אז הסיפור שלי מתחיל ככה...
כשהייתי בת שנה , לאחי הקטן היו שני אוגרים (ביסלי ובמבה) הם התרבו ותוך חודשיים נאלצו למסור אותם...
כשהייתי בת 3 אהבתי חלזונות (היום אני לא מסוגלת לגעת בהם ) והיה לי בגן אקווריום עם חלזונות אז יום אחד החלטתי לקחת הביתה את אחד החלזונות ושמתי אותו בתיק וכמובן שלא סיפרתי לאמא ובבוקר גילינו שכל הבית היה מלא בחלזונות קטנים P:
כשהייתי בת 3וחצי ככה אז שמעתי רעשים בקיר של הבית ואמרתי להורים ומסתבר שציפור גדולה ששחכתי את שמה נתקעה בפיר.... ובסוף הציפור עשתה לנו חור בקיר ויצאה והיא הייתה מרשימה אבל היא עפה דרך החלון ודפקה ת'ראש... כשהייתי בת 4 בערך לידיד טוב שלי מהגן היה יום הולדת והוא תמיד אהב ציפורים אז קניתי לו ליום הולדת שני תוכונים .. זכר ונקבה בצבע ירוק צהוב ותכלת כחול והיה הפרש של שבוע בין היום בו קנינו את הציפורים ליום ההולדת אז הם היו אצלי ופשוט התאהבתי בהם כל כך ! הם פשוט הקסימו אותי כל כך עד שלא רציתי לתת לו אותם ... אבל הבאתי לו אותם (מה לעשות יש לו יום הולדת D: ) .. שחכתי חיה חחח בגיל 4 וחצי ראיתי אוגר קטן ומשמנמן בחנות חיות והחלטתי לקנות אותי ההורים הסכימו למרות מה שקרה עם ביסלי ובמבה ... קיבלתי אותו והוא חיי טוב מאוד במשך שנתיים עד שיום אחד חזרתי מבית ספר (הייתי בכיתה ב') וגיליתי שהוא נעלם ... שאלתי איפה הוא וההורים אמרו אנחנו נראה לך .. הם הביאו אותי לחנות חיות שבה קנינו אותו ושם סיפרו לי שהוא היה חולה כבר הרבה זמן ושהוא נמצא בטיפול .. ככה שבועיים וחצי כל יום הלכתי לשאול מה שלומו בחנות עש שיום אחד אמרו לי שהוא מת ... הייתי שבורה ... בגיל 7 הייתה לי אובססייה לכלבים ... הייתי גוזרת תמונות שלהם מעיתונים ומדביקה בפינקס .. הייתי מחברת לבובת כלב חבל והולכת איתה בבית .. יום אחד אמא שלי אמרה או שהילדה מתחרפנת או שאני ואני מעדיפה שאני יתחרפן .. אז ביום שבת בבוקר נסענו ל אס או אס חיות והסתובבנו בין כל כך הרבה כלבים חמודים שכל כך ריחמתי עליהם ... ואז פתאום נכנסה גורת פינצ'ר מעורבת מושלמת בת חודש וחצי ואני ואמא שלי ביחד אמרנו אותה אני רוצה!! ומאז קנדי הקטנה אצלנו ועד היום כבר כמעט 6 שנים .. לפני חודשיים בערך אני מצאתי גורת חתולים מיובשת על הריצפה ... והחלטתי לקחת אותה לווטרינר של הכלבה שלי ... הווטרינר גר בקצה השני של העיר ופשוט קמתי והלכתי עם ארגז , גורה , מזרק עם מים ומגבות לווטרינר במשך 40 דקות ... כשהגעתי הווטרינר אמר שיש לה חתלתלת ושהריאה שלה קרסה והיא חיה על ריאה אחת .. היו לי שתי אפשרויות או להמית אותה או לשים אותה בתא חמצן ובחרתי בתא חמצן .. כל יום התקשרתי לשאול מה שלומה ואיך ההתקדמות שלה .. אחרי שבוע זה היה יום שישי והייתי בדרך לסבתא שלי והתקשרתי מהר בשביל להיות רגועה... האחות אמרה שהיא מתה באותו יום בבוקר ושהיא פשוט לא הצליחה להזיז את הפלג גוף התחתון ואז גם לא את העליון והיא פשוט מתה ... הייתי שבורה ואם קנדי לא הייתה איתי אני לא יודעת מה הייתי עושה ... יום אחרי יום העצמאות נסענו לחברים שלנו שגרים בכפר ביל"ו ... ושם ראיתי כלוב מהמם של ציפורי אהבה פישר (משם אני אקבל את הגוזל שלי ביולי בעזרת השם) ושאלתי אם אני יכולה לקבל אחד ואז הם אמרו לי שהציפורים הם פרא אבל הולכת להיות הטלה אז אם אני רוצה אני אקבל גוזל אבל אני צריכה לחכות קצת וכמובן שהסכמתי .. ומאותו יום אני קוראת מאמרים וכתבות על תוכים וככה הגעתי לכאן ...
הסוף
נ.ב
שחכתי להוסיף שבין השנים גידלתי דגי זהב באקווריום קטן ותמיד הם מתו ולא הבנתי למה ואז גיליתי שאח שלי הקטן שם להם מלא אוכל אחרי שאני כבר שמתי להם ... ונפתרה התעלומה