ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
הכלוב החדש של הקוקטיילים שלי
מנהל: מפקחים
Re: הכלוב החדש של הקוקטיילים שלי
מה המידות של תחתית הכלובים? את יכולה לצלם את המסגרת התחתונה של הכלוב ?
לכונסים ולמגשים אפשר להשתמש בחומר שנקרא פוליגל , לא להאמין כמה פשוט ליצור ממנו מגשים וכונסי ליכלוך.
את יכולה לראות מסביב לכלוב של מיקה איך זה נראה בתמונה המצורפת. בצד שמאל רואים שהכונס מנותק מהשאר ובעצם הוא מחובר למגש ונשלף יחד עימו החוצה.
המגש כולו קל מאוד מבחינת משקל (פלטה של פוליגל) רחיץ ונוח לניקוי ועמיד לאורך זמן רב .
מה שצריך זה לחתוך פינות לכופף וליצור מגש. את הפינות מחברים עם דבק חם וזה חזק מאוד.
לכונסים ולמגשים אפשר להשתמש בחומר שנקרא פוליגל , לא להאמין כמה פשוט ליצור ממנו מגשים וכונסי ליכלוך.
את יכולה לראות מסביב לכלוב של מיקה איך זה נראה בתמונה המצורפת. בצד שמאל רואים שהכונס מנותק מהשאר ובעצם הוא מחובר למגש ונשלף יחד עימו החוצה.
המגש כולו קל מאוד מבחינת משקל (פלטה של פוליגל) רחיץ ונוח לניקוי ועמיד לאורך זמן רב .
מה שצריך זה לחתוך פינות לכופף וליצור מגש. את הפינות מחברים עם דבק חם וזה חזק מאוד.
אין לי דבק חם אבל אולי עם דבק מהיר אני אוכל להדביק..
הבנתי לחבר את המגש לכונסים, אבל לא הבנתי איך כדאי לחבר/לתלות את הכל לתחתית הכלוב?
מידות של כל קובייה: 100X102
המסגרת היא לא בגובה/קו אחיד אז אני מצרפת 3 תמונות שתבינו איך זה נראה..
תודה
הבנתי לחבר את המגש לכונסים, אבל לא הבנתי איך כדאי לחבר/לתלות את הכל לתחתית הכלוב?
מידות של כל קובייה: 100X102
המסגרת היא לא בגובה/קו אחיד אז אני מצרפת 3 תמונות שתבינו איך זה נראה..
תודה

את יכולה לנסות עם דבק מהיר אבל דבק חם מדביק מעולה, אגב אקדח דבק חם עולה מעט מאוד והוא שימושי מאוד, למשל להצמיד חוטי חשמל לקירות, לחבר בין דברים שונים בקלות ועוד .
יש לך הבדלי גובה במסגרת בין הצדדים (המקום הצר) לבין החזית. נראה איך פותרים את זה.
תצטרכי ליצור מתחת לכלוב מלייסטים (עץ דק) מסגרת עליה ישב וינוע המגש.
אני אעשה שירטוט ראשוני פשוט תגידי אם הבנת אחר כך נמשיך.
יש לך הבדלי גובה במסגרת בין הצדדים (המקום הצר) לבין החזית. נראה איך פותרים את זה.
תצטרכי ליצור מתחת לכלוב מלייסטים (עץ דק) מסגרת עליה ישב וינוע המגש.
אני אעשה שירטוט ראשוני פשוט תגידי אם הבנת אחר כך נמשיך.
תודה אלי 
העלות לא מפחידה אותי, רק השימוש.. לא רוצה להסתבך
לעשות רק 2 פסים מקבילים בכל "קובייה" או לעשות 4 פסים כלומר ממש מסגרת שלמה?

העלות לא מפחידה אותי, רק השימוש.. לא רוצה להסתבך
לעשות רק 2 פסים מקבילים בכל "קובייה" או לעשות 4 פסים כלומר ממש מסגרת שלמה?
2 פסים לא מספיקים לרוחב( אם לזה התכוונת ) צריך עוד פס באמצע שיתמוך במגש כאשר שולפים אותו. הבעייה היותר מורכבת היא הפרשי הגובה בין הצד לחזית ואני מתלבט כיצד יהיה הכי טוב לעשות את כונסים, שגם יראה יפה וגם שהליכלוך יתנקז למגש.
מה דעתך לעשות כונסים בצמוד לרשת בין העמודים כמו בשירטוט ובחזית יהיה כונס עם המגש נמוך יותר, אפשר לסיים בצדדים את הכונסים בקו ישר וזה יראה בסדר.
תדמייני איך זה יראה מסביב בכלוב , אפשר ליצור מגרעת היכן שיש עמודים וליצור מראה מושלם.
נכון שהליכלוך לא יתנקז למגש אבל גם לא יתפזר, חלקו יחזור דרך הרשת ויפול למגש למטה וחלקו אפשר לשאוב או לטאטא.
תדמייני איך זה יראה מסביב בכלוב , אפשר ליצור מגרעת היכן שיש עמודים וליצור מראה מושלם.
נכון שהליכלוך לא יתנקז למגש אבל גם לא יתפזר, חלקו יחזור דרך הרשת ויפול למגש למטה וחלקו אפשר לשאוב או לטאטא.
אני אקנה מחר פוליגל ואנסה בשיטה הזו
תודה!
תודה!