ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול הקטן והצנוע שלי
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול הקטן והצנוע שלי
אם הכלוב גדול יותר ומרוח והם עדיין לא הטילו אתה יכול להעביר אותם ללא בעיה.
לגבי הביצים קשות בכלי האוכל, ביצה קשה מתקלקלת מהר מאוד בחום הזה , כדאי לשים את הביצה קשה בכלי נפרד ולהוציא שאריות לאחר שעתיים
עדיף לרכוש מזון ביצים מוכן מאחר והוא מכיל בנוסף מגוון מינרלים וויטמינים.
לגבי הביצים קשות בכלי האוכל, ביצה קשה מתקלקלת מהר מאוד בחום הזה , כדאי לשים את הביצה קשה בכלי נפרד ולהוציא שאריות לאחר שעתיים
עדיף לרכוש מזון ביצים מוכן מאחר והוא מכיל בנוסף מגוון מינרלים וויטמינים.
-
עומר מנור5
- ביצה

- שם פרטי:: יש כינוי
בית הגידול החדש שלי. אתם חושבים שניתן להוסיף עוד זוג ציפורי אהבה לכלוב?,ובכלוב הישן חשבתי לשים זוג תוכונים.
-
עומר מנור5
- ביצה

בטעות העלתי פעמיים אם אפשר למחוק הודעה?
כלוב יפה 
יש שם ענף במבוק? אם כן תחליף לענף מחוספס שתהיה לנקבה אחיזה יציבה בזמן זיווג.. (ענף אקליפטוס\זית\עצי פרי הדר\תפוח..)
שאלות מקצועיות בבקשה לשאול בפורום "מגדלים", ויעזור אם תציין מה מידות הכלוב בדיוק

יש שם ענף במבוק? אם כן תחליף לענף מחוספס שתהיה לנקבה אחיזה יציבה בזמן זיווג.. (ענף אקליפטוס\זית\עצי פרי הדר\תפוח..)
שאלות מקצועיות בבקשה לשאול בפורום "מגדלים", ויעזור אם תציין מה מידות הכלוב בדיוק

-
עומר מנור5
- ביצה

בסדר תודה 
-
עומר מנור5
- ביצה

יפים מאוד תתחדש