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי אמירוס »

חלילה וחס ,פשוט הרגיז אותי , עסק מסודר שמבטיח לך שתקבל מוצר מקורי ורק אחרי שאתה פותח אותו אתה מגלה שעבדו עליך בעיניים ,

הכי מצחיק שאני מתקשר אליהם הם מתעקשים על זה שהמוצר מקורי, ועוד טוענים שפעם ראשונה הם נתקלים בהחזרה... חחח תמונה על מי אתם באים לעבוד!!??!! מרגיז מרגיז מרגיז!!!תמונה

ד"א מאיפה אתם ממליצים לקנות?
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

שים לב לחוקי האתר .
אין המלצות על גבי הפורומים השונים , אתה מוזמן לפתוח נושא בפורום קנייה מכירה אם אתה מעוניין ברכישת כלוב.
סמל אישי של משתמש
דקל
ניצוי חלקי
ניצוי חלקי

שליחה על ידי דקל »

כלובי הA המקוריים מגיעים בקרטון כמו שציינתי,אך כמו שעוזי אמר-לא בעייתי לזייף גם את הקרטון.
לדעתי הרבה יותר כדאי להזמין אצל מגדלים למינהם מאשר בחנות מ2 סיבות-
מגדל עם שם לא ימכור לך כלוב מזוייך בטענה שהוא מקורי בגלל הוצאת שם רע,בעיקר לאלה שמחתימים גוזלים
ורוב האנשים שקונים גוזל קונים איתו על הדרך גם כלוב משחקים וכ'ו.
ברוב המקרים אצל המגדלים הרבה יותר זול מאשר בחנות.
תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

דקל מזמן כבר העתיקו את הקרטונים עליהם אתה מדבר, כיום הקרטונים מגיעים בצבע חום רגיל או על פי בקשת היבואן.
היו בעבר מביאים את הכלובים גם בשתי אריזות נפרדות, אין יותר שתי אריזות וזה קורה רק אם היבואן מבקש כך מטעמי סידור בקונטיינר.
סמל אישי של משתמש
אמירוס
ביצה
ביצה

שליחה על ידי אמירוס »

אוקי חברים, אתם לא תאמינו איזה הבדל יש בין במקורי לחיקוי ,

ואפשר להגיד את זה עכשיו בוודאות כי ראיתי וחוויתי את ההבדל בין כלוב מקורי וכלוב שהוא חיקוי!!

לחיקוי מתקלף הצבע מהר , ומתחת לקילופים מלא חלודה! הברזל אלסטי יותר נמתח בקלות , שכבת הצבע ממש עדינה ושבירה.

במקורי הצבע מבריק יותר, צבע גס , הברזל הרבה יותר קשיח ועמיד והצבע יושב יפה על הברזל.

הרבה אנשים לא מודעים לבעיה משום שברגע שהם קונים כלוב לא עושים השוואה בין המקור לחיקוי ולא מודעים לזה בכלל שקבלו חיקוי.

קניתי את הכלוב המקורי מתוכי שופס ראוי לציין, שהבעלים שלא זה במקרה אלי לאה ממליץ בחום ובאהבה!תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

תודה אמיר, מאחל לך הנאה בגידול התוכים ומהכלוב תמונה
סמל אישי של משתמש
רותם
ביצה
ביצה

שליחה על ידי רותם »

גם אני נפלתי בפח ואני מאשים את עצמי!!! חבל שלא ראיתי את השרשור לפני חודשיים אולי הייתי נזהרררר.קניתי כלוב "A19" עלק מקורי וכבר אחרי חודש וחצי החליד ולא רק החליד גם הרשת בפינה התפרקה.לפהני שקניתי אני מודה שראיתי את המחיר באתר ואפילו דיברתי עם עוזי לגבי המחיר ובסוף התפתתי לקנות "אותו כלוב" ביותר זול!אחרי שראיתי שמחליד פניתי למי שקניתי מי מנו והוא אומר שהוא לא אחראיתמונהאמזונה יכול לשבור ככה את החוטים של הרשת?אני בטוח שהרשת היתה שבורה עוד קודםתמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

לא ראית שהרשת שבורה כשהרכבת את הכלוב? במקרה כזה היית צריך מיד לפנות למוכר ולידע אותו..
לגבי החלודה, תופעה נפוצה בחלק ניכר מהכלובים שנמכרים ולרוב בזול. חלק מהלקוחות מבינים כשמסבירים להם חלק אחר בוחר במוצר שהוא חושב שמתאים לו ואין מה לעשות. אם תחליט לשמור על הכלוב ע"י הגנה מהתפשטות החלודה וצביעתו ותזדקק לעזרה תפתח נושא חדש.
סמל אישי של משתמש
אמירוס
ביצה
ביצה

שליחה על ידי אמירוס »

איזה מבעס זהתמונה

אני מבין אותך , המזל שלי שעליתי על זה בהתחלה עוד בהרכבה משהו "הריח לי מסריח"

בחנות אמרו שהכלוב הזה מחזיק ל 18/20 שנה חחח אם זה מחזיק שנה זה היה נס!

ישר התקשרתי אליהם היה לי קצת "נגיחות" עם הנציגה שם ובסוף החזרתי את הכלוב וקבלתי את כל הכסף חזרה.

קניתי אחד חדש ותוכי שופס וההבדל שמים וארץ.תמונה
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”