ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הודעה עצובה על אובדן תוכי
מנהל: מפקחים
הודעה עצובה על אובדן תוכי
האמת אני די גמור ולא מאמין שזה קורה לי פעמיים תוך חודשיים. מרגיש כמו כישלון ואידיוט גמור.
בסוף יולי ברחה לי הקוקטיילית הראשונה שהייתה לי, אחרי כמה שנים טובות שגידלתי אותה והיינו החברים הכי טובים בערך וקשורים מאוד, הייתי בזמנו עצוב מאוד מאוד אבל עם מלא תקווה ואופטימיות שאני אמצא אותה. פיזרתי מודעות בכל העיר, בתיבות דואר אישיות בבניינים ובתים פרסמתי מודעות בעיתונים וטרינרים הכל אבל שום דבר לא הועיל. הזכר שהיה לי בזמנו כל היום נדבק אליה וחיזר אחריה, ואחרי שהיא אבדה הוא לפחות חבר לנקבה השניה, ולמרבה השמחה הם הפכו לזוג והביאו ביצים. אחרי שדגרו על הביצים כ3 שבועות, היום הוא ברח. אומנם הפעם לא הייתי בבית בכלל ואמא שלי היא זו שנכנסה לוולייר, אני לא יכול שלא להרגיש אשם ופשוט זוועה. הנקבה שנשארת לבד עם הביצים עכשיו מדאיגה אותי מאוד מעצם היותה לבד בעסק, אבל האמת שפחות אכפת לי מהביצים כרגע, ויותר למצוא את התוכי החמוד הזה שגידלתי...
ולמי מביניכם שזוכר את ההודעות הקודמות שלי בנוגע לתוכית שאבדה ואומר לעצמו מי זה הדביל הזה שהצליח לאבד 2 תוכים- ובכן, אין לי מה להגיד, אתם צודקים. זה כלכך גומר אותי שאני שוקל להפסיק לגדל כי כנראה שאני נקשר אליהם יותר מדי.
עד כאן החפירה, שכחתי שבעצם פתחתי את האשכול כדי להעזר בכם למצוא אותו, למרות שלצערי אני למוד ניסיון לא טוב.
לא יודע אם אני בנוי נפשית ופיזית עכשיו להלך בכל העיר ולחיות בציפייה ובתקווה תמידית, זה ממש קשה.
בכל מקרה אני אעשה מה שאפשר - אני מצרף סרטון וידאו שלו כי אני במחשב לא שלי, ואין לי גישה לתמונות לצערי. מקווה שתטרחו להציץ ולהיות עירניים ותרגישו חופשי ליצור קשר בכל שעה ביממה.
http://www.youtube.com/watch?v=HVP7qsK6YiE - מדובר בקוקטייל הלוטינו.
תומר
054-6366992.
בסוף יולי ברחה לי הקוקטיילית הראשונה שהייתה לי, אחרי כמה שנים טובות שגידלתי אותה והיינו החברים הכי טובים בערך וקשורים מאוד, הייתי בזמנו עצוב מאוד מאוד אבל עם מלא תקווה ואופטימיות שאני אמצא אותה. פיזרתי מודעות בכל העיר, בתיבות דואר אישיות בבניינים ובתים פרסמתי מודעות בעיתונים וטרינרים הכל אבל שום דבר לא הועיל. הזכר שהיה לי בזמנו כל היום נדבק אליה וחיזר אחריה, ואחרי שהיא אבדה הוא לפחות חבר לנקבה השניה, ולמרבה השמחה הם הפכו לזוג והביאו ביצים. אחרי שדגרו על הביצים כ3 שבועות, היום הוא ברח. אומנם הפעם לא הייתי בבית בכלל ואמא שלי היא זו שנכנסה לוולייר, אני לא יכול שלא להרגיש אשם ופשוט זוועה. הנקבה שנשארת לבד עם הביצים עכשיו מדאיגה אותי מאוד מעצם היותה לבד בעסק, אבל האמת שפחות אכפת לי מהביצים כרגע, ויותר למצוא את התוכי החמוד הזה שגידלתי...
ולמי מביניכם שזוכר את ההודעות הקודמות שלי בנוגע לתוכית שאבדה ואומר לעצמו מי זה הדביל הזה שהצליח לאבד 2 תוכים- ובכן, אין לי מה להגיד, אתם צודקים. זה כלכך גומר אותי שאני שוקל להפסיק לגדל כי כנראה שאני נקשר אליהם יותר מדי.
עד כאן החפירה, שכחתי שבעצם פתחתי את האשכול כדי להעזר בכם למצוא אותו, למרות שלצערי אני למוד ניסיון לא טוב.
לא יודע אם אני בנוי נפשית ופיזית עכשיו להלך בכל העיר ולחיות בציפייה ובתקווה תמידית, זה ממש קשה.
בכל מקרה אני אעשה מה שאפשר - אני מצרף סרטון וידאו שלו כי אני במחשב לא שלי, ואין לי גישה לתמונות לצערי. מקווה שתטרחו להציץ ולהיות עירניים ותרגישו חופשי ליצור קשר בכל שעה ביממה.
http://www.youtube.com/watch?v=HVP7qsK6YiE - מדובר בקוקטייל הלוטינו.
תומר
054-6366992.
-
jhony_bravo
- פוקח עיניים

