ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
שאלה-איזה כלוב עדיף לגרין צ'יק?
מנהל: מפקחים
Re: שאלה-איזה כלוב עדיף לגרין צ'יק?
כן ,ראיתי אותם בחנות תוכישופס.
יש הבדל בפתחים של הרשת בכלובים?למשל שהפתחים בA-11 יהיו יותר גדולים מבA-10.
הכלובים מגיעים עם כונסי לכלוך?
הם באים בנויים או שצריך להרכיב אותם?
ב 2000 שח אתה קונה אחלה של זוג עובד או צעיר פלוס כלוב תא והכל אפשר לכחת גם ילו סיידר זה יצא לך גג 1500 עם כלוב והכל(זוג עובד ) .
ניראה לי תמהוני להשקיע בגרינציק 2000 ש"ח גרינציק עם כלוב ועם אוכל זה עיניין של גגג 1000 שח וגם זה בהגזמה אה ואני מתכוון לילו סיידר(כמובן שכחול שהכלוב גדול איכות החיים של התוכי גדלה אבל לא לישכוח שהתוכי גזור כך שגודל הכלוב לא צריך להיות ענק כי הייה לו קשה להסתדר .
ילו סיידר החתמה אצל מגדל שווה גג 650 כלוב עם עגלה עוד 300 2 קילו תערובת זה עוד 30 גג קילו כופתיות זה 40 מישחק לתוכי אני מאמין שמי שתקנה מימנו את הכל יתן לך בחינם .
ניראה לי תמהוני להשקיע בגרינציק 2000 ש"ח גרינציק עם כלוב ועם אוכל זה עיניין של גגג 1000 שח וגם זה בהגזמה אה ואני מתכוון לילו סיידר(כמובן שכחול שהכלוב גדול איכות החיים של התוכי גדלה אבל לא לישכוח שהתוכי גזור כך שגודל הכלוב לא צריך להיות ענק כי הייה לו קשה להסתדר .
ילו סיידר החתמה אצל מגדל שווה גג 650 כלוב עם עגלה עוד 300 2 קילו תערובת זה עוד 30 גג קילו כופתיות זה 40 מישחק לתוכי אני מאמין שמי שתקנה מימנו את הכל יתן לך בחינם .
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
ראשית, אני לא מבין מה כל כך תמוה, לא כולם עושים חישוב של רכישת זוגות בכסף של האכלת יד. ישנם כאלה שרוצים לרכוש תוכי האכלת יד ואינם חושבים על ריבוי. אלא שני דברים שונים שמצריכים דברים שונים.
כלוב גדול לא יגרום לכך שהתוכי לא יסתדר.
קוטמים נוצות לא מורידים לו רגליים. בנוסף, קיטום נוצות כראוי לא גורם לכך שהתוכי לא יוכל לעוף כלל, הוא פשוט לא יכול להתרומם \ לעוף למרחק. מעבר לכך, כפי שהוא מהלך ומטפס בכלוב קטן, כך הוא יתפס בכלוב גדול. לרכוש כלוב ב-300 לגרין צי'ק שהוא תוכי פעיל זו טעות. אני לא יודע מה אתה מתכוון כלוב עם עגלה ב-300 אבל אני משאר בסגנון של הכלוב ב-200 שנמצא בתוכישופס. כלוב בגודל הזה + - עם צעצוע \שניים בתוך הכלוב וגרין צי'ק יהיה ללא מקום כמעט לפעילות.
ילו סיידד לא בהכרח יהיה שווה 650. זה תלוי בהרבה גורמים, תחילת החתמה מגיל?\בקיעה\3 ימים\שבועיים (הרגלה).
גמילה על כופתיות? תערובת? הרגלה למזונות שונים?
האם יש בדיקות (לבית הגידול מדגמי\לגוזל עצמו)?
2 קילו תערבות \ כפותיות יספיק לו לכמה זמן? ומה אחר כך? ממתי קונים "לעכשיו"?
צעצוע אחד למי זה מספיק? אם לך בילדות שלך היה לך משחק אחד.. אחרי כמה זמן היית משתגע? (אלא אם הוא בונה שגם זה איפה שהוא עלול לעלות סכום מסויים).
מה עם מזון נוסף? מזון של תוכי מתחיל ונגמר בתערובת ו\או כופתיות?
הכל במתנה? יפה. אני צריך להכיר את המגדלים שאתה כנראה מכיר, למרות שבמצב הזה לדעתי יש 2 אפשרויות:
1) החתמה גרועה, עם בית גידול ללא בדיקות כאלה ואחרות, מינימום השקעה בגוזל ובסוג המזון שהוא מרגיל והוא לא ממש מצליח למכור את התוכים שלו ולכן הוא ימכור במחיר מגוחך.
2) הוא לא יודע לעשות חשבון. כי לפי החישוב שלי לפי המחירים שאתה כתבת, יוצא שהגוזל מגיע למחיר של קוקוטייל.
בקיצור, לא יודע איך הגעת לכל המסקנות הכתובת לעיל אך הן טעות.
כלוב גדול לא יגרום לכך שהתוכי לא יסתדר.
קוטמים נוצות לא מורידים לו רגליים. בנוסף, קיטום נוצות כראוי לא גורם לכך שהתוכי לא יוכל לעוף כלל, הוא פשוט לא יכול להתרומם \ לעוף למרחק. מעבר לכך, כפי שהוא מהלך ומטפס בכלוב קטן, כך הוא יתפס בכלוב גדול. לרכוש כלוב ב-300 לגרין צי'ק שהוא תוכי פעיל זו טעות. אני לא יודע מה אתה מתכוון כלוב עם עגלה ב-300 אבל אני משאר בסגנון של הכלוב ב-200 שנמצא בתוכישופס. כלוב בגודל הזה + - עם צעצוע \שניים בתוך הכלוב וגרין צי'ק יהיה ללא מקום כמעט לפעילות.
ילו סיידד לא בהכרח יהיה שווה 650. זה תלוי בהרבה גורמים, תחילת החתמה מגיל?\בקיעה\3 ימים\שבועיים (הרגלה).
גמילה על כופתיות? תערובת? הרגלה למזונות שונים?
האם יש בדיקות (לבית הגידול מדגמי\לגוזל עצמו)?
2 קילו תערבות \ כפותיות יספיק לו לכמה זמן? ומה אחר כך? ממתי קונים "לעכשיו"?
צעצוע אחד למי זה מספיק? אם לך בילדות שלך היה לך משחק אחד.. אחרי כמה זמן היית משתגע? (אלא אם הוא בונה שגם זה איפה שהוא עלול לעלות סכום מסויים).
מה עם מזון נוסף? מזון של תוכי מתחיל ונגמר בתערובת ו\או כופתיות?
הכל במתנה? יפה. אני צריך להכיר את המגדלים שאתה כנראה מכיר, למרות שבמצב הזה לדעתי יש 2 אפשרויות:
1) החתמה גרועה, עם בית גידול ללא בדיקות כאלה ואחרות, מינימום השקעה בגוזל ובסוג המזון שהוא מרגיל והוא לא ממש מצליח למכור את התוכים שלו ולכן הוא ימכור במחיר מגוחך.
2) הוא לא יודע לעשות חשבון. כי לפי החישוב שלי לפי המחירים שאתה כתבת, יוצא שהגוזל מגיע למחיר של קוקוטייל.
בקיצור, לא יודע איך הגעת לכל המסקנות הכתובת לעיל אך הן טעות.
אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
** פרטי עוזר לאחד, ע"ג הפורום לכל אחד **
UziDesign
מסכים עם כל מה שכתבתה אבל כמה מאיתנו היוא מבזבזים כל כך הרבה על תוכי גרינציק .
אחלה כלוב הוא יכל להביא ב גג 400 300 חדש עם כלי אוכל ומים ועגלה בגודל 45-55 סנטימטר מרובע זה מספיק נכון שגרינציק הוא תוכי היפר אקטיבי אבל הוא יוציא אותו ביום יום כמה מגדלים ראיתה שמגדלים גרין ציק ב כלוב ענק כמו שאתם מתכוונים ?
לגבי הכלוב שאתם מוכרים בתוכי שופס אחלה כלוב אבל התכוונתי לאותו הדבר עם דלת לצד בצבע זהב וגדול יותר לא בהרבה אבל בהחלט גדול יותר .
אחלה כלוב הוא יכל להביא ב גג 400 300 חדש עם כלי אוכל ומים ועגלה בגודל 45-55 סנטימטר מרובע זה מספיק נכון שגרינציק הוא תוכי היפר אקטיבי אבל הוא יוציא אותו ביום יום כמה מגדלים ראיתה שמגדלים גרין ציק ב כלוב ענק כמו שאתם מתכוונים ?
לגבי הכלוב שאתם מוכרים בתוכי שופס אחלה כלוב אבל התכוונתי לאותו הדבר עם דלת לצד בצבע זהב וגדול יותר לא בהרבה אבל בהחלט גדול יותר .
- uzibu
- ניצוי מלא

