אבל מה שתחליטי
ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של שירלי
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול של שירלי
לדעתי כדי לך להוציא בסבב הבא כדי לראות איך הם מתפקדים עם הגוזלים ומאכילים אותם עד לגמילה..
אבל מה שתחליטי
אבל מה שתחליטי

זהו חשבתי לדחות, גם כדי לחכות לטבעות עם ראשי תיבות שלי..אבל יש ביצים ואם הם יבקעו אני לא רוצה שהבוגרים ידרסו את הצעירים וימנעו
מהם מזון.. וגם נראה לי שההורים מתלהבים מהאוכל ומפטמים אותם יותר מדי ובמצב כזה אולי עדיף להוציא להחתמה..
אני בדיוק מעלה תמונה לפורום מגדלים להתיעצות
מהם מזון.. וגם נראה לי שההורים מתלהבים מהאוכל ומפטמים אותם יותר מדי ובמצב כזה אולי עדיף להוציא להחתמה..
אני בדיוק מעלה תמונה לפורום מגדלים להתיעצות

איזה תמונות מדהימות 
מתי תוציאי אותם להאכלה?
אפשר לשאול באיזה מצלמה את משתמשת?

מתי תוציאי אותם להאכלה?
אפשר לשאול באיזה מצלמה את משתמשת?

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
תודה
לא החלטתי עדיין.. בינתיים ההורים עושים עבודה טובה, אני אעדכן כשאוציא 
FUJIFILM FinePix S700 מצלמה זולה יחסית והאיכות סבבה, גם של הוידאו..
לא החלטתי עדיין.. בינתיים ההורים עושים עבודה טובה, אני אעדכן כשאוציא 
FUJIFILM FinePix S700 מצלמה זולה יחסית והאיכות סבבה, גם של הוידאו..
איזה יפיייים!
אשמח לתמונה שלהם על הייד שלך,הרי חלקם האכלת יד למה שלא נהנה מלראות אותם קצת מחוץ לסורגים..?
אשמח לתמונה שלהם על הייד שלך,הרי חלקם האכלת יד למה שלא נהנה מלראות אותם קצת מחוץ לסורגים..?

בכל תמונה ותמונה רואים כמה התוכים שלווים וחיים טוב , תוצאה ישירה של הרעפת אהבה מצידך.
רק הצלחות
רק הצלחות

תודה רבה

סהר למה חלק האכלת יד? רק רמבו ונלה
את נלה הבאתי כשהייתה יחסית בוגרת, בערך חצי שנה, והבאתי אותה לטוויטוש שתהיה בת זוג שלו אז לא ניסיתי להרגיל אותה אליי
היא באה ליד ואוכלת צ'ופר, היא תעלה על היד ואפשר ללטף מעט אבל אני לא מנסה לחברת אותה, אני מעדיפה שהיא תתחבר לסימבה.
ג'וני מורגל, מגיל 10 חודשים בערך אצלנו, עולה ליד בכיף יושב על הכתף אבל לא אוהב ליטופים
פיצי מורגלת, מגיל חודש ושבוע אצלנו, עולה ליד בכיף אוהבת ליטופים ולעוף לי על הראש
רייצ'ל פרא, עולה ליד, אוכלת צ'ופר מהיד, לא פוחדת
סימבה פרא, לא מתקרב אליי אבל לא פוחד כשאני מתעסקת בכלוב (מחליפה אוכל ומים ומנקה)
והם מטיילים הרבה בחוץ, רייצ'ל ופיצי אלופות בלפתוח את הדלת ולצאת לטייל.. ביום שראיתי אותן מטיילות בסלון מחפשות מציאות
התחלתי לנעול את הדלת
אני פותחת להם את הדלת בהשגחה כשאני בחדר והם מטיילים בגג, כולם יוצאים מלבד סימבה שהוא יחסית חדש בבית והוא "פרא פרא"
חי שנתיים או יותר בלהקה וביומיים הראשונים אצלי הוא היה בשוק, אבל כשהוא התאקלם אחרי יומיים התחיל לשיר ולחזר ולחפור כל היום
טוחן אוכל ומשתזף בשמש.. בכלוב הקודם עם הלהקה הכלוב היה מכוסה והם לא קיבלו שמש אז כנראה זה היה חסר לו
בקיצור חפרתי... צילמתי כמה תמונות עכשיו, ומוסיפה סרטון מלפני כמה ימים של החבר'ה מטיילים
רייצ'ל לא בתמונות כי היא בתא.. ומי שחופר בסרטון זה סימבה
http://www.youtube.com/watch?v=D7vQtyTxTrw