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: הודעה עצובה על אובדן תוכי
תומר אני מאוד מקווה שהוא יחזור או יימצא ויוחזר במהרה
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים בכלל
עד שלא תשבור את הכוס בחתונה לא תבין את המשמעות של המשפט: שברת - שילמת
כדאי שתציין באיזה איזור התוכי אבד.
מצער לשמוע על הבריחה ומקווה שאכן במקרה זה שלא כמו בקודם התוכי עדיין בסביבה והקשר עם בת הזוג יביא אותו חזרה לכלוב.
מצער לשמוע על הבריחה ומקווה שאכן במקרה זה שלא כמו בקודם התוכי עדיין בסביבה והקשר עם בת הזוג יביא אותו חזרה לכלוב.
איזה מתוק הוא.. מקווה שתמצא אותו הפעם ויהיה סוף טוב 

היי ותודה לכם.
הוא אבד ברעננה...
הוא אבד ברעננה...
איזו מתוקקק!!!
מקווה שתמצא אותו וכמה שיותר מהר
מקווה שתמצא אותו וכמה שיותר מהר

Music it's my all life
~*Don't worry be happy*~
תומר , אני כמו האחרים מצטערת לשמוע על האבידה ,
ומקווה שהפעם תצליח למצוא את חברך .
ואין לך סיבה להפסיק לגדל , בשום אופן .
יש לי רק הצעה קטנטונת שתעזור לך לא לאבד יותר תוכים ,
זה לא משנה אם הם בוולר או לא , אני ראיתי בקליפ שאף אחד מהתוכים לא גזור ,
כדי שלא יקרו לך שוב אבידות כאלה , תגזור בבקשה את נוצות התעופה , זה רק יעזור לך .
וגם , כדי למצוא את התוכי אתה יכול לשרוק לו מנגינות שהוא מכיר ..
כפי שלצערך אתה כבר יודע...
ומקווה שהפעם תצליח למצוא את חברך .
ואין לך סיבה להפסיק לגדל , בשום אופן .
יש לי רק הצעה קטנטונת שתעזור לך לא לאבד יותר תוכים ,
זה לא משנה אם הם בוולר או לא , אני ראיתי בקליפ שאף אחד מהתוכים לא גזור ,
כדי שלא יקרו לך שוב אבידות כאלה , תגזור בבקשה את נוצות התעופה , זה רק יעזור לך .
וגם , כדי למצוא את התוכי אתה יכול לשרוק לו מנגינות שהוא מכיר ..
כפי שלצערך אתה כבר יודע...
מצער לשמוע, מקווה שתמצא אותו!