- אזור מכירה: מרכז
- שם פרטי:: עוזי
- איש קשר:
קודם ראיתי הרבה אנשים שמגדלים בכלובים גדולים. וגם אם לא, זה לא אומר שזה בסדר... אתה עושה כל מה שאחרים עושים או שאתה בודק מה יותר טוב ומה צריך לעשות? אני משוכנע שאתה לא פועל לפי אחרים. חוץ מזה אני לא רואה הבדל בין לבזבז הרבה על תוכן, גרין צי'ק או ארה. תוכי זה תוכי וכל אחד טעמו, לא "מזבזים" לפי שווי התוכי.
בנוסף, יש לו תקציב אז למה לא לנהל אותו נכון? אם יש לו 2000 שקל פחות או יותר, אז אני לא רואה סיבה מדוע שלא יתן לתוכי תנאים טובים יותר.. סה"כ לא תוכי ולא כלוב קונים ליום יומיים. כמו כן, הוא חשב על כלוב A10 והומלץ לו להשקיע טיפה יותר ולקחת A11 כי התקציב פשוט מאפשר לו. אם לא היה לו תקציב זה כבר סיפור אחר, כי לדוגמא אני הייתי ממליץ לו לקחת 9831 במקום A10.
בנוגע לכלוב 45, עם כלי אוכל\מים, עגלה וכלוב איכותי הוא יכול להביא גם ב-200כלוב האכלת יד אבל לדעתי זה טעות לרכוש את הכלוב כשיש מראש יכולת לרכוש כלוב גדול וכפי שציינתי לתוכי כמו גרין צריך ספייס...

