ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
בית הגידול של פלג בן שושן
מנהל: מפקחים
-
peleg10000
- בקיעה

- שם פרטי:: יש כינוי
Re: בית הגידול של פלג בן שושן
פסיונים הינם חיות רגועות מאוד אני לא מאמין כלל לאלה שטוענים שהם תוקפניים לעופות אחרים...
ניתן להחזיק אותם עם תוכונים קוקוטיילים כנרים פינקים תורים יונים תרנגולים וכו' הבעיה היחידהש עם תרנגולים שהם אוכלים מזון שונה וגם שלתרנגול עונות הרבייה שלו יותר ארוכות וכמות ההסבבים שלו בשנה פי כמה מפסיון וזה יכול להפריע....
אסור להחזיק פסיון עם ציפורי אהבה מכיון שהם תולשים את זנבו ומרפדים בו את תאי ההטלה שלהם.....
ניתן להחזיק אותם עם תוכונים קוקוטיילים כנרים פינקים תורים יונים תרנגולים וכו' הבעיה היחידהש עם תרנגולים שהם אוכלים מזון שונה וגם שלתרנגול עונות הרבייה שלו יותר ארוכות וכמות ההסבבים שלו בשנה פי כמה מפסיון וזה יכול להפריע....
אסור להחזיק פסיון עם ציפורי אהבה מכיון שהם תולשים את זנבו ומרפדים בו את תאי ההטלה שלהם.....
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
איזה יפים 
אתה משחרר אותם לפעמים ?
אתה משחרר אותם לפעמים ?
-
peleg10000
- בקיעה

-
peleg10000
- בקיעה

שגיא אני לא משחרר אותם וגם לא ישחרר אותם..
אל תסתכל אף פעם על פסיון בתור תרנגולת או שלו זה עוף שברגע שהוא יהיה מחוץ לתחום מגודר יוכל לפרוש את כנפיו ולעוף כמו ארה!!!
המגדל שמכר לי אותם סיפר לי את זה ואמר לי שתקופה קצרה לפני כן התעופפה לו נקבת פסיון שובל מלכותי[מדהים ביותר] תוך שניות הוא כבר לא ראה אותה...
אל תסתכל אף פעם על פסיון בתור תרנגולת או שלו זה עוף שברגע שהוא יהיה מחוץ לתחום מגודר יוכל לפרוש את כנפיו ולעוף כמו ארה!!!
המגדל שמכר לי אותם סיפר לי את זה ואמר לי שתקופה קצרה לפני כן התעופפה לו נקבת פסיון שובל מלכותי[מדהים ביותר] תוך שניות הוא כבר לא ראה אותה...
- שגיא_
- פוקח עיניים

- אזור מכירה: אזור הצפון
- שם פרטי:: שגיא
אהה חשבתי שזה כמו תרנגולת, לא חשבתי שהיא יכולה לעוף כי היא ניראת כבדה כזאת
גיידוול ~~מדהיים~~~ !!!! בהצלחה !!!
הפסיונים דוגרים על הביצים ?
מזמרים, רוזלות, מני קולור, טורקיזנים, בורקיסים,