ברוכים הבאים לקהילת תוכי אינפו. מערכת הפורומום זמינה לקריאה בלבד. לדיונים הנכם מוזמנים לקבוצת הפייסבוק:
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
קבוצת הפייסבוק של תוכי אינפו. לחצו כאן למעבר.
בנוסף, הנכם מוזמנים לצפות בפורטל ולקרא מאמרים, מדריכים, ביקורות ועוד... לחצו כאן למעבר.
דייסה כשרה לפסח-יש דבר כזה??
מנהל: מפקחים
דייסה כשרה לפסח-יש דבר כזה??
יש לי נוטריבירד של ורסלה לגה A 21 מישהו יודע אם זה חמץ גמור/כשר לפסח?
יש סוגי דייסה כשרים?
תודה
יש סוגי דייסה כשרים?
תודה
"הדרך אל האושר היא האושר שבדרך"... בהצלחה!
Re: דייסה כשרה לפסח-יש דבר כזה??
זה חמץ וכרגע אין תחליף לדייסה שזה אומר שאין דייסה כשרה.

"מי שמשחק באש,לא יתפלא אם נכווה"
מה עושים בפסח?
1.לא מחתימים גוזלים ומשאירים להורים להאכיל.
2.מוסרים את הגוזלים להחתמה.
3.ממשיכים להאכיל את הגוזלים כרגיל.
שינויים במזון ומתן תחליפים תוצרת בית יביאו ברוב המקרים לתמותה או חולי של הגוזלים. זה מעולה לשמור מצוות אבל באותה מידה צריך לשמור על בריאות בעל החיים הקטן שתלוי בנו.
1.לא מחתימים גוזלים ומשאירים להורים להאכיל.
2.מוסרים את הגוזלים להחתמה.
3.ממשיכים להאכיל את הגוזלים כרגיל.
שינויים במזון ומתן תחליפים תוצרת בית יביאו ברוב המקרים לתמותה או חולי של הגוזלים. זה מעולה לשמור מצוות אבל באותה מידה צריך לשמור על בריאות בעל החיים הקטן שתלוי בנו.
גם לי יש בעיה עם האוכל של התוכים בפסח אישית אני משלמת למשהיא לא יהודיה שתבוא להאכיל אותם אתם (אני מלמדת אותה מעכשו איך מהאכילים)
שלום לכולם
אני חושבת שלא צריכים להגביל את המזון של התוכים הם בעל חיים שחיי על האוכל הזה וזה לא כול כך נורא שהיה פינה קטנה של חמץ בחצר או מרפסת הם תלוים באוכל הזה ולא כמו בני האדם יכולים לבחור את המזון שלהם ( אני מדברת על גוזלים )
מי שמגדל צריך לחשוב על זה מה עדיף לו לגדל תוכי בריא וחזק או להחסיר לו את המזון הבסיסי כדי שאנחנו נרגיש טוב לגבי החג פסח
שהיה יום טוב סתוית
נ. ב
אין לי שום כוונה לפגוע באנשים או בחג אבל יש לי עדיפות לחיות ולצרכים שלהם
אפשר להתפשר ולהגיע לעמק השווה שכולם יהנו בחג ולא יסבלו
סתוית
אני חושבת שלא צריכים להגביל את המזון של התוכים הם בעל חיים שחיי על האוכל הזה וזה לא כול כך נורא שהיה פינה קטנה של חמץ בחצר או מרפסת הם תלוים באוכל הזה ולא כמו בני האדם יכולים לבחור את המזון שלהם ( אני מדברת על גוזלים )
מי שמגדל צריך לחשוב על זה מה עדיף לו לגדל תוכי בריא וחזק או להחסיר לו את המזון הבסיסי כדי שאנחנו נרגיש טוב לגבי החג פסח
שהיה יום טוב סתוית
נ. ב
סתוית
לגבי התערובת יש תערובות כשרות לפסח
לגבי האכלה בדייסה לא להוציא להחתמה שתיפול על פסח (לדעתי זה ממש ממש נורא אם תהיה פינה קטנה עם חמץ)
אם כבר הוצאת את הגוזלים ואתה לא יכול לשים אותם אצל זוג אחר תעשה שאלת רב
אם זה קשה לך תשלח לי בפרטי אני ישאל בשבילך
לאביטל - נראה לי שגם ההצעה שלך בעיתית כי בכל זאת התוכים שלך והמזון שלך הרבה יותר פשוט לקנות תערובת כשרה לפסח(זה אותו מחיר של תערובת רגילה) ואם החלטת בכל זאת לעשות את מה שתכננת אני חושב שאת צריכה למכור את המזון והציפורים לבחורה וז לקנות אותם שוב במוצאי הפסח(חשוב שהמכיר יהיה הגיוני)
לגבי האכלה בדייסה לא להוציא להחתמה שתיפול על פסח (לדעתי זה ממש ממש נורא אם תהיה פינה קטנה עם חמץ)
אם כבר הוצאת את הגוזלים ואתה לא יכול לשים אותם אצל זוג אחר תעשה שאלת רב
אם זה קשה לך תשלח לי בפרטי אני ישאל בשבילך
לאביטל - נראה לי שגם ההצעה שלך בעיתית כי בכל זאת התוכים שלך והמזון שלך הרבה יותר פשוט לקנות תערובת כשרה לפסח(זה אותו מחיר של תערובת רגילה) ואם החלטת בכל זאת לעשות את מה שתכננת אני חושב שאת צריכה למכור את המזון והציפורים לבחורה וז לקנות אותם שוב במוצאי הפסח(חשוב שהמכיר יהיה הגיוני)
6227 כתב:שלום לכולם
שהיה יום טוב סתוית
נ. ב
סתוית

זה בדיוק מה שאני חושב

אין בעיה לתת להם דייסה
נריה אני מדברת על דיסה לגוזלים ועשינו שאלת רב והוא אמר לנו למכור את החלק שבה היא תאכיל את הגוזלים (אני מדברת רק על דיסה לא על תערובת שבת שלום