ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של שאול שאול
מנהל: מפקחים
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
Re: בית הגידול של שאול שאול
התוכים נראים ממש יפים וגם הכלוב 
בן ושגיא תודה רבה ופירסמתי את התוכונים כי ביקש דקל לדעת לפי הדוגנית עם הם זכר ונקבה ובוגרים 

אוקייי תודה לכוולם!
*עדכון מבאס*
זוג התוכונים הכחול ולבן ברחו כשפתחתיי להחליף להם מים לא שמתי לב שהם מעליי והם פשוט יצאו
*עדכון מבאס*
זוג התוכונים הכחול ולבן ברחו כשפתחתיי להחליף להם מים לא שמתי לב שהם מעליי והם פשוט יצאו

מצטערת לשמוע.. אם תפתח את הדלת האמצעית בכלוב אולי זה עדיף, ככה הפתח קטן יותר לא? ופחות סיכויים שיברחו תוכים..
הדלתות גדולות מאוד צריך להיזהר כשאתה מחליף להם
הדלתות גדולות מאוד צריך להיזהר כשאתה מחליף להם
ממש מצער לשמוע...
שירלי לפי מה שראיתי שם הדלת יכולה להיפתח לשני הכלובים ככה שהציפורי אהבה יכולים לברוח...
שירלי לפי מה שראיתי שם הדלת יכולה להיפתח לשני הכלובים ככה שהציפורי אהבה יכולים לברוח...

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
נכון, אז אפשר אולי לשים חתיכת רשת בגודל מתאים, לקפל/לעקל את הקצוות של הרשת ולתלות למעלה/למטה כשפותחים את הדלת..
ככה רק כלוב אחד פתוח ואפשר להחליף מזון ומים, והפתח בכלוב השני חסום ומוגן

ככה רק כלוב אחד פתוח ואפשר להחליף מזון ומים, והפתח בכלוב השני חסום ומוגן
מבאאס אתם לא מביניים כמה אוליי הייה לכם מקרה כזה או לא אבלל מבאס מאווד !
ואכן אני מהיום יפתח מלמטה והבטן שלי תחסום את הציפורי אהבה או רשת בקרוב עוד עידכונים
ואכן אני מהיום יפתח מלמטה והבטן שלי תחסום את הציפורי אהבה או רשת בקרוב עוד עידכונים

- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
מצטער לשמוע ...