ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלות על הכנת סטנד - עץ אורן בטוח לשימוש?
מנהל: מפקחים
שאלות על הכנת סטנד - עץ אורן בטוח לשימוש?
שלום לכולם.
בעוד כשבועיים אני מביא נקבת גרין צ'יק פראית לזכר שלי ואיתה אולי אני מביא גם עוד גרין צ'יק האכלת יד אם יהיה.
אני רוצה להתחיל לבנות סטנד בנתיים יש לי בסיס במידות: אורך 30 ס''מ, רוחב 19 ס''מ וגובה הבסיס 2 ס''מ מהרצפה.
את הבסיס לקחתי מאבא שלי שהיה לו מהשאריות. הבסיס עשוי מעץ אורן. יש בעיה להשתמש בזה?
בעוד כשבועיים אני מביא נקבת גרין צ'יק פראית לזכר שלי ואיתה אולי אני מביא גם עוד גרין צ'יק האכלת יד אם יהיה.
אני רוצה להתחיל לבנות סטנד בנתיים יש לי בסיס במידות: אורך 30 ס''מ, רוחב 19 ס''מ וגובה הבסיס 2 ס''מ מהרצפה.
את הבסיס לקחתי מאבא שלי שהיה לו מהשאריות. הבסיס עשוי מעץ אורן. יש בעיה להשתמש בזה?
Re: שאלות על הכנת סטנד
אין בעיה עם אורן.
הנה קישור לענפים בטוחים ולא בטוחים- רשימת צמחים בטוחים וצמחים רעיליםלשים לב
הנה קישור לענפים בטוחים ולא בטוחים- רשימת צמחים בטוחים וצמחים רעיליםלשים לב

תודה רבה דקל !
חברים יש לי את כל החומר הדרוש כולל מקל עמידה של מטאטא + ברגים+משטח+המקל שמחובר לבסיס שעולה למעלה. מחר אולי אני אתחיל להרכיב אני אקח מאבא את המברג ואני אתחיל להרכיב. הבסיס לא יציב כ''כ כשרואים את הצד הפחות יפה כלפי מעלה. כלומר כשהצד היפה והחלק מלמעלה אז לא יציב לכן אני אשים גם רגליים בגובה 4 ס''מ מהרצפה שיהיה יציב. הסטנד ישמש לגרין צ'יק ויש לי גם 10 חרוזים שאני אתלה אותם גם לסטנד שלא יהיה משעמם ושיתן צבע כמובן שאוסיף לסטנד גם נדנדה וסולם שלא יהיה משעמם לתוכי. בקיצור בסוף יהיו תמונות.
Re: שאלות על הכנת סטנד - עץ אורן בטוח לשימוש?
סיימתי להרכיב את הסטנד עכשיו נשאר רק להרכיב את המקל עמידה למעלה וזהו. הבעיה היא שבדיוק כשרציתי להרכיב את המקל המידה נגמרה הסוללה של המברגה אני אטעין אותו יותר מאוחר ואני אמשיך מחר.
אפשר לצבוע בצבע גואש את הסטנד שיהיה צבעוני?
אפשר לצבוע בצבע גואש את הסטנד שיהיה צבעוני?
לא יודע לגבי צבע גואש אבל צריך צבע
ללא עופרת ולא רעיל.
אם אני לא טועה צבעי מים מתאימים..
בהצלחה
ללא עופרת ולא רעיל.
אם אני לא טועה צבעי מים מתאימים..
בהצלחה

סבבה תודה בכל מקרה אני אעדכן כשאני אסיים להרכיב את המקל מטאטא מלמעלה. 
אתה יכול לצבוע עם צבע גואש על בסיס מים (תודא שכתוב על האריזה "לא רעיל") או עם צבעי מאכל..
תפרט איך הכנת את הסטנד, עם אילו חומרים וכלים

כמובן שיהיו תמונות אבל רק בסוף3145 כתב:תביא גם תמונה אם אתה יכול

יכול להיות שאני אביא צבע גואש לא רעיל אם אני אמצא בחנויות יצירה, אני אביא גם חרוזים צבעוניים לתלות על הסטנד וסולם שיאפשר לתוכי לעלות/לרדת מהסטנד.4007 כתב:אתה יכול לצבוע עם צבע גואש על בסיס מים (תודא שכתוב על האריזה "לא רעיל") או עם צבעי מאכל..
הסטנד שבניתי דומה לסטנד ששליו בנה :
סטנד \ מעמד לאילוף
רק שאצלי המשטח מלבני והמקל שעולה לכיוון מעלה עומד באמצע המשטח.