ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של אלמוגי
מנהל: מפקחים
Re: בית הגידול של אלמוגי
קצת תמונות עדכניות-
תוכונים: אלה שני הזכרים שאני מגדל כרגע, את הנקבות לא צילמתי כי שתיהן דוגרות כרגע.
והגוזלים שבתמונה הם מהסבב האחרון של האבא הכחול (יש עוד גוזל שלא מופיע בתמונה. הם 4 סה"כ)
פרסונטות- יש 3 גוזלים שכבר הופרדו מההורים (שלא צולמו כי גם הם דוגרים כרגע) והם כבר מתחילים לקבל את הצבע הורוד על המקור (:
תוכונים: אלה שני הזכרים שאני מגדל כרגע, את הנקבות לא צילמתי כי שתיהן דוגרות כרגע.
והגוזלים שבתמונה הם מהסבב האחרון של האבא הכחול (יש עוד גוזל שלא מופיע בתמונה. הם 4 סה"כ)
פרסונטות- יש 3 גוזלים שכבר הופרדו מההורים (שלא צולמו כי גם הם דוגרים כרגע) והם כבר מתחילים לקבל את הצבע הורוד על המקור (:

גם הקוקטיילים שלי בר וברוך (הזוג היחיד שהשארתי, את שאר הקוקטיילים מכרתי לא מזמן) מתכוננים לבואם של צאצאים חדשים...
הסנגלים- לא יודעת מה נסגר איתם, בכל מקרה לא מצפה לכלום בהתחשב בעובדה שהם די חדשים אצלי...
וזוג פרסונטות אוליב שהיו אצל עוזי פעם..
הסנגלים- לא יודעת מה נסגר איתם, בכל מקרה לא מצפה לכלום בהתחשב בעובדה שהם די חדשים אצלי...
וזוג פרסונטות אוליב שהיו אצל עוזי פעם..

כולם יפים מאוד!!!!
אז מה נסגר עם בר וברוך יש גוזלים?
אז מה נסגר עם בר וברוך יש גוזלים?

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
איזה יפיםם ובמיוחד קוני 
המלכה שלך הרסה לי את הריצ' ראץ בקפוצ'ון (וגם את האוזן שלי)
אליאב הרגת אותי.. 
אלמוגי אחלה תמונות! תוכים מדהימים
בהצלחה

אלמוגי אחלה תמונות! תוכים מדהימים

בהצלחה

- lahav123
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: בקעת אונו
- שם פרטי:: להב
איזה יפים!