5191 כתב:
בכל מקרה, זהו זה.. אני אדאג שמישהו יטפל בפולי ואם זה לא יקרה - אני אקח אותו איתי לצבא

אני לא רוצה לנפץ אשליות, אבל בצבא חל איסור מוחלט על בעלי חיים. (ובצבא איסור זה איסור). בפרט בבסיסים צבאיים.
אני הייתי מורה- חיילת ושירתתי בחולון. הייתה לנו דירת חיילות במרכז העיר ולא גרנו בבסיס.
בדירה הרגשתי בחסרונן של חיות המחמד (וכך בעצם התחלתי לגדל בכלל תוכים) וביררתי עם השותפות לדירה ואף אחת לא התנגדה (כלומר שאף אחת לא תלשין) והתחלתי להביא תוכים לדירה. בד"כ הם היו שניים קוקטיילית ופישר, שניהם מוחתמים, בהמשך היתה דררה, ושלושה גוזלי קוקטייל שהחתמתי... אבל הפואנטה היא שבזכות מזל גדול שהיה לי עם השירות הצבאי שלי יכולתי לגדל תוכים בהיותי חיילת.
התוכים פרא שהיו לי היו מן הסתם נשארים בבית ואבא שלי היה מטפל בהם במסירות.
לפעמים המפקדות ושאר קצינים היו באים לבקר אותנו בדירה הצבאית אז למזלי השכנים שיתפו פעולה ואמרו ש"הם שומרים לי על התוכים" אז בעצם הצוות הפיקודי שלי ידע שאני מגדלת, רק אצל השכנים. בפועל התוכים היו תמיד בדירה הצבאית (וואי אם היו עולים עליי זה חתיכת משפט!!) וכשהיו באים אלינו למסדרי דירה\ ביקורים\ ושאר שטויות צבאיות... הייתי שמה אותם אצל השכנים.
בקיצור..... אל תבנה על לקחת את פולי איתך לצבא... עדיף שתתכנן מראש על מישהו שידאג לו...