ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
למה הם לא מיסתדרים? תוכונים האכלת יד שרבים
מנהל: מפקחים
-
NATANCOHEN
- בקיעה

- שם פרטי:: נתן
Re: למה הם לא מיסתדרים? תוכונים האכלת יד שרבים
זאת נקבה אין סיבה שהם לא יתחברו אצלי היה תוכון אחד שהוא האכלת יד ובת הזוג שלו פרא הוא התחבר אליה תוך שבוע ולא נתן לי להוציא אותו יותר ככה שגם להחתמה אין קשר על תפריע להם ותן להם את הזמן
שאלה נקבה נכנסת הרבה לתא או נמצאת הרבה בתוכו ומרחיבה את הגומה?אצלי הנקבה הייתה עסוקה במשך חודשים בהרחבת הגומה ועכשיו היא הטילה ויש לה שלוש גוזלים יפים בני שלושה שבועות מה אני בא להגיד לפי מה שראיתי בהודעות קודמות אתה פוחד כי הזכר לא נכנס לתא אצלי הזכר התחיל להיכנס רק אחרי ההטלה ורק לאחר הבקיעה נשאר בפני לפרק זמן ארוך.לגבי הגיל הם התחברו עוד שהנקבה הייתה בגיל 8-9 חודשים והזכר 4-6 חודשים הגיל שהתחיל הסבב הראשון הוא הנקבה שנה והזכר 5-7.5 הזכר אצלי לא ידוע הגיל שלו אבל לפי מראה חיצוני הוא לא הגיע עוד לגיל 8 חודשים אבל הביא גוזלים ככה שהגיל המנינמלי הוא 4 חודשים למרות שאצלי זה מקרה חריג עם הזכר תתייחס לגיל של הנקבה שהיא הטילה ולמתי הם התחברו זה לוקח זמן אז תן להם את הזמן שהם צריכים
שאלה נקבה נכנסת הרבה לתא או נמצאת הרבה בתוכו ומרחיבה את הגומה?אצלי הנקבה הייתה עסוקה במשך חודשים בהרחבת הגומה ועכשיו היא הטילה ויש לה שלוש גוזלים יפים בני שלושה שבועות מה אני בא להגיד לפי מה שראיתי בהודעות קודמות אתה פוחד כי הזכר לא נכנס לתא אצלי הזכר התחיל להיכנס רק אחרי ההטלה ורק לאחר הבקיעה נשאר בפני לפרק זמן ארוך.לגבי הגיל הם התחברו עוד שהנקבה הייתה בגיל 8-9 חודשים והזכר 4-6 חודשים הגיל שהתחיל הסבב הראשון הוא הנקבה שנה והזכר 5-7.5 הזכר אצלי לא ידוע הגיל שלו אבל לפי מראה חיצוני הוא לא הגיע עוד לגיל 8 חודשים אבל הביא גוזלים ככה שהגיל המנינמלי הוא 4 חודשים למרות שאצלי זה מקרה חריג עם הזכר תתייחס לגיל של הנקבה שהיא הטילה ולמתי הם התחברו זה לוקח זמן אז תן להם את הזמן שהם צריכים

זהו שהם ביכלל לא נכנסים6081 כתב:שאלה נקבה נכנסת הרבה לתא או נמצאת הרבה בתוכו ומרחיבה את הגומה?
לתא ניראה לי שהם מפחדים אפילו ששמתי להם צ'ופרים הם רק אוכלים והולכים...הנה הכלוב

"
נראה שהכל בסדר, האם יש ביניהם משחקי מקור? האם הזכר מחזר ומאכיל?
האם יש בעייה של שעות אור? כמה זמן יש אור ביום והאם הם חשופים לשמש?
מה מכילה התזונה?
אתה משנה מיקום של הכלוב ממקום למקום?
האם יש בעייה של שעות אור? כמה זמן יש אור ביום והאם הם חשופים לשמש?
מה מכילה התזונה?
אתה משנה מיקום של הכלוב ממקום למקום?
יש משחקי מקור
הזכר כן מאכיל
אור??
מה הכוונה צריך שעות מסוימות ביום יש אור ובלילה כשאני הולך לישון אני מכבה את האור ומכסה אותם...
מידיי פעם הם כן חשופים לשמש
וכן יש פעמים שאני מזיז את הכלוב למשל מזיז אותם לחלון ושוב למקום....
בקשר לתזונה הם מקבלים תערובת של דוחן ומעוד יומיים אני מיתכוון להביא להם כפתייות
הזכר כן מאכיל
אור??
מידיי פעם הם כן חשופים לשמש
וכן יש פעמים שאני מזיז את הכלוב למשל מזיז אותם לחלון ושוב למקום....
בקשר לתזונה הם מקבלים תערובת של דוחן ומעוד יומיים אני מיתכוון להביא להם כפתייות

נערך לאחרונה על ידי wwwwww ב 04 יוני 2011 21:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

"
-
NATANCOHEN
- בקיעה

כמו שרויאם יש חיזור הכוונה לשעות אור זה מס השעות שיש אור באיזור שלהם אם הםחשופים לשמש ויש מספיק שעות של אור אין סיבה לדאוג בסופן של דבר הם יתחילו להיכנס לתא הכל עניין של זמן יש להם סבידה אבן סידן או כל מקור סידן אחר בכלוב?

-
NATANCOHEN
- בקיעה

אז נשאר רק לחכות .אין סיבה שהם לא יתרבו ויביאו גוזלים

חיכיתי הרבה זמן...
אמנם ריצ'י ניכנסה היום לתא אבל הזכר מפחד מאוד
אמנם ריצ'י ניכנסה היום לתא אבל הזכר מפחד מאוד

"