ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.

אלכסנדרין עידכון+סרט ושאלה על מקלחת

פורום מקצועי שאלות ותשובות בהשתתפות מגדלי תוכים מכל הזנים. בכל דיון יש לכתוב כותרת
עניינית ולתת פרטים מלאים בכל דיון: סוג התוכי, גיל, מזון, תנאי מחייה וכו' לא יתקבלו דיונים
לשם הצגה בלבד. פרטים נוספים וכללי פורום זה: קישור.

מנהל: מפקחים

soft4
ביצה
ביצה

Re: אלכסנדרין עידכון+סרט ושאלה על מקלחת

שליחה על ידי soft4 »

היי !
הוא יפיוף,היתה לי בעבר אלכסנדרינית בת 10 חודשים+ שלא דיברה רק ג'יבריש,הייתי צריך להיתחבא ואז היא .....
אני מאמין שאם קצת אימון זה יבוא.יש לי בעבודה מישהיא שיש לה ג'אקו שחוץ מלשרוק הוא לא מוציא מילה-הוא בן שנתיים וחצי וגדל עם הרבה אהבה.
לפעמים הקישקושים הרבה יותר מצחיקים מהדיבור עצמו.אתה מוצא את עצמך חושב "מה נסגר" עם המוח המצחיק הזה ?
אלי13
ביצה
ביצה
שם פרטי:: יש כינוי

שליחה על ידי אלי13 »

חמוד!
ותנסה לתת לו קערת מים אבל כזאת שהוא לא יכול לתבוע בה. תנסה אולי לטפטף עליו קצת.
גליתי שהתוכי שלי אוהב להתקלח כשהוא היה על הכתף שלי כששטפתי ידיים והוא פשוט קפץ לזרם בתענוג!
אמת ואמונה
בקיעה
בקיעה

שליחה על ידי אמת ואמונה »

בנתיים התגלה למה הוא היה כ"כ שקט בימים האחרונים..
הוא חולה, כרגע בהשגחה וטרינרית (לא כלמדיה) לא יודעת עוד מה... מחכה לטלפון מהוטרינר.תמונה
סמל אישי של משתמש
eli_lea
הידד אני תוכי!
הידד אני תוכי!
שם פרטי:: יש כינוי
איש קשר:

שליחה על ידי eli_lea »

6941 כתב:בנתיים התגלה למה הוא היה כ"כ שקט בימים האחרונים..
הוא חולה, כרגע בהשגחה וטרינרית (לא כלמדיה) לא יודעת עוד מה... מחכה לטלפון מהוטרינר.תמונה

בבקשה לא לפתוח נושאים בתוך דיון קיים של חבר. פיתחי דיון משלך ונוכל להתייחס לכתוב.
שלח תגובה

חזור אל “מגדלים תוכים”