בנוסף, יש לו תקציב אז למה לא לנהל אותו נכון? אם יש לו 2000 שקל פחות או יותר, אז אני לא רואה סיבה מדוע שלא יתן לתוכי תנאים טובים יותר.. סה"כ לא תוכי ולא כלוב קונים ליום יומיים. כמו כן, הוא חשב על כלוב A10 והומלץ לו להשקיע טיפה יותר ולקחת A11 כי התקציב פשוט מאפשר לו. אם לא היה לו תקציב זה כבר סיפור אחר, כי לדוגמא אני הייתי ממליץ לו לקחת 9831 במקום A10.
בנוגע לכלוב 45, עם כלי אוכל\מים, עגלה וכלוב איכותי הוא יכול להביא גם ב-200כלוב האכלת יד אבל לדעתי זה טעות לרכוש את הכלוב כשיש מראש יכולת לרכוש כלוב גדול וכפי שציינתי לתוכי כמו גרין צריך ספייס...

אדם שיודע שאינו יודע, יודע יותר מאדם שיודע אך אינו יודע שיודע.
UziDesign
UziDesign
צודק הוא צריך להביא לתוכי כלוב גדול ככל שמתאפשר .
רק מה שאתה קונה תקנה ממגדל אמין ומוכר עם טבעת והכל .
הכלובים מגיעים עם כונסים, ואם אינני טועה צריך להרכיב אותם, אבל זה לא קשה.. ואמור להיות דף עם הסברים5389 כתב:כן ,ראיתי אותם בחנות תוכישופס.
לא יודעת לגביי הבדלים בפתחים אבל עדיף A11 ולא A10

אני כנראה שיקנה מ**צונזר**,ידוע לכם משהו עליו כמגדל?איך התוכים שלו-איכות\לא איכות?5553 כתב:צודק הוא צריך להביא לתוכי כלוב גדול ככל שמתאפשר .
[commerce][/commerce]
נערך לאחרונה על ידי William ב 29 מאי 2011 17:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא מכיר את התוכים שלו באופן אישי ואף פעם לא קניתי ממנו.
אם אתה סומך עליו אז לך על זה אם לא תמצא מישהו אחר.
אם אתה סומך עליו אז לך על זה אם לא תמצא מישהו אחר.

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
הפתח של הכלוב קצת יותר גדול בA11.
הכלוב המוקורי בא עם כונסי לכלוך.
יש לך הוראות הרכבה,פשוט מאוד.
בניתי בנתיים 2 כלובים מסדרת הA פשוט מאוד,אך צריך עזרה עם עוד בנאדם
כי קשה לחבר את הכלוב לבד ללא תמיכה.
הכלוב המוקורי בא עם כונסי לכלוך.
יש לך הוראות הרכבה,פשוט מאוד.
בניתי בנתיים 2 כלובים מסדרת הA פשוט מאוד,אך צריך עזרה עם עוד בנאדם
כי קשה לחבר את הכלוב לבד ללא תמיכה.