סהר למה חלק האכלת יד? רק רמבו ונלה
את נלה הבאתי כשהייתה יחסית בוגרת, בערך חצי שנה, והבאתי אותה לטוויטוש שתהיה בת זוג שלו אז לא ניסיתי להרגיל אותה אליי
היא באה ליד ואוכלת צ'ופר, היא תעלה על היד ואפשר ללטף מעט אבל אני לא מנסה לחברת אותה, אני מעדיפה שהיא תתחבר לסימבה.
ג'וני מורגל, מגיל 10 חודשים בערך אצלנו, עולה ליד בכיף יושב על הכתף אבל לא אוהב ליטופים
פיצי מורגלת, מגיל חודש ושבוע אצלנו, עולה ליד בכיף אוהבת ליטופים ולעוף לי על הראש
רייצ'ל פרא, עולה ליד, אוכלת צ'ופר מהיד, לא פוחדת
סימבה פרא, לא מתקרב אליי אבל לא פוחד כשאני מתעסקת בכלוב (מחליפה אוכל ומים ומנקה)
והם מטיילים הרבה בחוץ, רייצ'ל ופיצי אלופות בלפתוח את הדלת ולצאת לטייל.. ביום שראיתי אותן מטיילות בסלון מחפשות מציאות
התחלתי לנעול את הדלת
אני פותחת להם את הדלת בהשגחה כשאני בחדר והם מטיילים בגג, כולם יוצאים מלבד סימבה שהוא יחסית חדש בבית והוא "פרא פרא"
חי שנתיים או יותר בלהקה וביומיים הראשונים אצלי הוא היה בשוק, אבל כשהוא התאקלם אחרי יומיים התחיל לשיר ולחזר ולחפור כל היום
טוחן אוכל ומשתזף בשמש.. בכלוב הקודם עם הלהקה הכלוב היה מכוסה והם לא קיבלו שמש אז כנראה זה היה חסר לו
בקיצור חפרתי... צילמתי כמה תמונות עכשיו, ומוסיפה סרטון מלפני כמה ימים של החבר'ה מטיילים
רייצ'ל לא בתמונות כי היא בתא.. ומי שחופר בסרטון זה סימבה

http://www.youtube.com/watch?v=D7vQtyTxTrw
חחח איזה מתוקים אחד אחד!
את מבינה למה אני מתכוון,אצלך בסרטון כולם מטיילים בכיף על הכלוב,אם אני הייתי שם שם את שלג מזמן היא הייתה עפה משם...
זה למה התכוונתי...
בכל מקרה תוכים מקסימים,מאחל לכל תוכי בעלים כמוך,באמת שאני מקנא בך...!
את מבינה למה אני מתכוון,אצלך בסרטון כולם מטיילים בכיף על הכלוב,אם אני הייתי שם שם את שלג מזמן היא הייתה עפה משם...
זה למה התכוונתי...
בכל מקרה תוכים מקסימים,מאחל לכל תוכי בעלים כמוך,באמת שאני מקנא בך...!

רייצ'ל תמיד עפה כשהיא על הגג, עושה שני סיבובים בחדר ונוחתת על הכלוב
פיצי גם הייתה עפה הרבה ולאחרונה פחות, זה גם עניין של חיזוק כנפיים וגם של גובה, להגיע למקום גבוה
תודה, תאמין לי שאין במה לקנא..
פיצי גם הייתה עפה הרבה ולאחרונה פחות, זה גם עניין של חיזוק כנפיים וגם של גובה, להגיע למקום גבוה
תודה, תאמין לי שאין במה לקנא..