ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של שירלי
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול של שירלי
אני דווקה חושב שפיצי מדהימה, היא נראית עדינה ושבירה אבל היא סקרנית וממזרית 
כן פיצי נראית עדינה שברירית אבל היא פושעת קטנה
היא הראשונה שלמדה איך לצאת מהכלוב..
היא נכנסת לכלי אוכל, מתיישבת ואוכלת בניחותא ומגרשת כל מי שמתקרב (טוב שיש אצלי הרבה כלי אוכל..)
כשקוקטייל כלשהו מתקלח בקערה למטה היא מתגנבת ונעמדת ליד כדי להנות מההתזות של מי שמתקלח..
לפעמים נופלים על ריצפת הכלוב תירס או חסה ואם היא מתחילה לאכול ומישהו מתקרב ולוקח לה חתיכה היא מגרשת אותו
ולאחרונה יש לה שריקות צפצופים כאלו, אולי טעיתי והיא זכר. מוזר כי היא מתנהגת כמו שתי הנקבות שלי אבל היא גם דיי ווקאלית
בכל מקרה משוגעת עליה, על רמבו, על הקטנים..
היא נכנסת לכלי אוכל, מתיישבת ואוכלת בניחותא ומגרשת כל מי שמתקרב (טוב שיש אצלי הרבה כלי אוכל..)
כשקוקטייל כלשהו מתקלח בקערה למטה היא מתגנבת ונעמדת ליד כדי להנות מההתזות של מי שמתקלח..
לפעמים נופלים על ריצפת הכלוב תירס או חסה ואם היא מתחילה לאכול ומישהו מתקרב ולוקח לה חתיכה היא מגרשת אותו
ולאחרונה יש לה שריקות צפצופים כאלו, אולי טעיתי והיא זכר. מוזר כי היא מתנהגת כמו שתי הנקבות שלי אבל היא גם דיי ווקאלית
בכל מקרה משוגעת עליה, על רמבו, על הקטנים..

איך לא? אפשר להתאהב בהם בקלות 
מה שנכון - נכון 
תמונה של הקטנים מהבוקר..
תמונה של הקטנים מהבוקר..
איזה חמודים

-
ohads
- בקיעה

- אזור מכירה: כל הארץ